8.Díl WHAT?!

1.2K 80 1
                                    

Harry:

Došel jsem domu, Bylo zhruba 15:30 a já měl spoustu času do večera. Nemám vůbec dobrý pocit mám takový pocit jako by se dnes večer mělo něco důležitého stát. A nebo taky ne, třeba mi zase něco vyvedou no nic jdu si na chvilku lehnout nastavim si budík tak na 17:30 a začnu se připravovat.

Budík: ( :DDDD )

crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

Harry:

,,vááá to uteklo!  Teď si jdu připravit něco na sebe" řekl jsem si potichu

,,Harry!? jseš domá?!" uslyšel jsem mamky hlas

,,Jojo mamí jsem nahoře!!" 

Sešel jsem schody abych jí přivítal. Mojí mamku jsem moc miloval nikdy jsem nebyl drzý a nikdy jsem neodešel bez toho, abych jí dal polibek na rozloučení.

,,Nemáš hlad zlato?"zeptala se a já jen zakroutil hlavou jakože ne.

Vyšel jsem schody nahoru a otevřel mojí velikou skříň ve které bylo nespočetno oblečení. Vzal jsem si na sebe uplé šerné džíny, volné bílé černou barvou potištěné tričko a z mého stolečku stříbrný řetízek který jsem nosil vždy když jsem šel na nějakou párty. 

,,Wow už je18:35!? doprdel* nestíhám" čapl jsem mobil a utíkal dolů. Rozloučil jsem se s mamkou a spryntoval k Louiho baráku.

Rozrazil jsem dveře u jeho domu a ze vnitř na mě koukala vykulená holka co rázem začala ječet...

,,Pardon spletl jsem si dům" řekl jsem omluvně a vystartoval o uličku dál...

Tentokrát to snad bude dům Tomlinsonových. Zazvonil jsem a ke dveřím mi přišel otevřít Lee.

,,Ahoj už jsme mysleli že jsi to vzdal!"

,,Ne Liame nevzdal jak vidíš!" řekl jsem trochu prudším tónem a vešel dovnitř.

,,Ahooj Harry" řekl Niall který seděl poboku Louise a pili čaj. Louis mě nepozdravil tak jsem k němu přišel a řekl jsem ,,čau Lou" ten se na mě pousmál a kapku zčervenal ,,A-ahoj"

Niall:

Louis mi vše řekl a já jsem z toho měl takový divný pocit. Jsem si jist že ho Harry nepříjme. Určitě o něj mít zájem nebude. Tak jsem se rozhodl tomu jejich vztahu trošku pomoci. Potřebuju Liama ten ví o Harrym nejvíce.

Harry ještě nepřišel podle mě se zpozdí ale to je pro mě plus.

,,Liame můžeš na chvilku" řekl jsem volajíc ze schodů mezitím co Louis šel mezi kluky dolů.

,,Jojo Nialle co potřebuješ?!"

,,Potřebuju si promluvit pojď se mnou nahoru"

vyšli jsme do patra a sedli si na Louise postel. ,,Hele Lee Louis mi právě řekl něco co bych ti neměl řikat ale myslím že se na tebe můžu spolehnout. Lou Harryho šikanoval ale pak se stalo něco co nechtěl....ZAMILOVAL SE DO NĚJ!! a já se bojím že ho Harry nebude chtít. Louis má měké srdce on by to nevidržel Lee on by se zabil!"

,,Uffff... ty jo.... teď tomu nerozumím....ty chceš abych Harryho dohodil Louisovi!? Ne Nialle to nemůžu láska musí být oboustraná a né že budu někoho dohazovat...ne promiň!"

,,Né já to takhle nemyslel já myslel že jim v tom kapku pomůžeme třeba nějakou hrou a aby se políbili a pak...."

,,STOP Nialle dost to ne najdi si někoho jinýho já tohle dělat nebudu!"

,,OK, OK už jsem ale zavolal ještě dalších pár lidí jsou to holky ze třídy. Budeme hrát flašku připrav se!" 

,,Hm....."

Poté jsme sešli dolů a já si sedl vedle Louiho a dopíjel svůj čaj. 

,,Někdo zvoní, to bude Hazz jdu mu otevřít" řekl Liam

,,Ahoj už jsme mysleli že jsi to vzdal!" řekl Liam z dveří ale neslyšel jsem do mu na to Harry odpověděl. Když najednou Harry vtrhnul do dveří a já ho pozdravil, on mi pozdrav vrátil. Udivil jsem se protože Lou na jeho příchod nereagoval ,,čau Lou" řekl a Louis se začal strašně červenat. Kapku jsem do něj strčil aby mu odpověděl ,,A-ahoj" vykoktal ze sebe a pak si Harry sedl vedle něho.

Harry:

Sedl jsem si vedle Louise a ten se pořád červenal. Chvilkama jsem si myslel že to je kvůli mě ale to je blbost určitě mu je jen vedro.

Rozletěli se dveře a vešlo asi pět holek ze školy. ,,C-co to?!" zeptal se udiveně Louis mezitím co mu Niall něco šeptl do ucha a jemu se hned rozzářili oči. Pili jsme tancovali a s klukama jsme dělali hovadiny a já byl už dost opilej. Jediný co si pamatuju je to že jsem si sedl na zem ke stěně a jen koukal na ostatní.

Louis:

Niall mi špitl do ucha co se bude dít vyznělo to jako ,,Získáš Hazzu" ale třeba to bylo něco jinýho.....za pár hodin byli všichni opilí až na mě a na Nialla.

,,Jde se hrát flaška lidi!!!!" řekl a tím mě dost překvapil. Sedli jsme si do kolečka a já jsem si chtěl sednout co nejdál od Harryho abych se zase nezačal červenat. 

,,Takže lidi hrajeme!!!!!uděláme to takhle na koho to padne budou si dva co budou sedět proti sobě muset dát pořádnou dlouhou pusu, ale né pusu od maminky na dobrou noc ale pořádnýho Francouzáka!!"

Koukl jsem se kdo sedí proti mě.... málem mi vypadli oči když jsem to uviděl....seděl tam Harry koukl jsem se na Nialla co mám dělat a ten jen ukázal palec nahoru. Zůstal jsem sedět s otevřenou pusou.

Hráli jsme zhruba deset minut a ke konci došla řada na mě!!!! Harry už skoro spal a já se furt vymlouval že to nemůžu udělat  že bych vše zhoršil a podobně když najednou se všichni zvedli naž na mě a Harryho a začali řvát ,,PUSU PUSU PUSU..." 

Chtěl jsem ho políbit ale bál jsem se jeho reakce....... co že?! Harry jde he mě?!....What?! on mě zvedá?!......What?! on padá?!..... What?! já zvedám jeho?!....moment?! on se přibližuje...dost nebezpečně se přibližuje!!!...a dál jsem to už nevydržel. Drapnul jsem jeho hlavu a přitiskl naše rty! bylo to nádherné!!! sto krát lepší než s Eleanor!! Hlavou mi lítala spousta myšlenek, ale jediné moje přání bylo nepřestávat!! 

,,STOP!!!" zařval opilí Liam rozesmátě jelikož už jsme se líbali asi šest minut! Harry otočil hlavu směrem kde stál Lee a hodil na něj vražednej pohled. Chytl se mě oholo krku obtočil mi nohy okolo pasu já ho podržel pod zadkem aby mi neupad a on mi pošeptal do ucha,,do tvého pokoje Lou!!"...

------------------------------

5vote 2komentáře jste splnili :))) jsem moc ráda :'))))) děláte mi radost :* jakse vám líbí toto?! :) další přidám až budu mít zase čas papapa :** (pardon za chyby) :))

I'm sorry... (Larry Stylinson)Where stories live. Discover now