19. Özel Kahve

77.6K 3.6K 1.1K
                                    

Hepinize Merhaba😀 Yaptığınız yorumları görünce bir bölüm daha attım hemencicik. Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻
Bu bölümümüzü @gmurtlu1907 ithaf ediyorum. Multideki karakterimizde özel isteği yani Demir 😀😀

Hepinize İyi Okumalar 💕💕

"Aliiihaan, oğluşum perdeleri as annem hadi" Semra Hanım yaptığı kurabiyeyi fırına atarak Alihan'a bağırdı. Bugün büyük gündü Ahsen'i istemeye geleceklerdi. Ahsen'in bacağı tam iyileşmediği için , Sibelde hamile olduğu için bu tür işler Alihan'a kalmıştı.

"Duygucum al tatlım sen bu perdeleri Alihan'a verde assın bak sakın sen asma"
"Tamam Semra Teyzecim assın Alihan, işi ne" diyerek gülüştüler. Duygu sabah kahvaltıdan sonra Ahsen'lere gelmişti.

Ahsenle çok iyi anlaşıyorlardı. Duygu'nun zaten hiçbir zaman çok arkadaşı olmamıştı bi Yeliz vardı şimdide Ahsen olmuştu. Az insan çok huzur mantığındaydı.

Alihan koltuğun üstüne çıkarak beklemeye başladı. Uzun boylu olmak iyiydi de bu tür işler için kullanılıyordu orası ayrı.
"Al bakalım as perdeleri" perdenin ucunu ayarlayarak Alihan'a uzattı Duygu. Evlerinde de Demir ilgileniyordu bu işlerle.

"Ulan evde kaç tane kadın var yine Alihan'a düşüyor iş. Bensiz yapamıyorsunuz işte" diye havalı havalı perdenin ucunu almaya çalıştı.
"Sorma Alihan sensiz perde bile asılmıyor"
"Yani senin 1.60lık boyunla perde asman zor be Duygu"
"Alihan eskilerden bir söz var ; poposu yere yakın olandan korkacaksın diye bence sen fazla uzatma istersen" tek kaşını kaldırarak konuştu Duygu.

Duygu'nun sözüne Alihan gülmeye başladı. Bu kız laf sokarken bile şirindi, tatlıydı ve güzeldi. Ne güzeli be oğlum yukarıya bakmaktan başın döndü. Püsküllü cadıydı resmen bi süpürgesi eksikti.

"Duyguuuuuuu hadi işini bitir de gel gümüşlüklerin tozunu almam bitmek üzere bana kıyafet seçelim" diye bağırdı Ahsen. Annesi ağır işler yapmasına izin vermiyordu da. Sabahtan beri toz alıyordu ala ala toz kalmamıştı. Daha kıyafet seçeceklerdi , saçını , makyajını yapacaklardı çok iş vardı be.

Çok heyecanlıydı bu su götürmez bi gerçekti. Sonunda Yılmaz'la ilk adımı atacaklardı bugün. Çok beklemişlerdi. Kazaydı , iyileşmeydi derken bugüne gelmişlerdi. Yılmaz akşam söz yüzüklerini de getirecekti. Yüzük seçimini Yılmaz'a bırakmıştı , sevdiğinin seçimine sonuna kadar güveniyordu.

"Benim işim bitti kuşum hadi seni yavaştan hazırlayalım" Duygu'nun söylemesiyle birlikte Ahsen'in odasına çıktılar.
"Sen gir duşuna bende kıyafetlerine bakayım ne ayarlayabiliriz"
Ahsen başıyla Duygu'yu onaylayarak duşa girdi.

~~
"Abi bi göster be yüzükleri"
"Olmaz Yeliz sende herkesle akşam göreceksin. Ahsen bile görmediyse kimse göremez" Yılmaz kesin konuştu kimse görmesindi.

"Abooooo abim daha evlenmeden hanım köylü olmuşşşş" abartıyla konuştu Yeliz. Abisi heyecanlıydı bunu devamlı salladığı bacağından anlayabiliyordu. Biraz dalga geçmekten sorun çıkmazdı.

"Olurum tabi , hanım benim köy benim Allah Allah" diye söylendi Yılmaz. Zaten çok heyecanlıydı , gergindi. Akşam bir aksilik çıksın istemiyordu.

"Kan benim damar benim diyorsun yani öyle mi broooo" sözlerinden sonra gülmeye başladı Yeliz. Ne varsa bu kadar gergin olacak alt tarafı isteme dedi içinden.

KİRAZ MAHALLESİ (TAMAMLANDI)                                                Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin