4.Díl ,,to je mi líto"

1.2K 74 4
                                    

Louis:

 Konečně je po škole. Jsem zvědavý na Stylesův xicht až si bude myslet jak moooc ho mám rád jako kamaráda. Musím si tu důvěru u něj skvěle "vybudovat". ,,Kolik máme hodin? OK mám hodinu a tři čtvrtě volno co bych mohl dělat?!" " zeptal jsem se sám pro sebe.

V tom mě napadl úžasný nápad... šel jsem asi 1500m a přede mnou se tyčil velký rodinný dům na kterém bylo hned u zvonku na malé cedulce napsáno: The Styles. Chtěl jsem zazvonit ale pak jsem uslyšel někoho vevnitř jak říká ,,počkám na tebe na placu" poznal jsem že je to buzna číslo2-Liam. Než Payne stačil otevřít dveře já se stihl schovat za sloup který stál u branky.

Liam nesl kytaru ,, pokud vím tak ten na papíře s účinkujícími nebyl" řekl jsem potichu tak aby mě nikdo neslyšel. došel jsem ke dveřím a najednou se otevřeli ,,čau" řekl jsem docela překvapeňe když jsem viděl kluka který klečí na jedné noze a zavazuje si tkaničky u bot. Poznal jsem že je to Harry. Koukl se na mě s překvapeným a zároveň zmateným výrazem ,,ahoj" odpověděl. Zeptal se mě co potřebuji a já mu řekl že bychom mohli někam zajít. Přemlouval jsem ho aby se mnou někam šel ale on na 100% tuší že je to jen bouda protože se z toho neustále vyvlékal že ho chci urážet a podobně, ale až když jsem mu řekl ,,ale, ale já tě přeci nechci nějak urážet omlouvám se za všechno, Harry podívej dávám ti šanci nemít na škole nepřátele a ty jí zahodíš?!" myslím že to zabralo a dodalo mu to trochu důvěry ke mě a přesně to jsem chtěl. Šli jsme přes park a povídali jsme si o nás a našich rodinách chtěl jsem aby mě trošku poznal. Namířili jsme si to rovnou k místu kde byly všude stánky s občerstvením a tam se celá ta školní akce odehrávala. Rozloučil jsem se s Harrym a odešel ke své nejlepší školní kapele kterou jsme nazvali BLACK ANGELS už ani nevím jak nás to napadlo. Kluci na mě čekali nedaleko pódia tak jsem k nim doběhl.

Už jen počkat na Zayna který je z jiné školy. ,,Nazdar kluci!" ozval se hlas za mnou ze kterého jsem poznal že je to Zayn. ,,Mám žízeň" řekl ,,viděl jsem stánek s pitím když jsem sem přicházel pojďte za mnou"řekl Max. U stánku stál naše Harry a Liam kteří už chtěli odejít. Na nic jsem nečekal a stoupl jsem si i s kluky do jejich cesty. Zayn měl na tváři úsměv který jsem na něm ještě neviděl... Najednou se Liam rozběhl a visel Zaynovi kolem krku a dal mu malou pusu na rty, ale Zayn si ho přitáhl k sobě a začali se líbat. To už na mě bylo moc tak jsem tu nechutnost přerušil odkašláním. Koukl jsem se na znechucené pohledy kluků které je upřeně sledovali. V tom Max vybuchl smíchy a začal řvát ,,tak mi máme v kapele taky buzničku jo?! s tím ses nám nesvěřil Zayne!" a Josh se začal smát taky. Já měl co dělat abych smích udržel, protože kdybych se smál tak by mi Harry asi těžko uvěřil že s ním "chci" vycházet v dobrém. ,,Maxi nech toho" řekl jsem a pohledem jsem pomalu sjel na Stylese tak aby to neviděl. Max to pochopil a přestal se smát. Pak jsme už museli jít za kulisy a čekat až budeme na řadě.

Jako první šla moje milovaná El která tak krásně zpívala. Po ní bylo asi dalších pět lidí a sedmí šel Styles. Musím uznat že měl vážně krásný hlas tu písničku zazpíval na jedničku a na kytaru hrál výborně. My jsme měli číslo 11 a naše píseň měla úspěch ale ne takový jako ta Harryho což jsem poznal podle potlesku diváků...

Liam:

*dva dny před tím*

*šel jsem na večerní procházku jako každý den a rozhodl jsem se že si zajdu do nějakého klubu kde bych se mohl nějak odreagovat a vyčistit si hlavu. Nejbližší klub byl asi o tři ulice dál než jsem bydlel já tak jsem si vzal z domova peníze a vyšel ven. Venku pršelo a já neměl deštník ani nic podobného jen jsem si nasadil kapuci u bundy a šel v kapkách deště které mi klouzaly po obličeji. Vešel jsem dovnitř a sedl si na nejbližší volnou barovou židli a popíjel pivo které jsem si objednal. Seděl jsem tam se sklopenou hlavou jen tak, když mi najednou na rameni přistála ruka a já se hned otočil do prava kde seděl černovlasí maladík který se hrozně krásně usmíval.

,,Co tě žere kámo?!'" ,,mého nejlepšího kámoše ve škole nesnáší parta fotbalistů a nemá kamarády jen mě. Už se nemůžu koukat na to jak se trápí. Se vším chodí za mnou jelikož ho doma nikdo nechápe táta mu vyčítá že je gay chápu ho nejlíp jsem totiž taky gay,možná se teď budeš smát že jsem ti to tady všechno řekl na rovinu ale..." ,,co ale já tě chápu mimochodem jsem Zayn, Zayn Malik! ,,Liam Payne těší mě " ,,tak hele Liame já jsem též na kluky ale mám dejme tomu kámarády kteří by mě jako gaye nevzali do party před nima to skrývám mám totiž před hudební soutěží hraju jim na bicí a hrát s nima je sen jelikož Louis skvěle zpívá a Josh s Maxem umějí hrát na kytaru" ,,moment to jsou tví kamarádi a ty půjdeš hrát na naší školu!?" ,,ano přesně tak ale nedá se jim říkat kamarádi" ,,jo tak to jsou přesně ti šikanují Hazzu" ,,to je mi líto" řekl a objednal dvě whisky jednu dal mě a jednu si nechal. Povídali jsme si asi dvě hodiny a já jsem už chtěl jít zvedl jsem se podělkoval a chtěl odejít, ale Zayn mě chytl za ruku a někam mě táhl, nechal jsem se protože on byl tak sladký ty jeho vlásky a očka prostě dokonalost sama. ,,kam mě vedeš?" zeptal jsem se ale on mi neodpověděl jen se usmál.

vyšli jsme ven a on mě začal líbat já měl chvíli jen vykulené oči, ale pak jsem se k němu přidal byl to sen nevnímali jsme zimu ani kapky deště které na nás pomaloučku dopadaly. Zayn si mě vysadil okolo pasu a já mu obmotal ruce kolem krku nesl mě někam ani nevím kam a mezitím mě líbal.....

---------------------------

Tadááá další díl je na světě tentokrát delší jelikož ten předešlej byl doopravdy krátký uděláme to takhle abych napsala další díl budu tu muset mít minimálně 2vote a 2komentáře jinak miluju vás lásky moje že to čtete papapa u dalšího dílu :))) :* ♥

I'm sorry... (Larry Stylinson)Where stories live. Discover now