22.Díl ,,kašlu-na-ně"

882 54 7
                                    

Harry: 

Kapičku jsem to přehnal a zvýšil na něj hlas. Jen nehybně ležel s vyděšeným a zároveň překvapeným pohledem. 

,,p-promiň nechtěl jsem na tebe křičet" vykoktal jsem ze sebe 

,,n-ne to nevadí jen mě to překvapilo" klekl si vedle mě a zase to dělal hipnotizoval mě svými ùžasnými očky. Nejde to, prostě jsem to nevidržel a přitáhl si ho k sobě. Vklouzl jsem mu jazykem do úst a on se ke mě připojil. Pomalu jsme vstali a bez narušení kontaktu jsem s ním spadl na mou postel.  

Louis se na chvíli odtáhl 

,,Co ty stěny?" zeptal se s malým úšklebkem 

,,kašlu-na-ně" řekl jsem mezi polibky. Lou je hrozně "dravý" nebude lehké si ho udržet od těla, ale musím se alespoň pokusit.

Louis: 

Líbali jsme se ale já chtěl víc. Zajel jsem Harrymu rukou pod tričko a v tom se z jeho kapsy u kalhot ozval zvuk který vše pokazil. Ano byl to jeho mobil. 

,,promiň" řekl se smutným pohledem. Furt se mi omlouval, ale vůbec mi nedocházelo proč. Možná kvůli tomu že si budu muset koupit nový boxerky protože tyhle co mám na sobě co nevidět prasknou.  

Jakmile Hazza dotelefonoval opět si sedl ke třem velkým duhovým tažkám a pokračoval v balení. 

,,Harry nepotřebuješ toho tolik" pokusil jsem se ho zastavit když už do druhé tašky cpal snad padesáté tričko. 

,,Helé nekecej mi do toho, vezmu si všechno nikdy nevíš kdy se mi to může hodit" vyplázl jazyk a pokračoval ve vybělování své skříně. 

Zhruba po hodině bylo hotovo a já mu snesl tašky 

,,Loui já si to vezmu!" zavolal na mě když jsem byl s druhou u dveří. Popadl třetí tašku a pomaličku jí dotáhl ke dveřím. Byl zadýchaný a celý spocený. Hodil na mě takový pohled jakože to zvládl levou zadní na což tedy nevypadal. 

Byl jsem si zcela jist že si budeme muset zavolat taxi protože jsem nechtěl aby se mi tu Harry ztrhal. 

,,pojedeme taxikem ano zlato?" zeptal jsem se ho i když jsem to jako otázku nepovažoval 

,,j-jo to je d-docela dobrej nápad" ještě pořád lapal po dechu. Alespoň s něčím se mnou souhlasí říkal mi můj pozitivní hlas v mé mysli. Ale na druhou srtanu se mi zdálo že je nějaký divný. Nechtěl jsem nad tím takhle přemýšlet ale nedalo mi to a já se musel zeptat co ho trápí 

,,Hazz??" začal jsem pomalu 

,,ano zlatíčko?" hned po tom co vyslovil poslední slovo rozmyslel jsem si to a vyslovil uplně něco jiného než jsem chtěl 

,,miluji tě" 

,,já tebe víc" odpověděl a dal mi pusu na nos 

,,konečně!" vypískl Harry když uviděl taxi 

Vzal jsem do rukou dvě tašky a pozdravil taxikáře naložil jsem je dovnitř a k nim dal i tu poslední. 

Harry na nic nečekal a nasunul se svojí úžasnou prdelkou vedle nich. Nemohl jsem sedět vedle něj protože tam byl jeho objemný náklad. 

Nadiktoval jsem taxikářovi adresu mého domu a za patnáct minut jsme byli na místě 

,,já to zaplatím" ozvalo se ze zadní sedačky a Harry mi cpal dvoustovku kterou jsem si od něj nevzal a zaplatil to ze svého. Když to tak vezmu bylo to z jeho peněz které jsem mu dřív vzal... 

Když jsem vše odtáhl domů vyšli jsme do mého pokoje otevřel jsem dveře a uviděl něco co jsem vidět nechtěl.... 

------------------------  

tadá tý jo už 22.Díl :oo a to to ještě skoro nezačalo :oo zase ty chyby píšu na bráchovim mobilu a to je kšunt a nekontroluje mi to :D už se těšim na tablet :D snad se líbí papapa u dalšího dílu :33*

I'm sorry... (Larry Stylinson)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang