17.Díl ,,Ty sešity!!"

943 56 3
                                    

Harry:

Chtěl jsem se Louiho na tu Paříž zeptat už od toho co jsme spolu začali chodit, ale nevěděl jsem zda on sám se mnou bude chtít jet. Byl jsem moc rád když jsem uslyšel jeho odpověď jelikož jsem viděl že se mu hned rozzářili oči. "No nic" řekl jsem si pro sebe a utíkal nahlásit ředitelovi kdo se mnou pojede.

Zaklepal jsem na velké dveře ,,Dále" ozvalo se. Vztoupil jsem dovnitř  ,,Aw Harry ahoj posaď se tu" řekl ředitel ,,Brý den" odpověděl jsem na jeho pozdrav.

,,Tak co jak se máš? maminka mi asi před týdnem psala že domů nosíš ze školy modřiny  a otlučený obličej...jediný důvod proč jsem si tě sem zavolal není tak uplně kvůli Paříži, spíš kvůli tvému odstupu od žáků a tvému prospěchu" docela mě zarazil ,,Ugmh p-pane řediteli myslím že teď už bude vše v pořádku jen jsem měl slabé chvilky..." ,,dobře to jsem rád.

A teď k tý Paříži koho si s sebou bereš?" ,,přemýšlel jsem o tom a nakonec jsem vybral Zayna Malika z vedlejší školy, pak Liama no a ještě Louiho Tomlinsona..." ,,jo takže Malik, Payne a Tomlins...moment Tomlinsona?! vážně nechceš si to rozmyslet?" zeptal se nejistě což jsem čekal... ,,NE! chci ho ssebou!" ,,dobře,dobře!!" takže za týden máte odjezd z hlavího autobusového nádraží cesta tam trvá 6hodin moc si to tam užijte tady máš lístečky ještě pro kluky a už mazej do třídy ať ještě něco stihneš" řekl ,,zatim naschle" rozloučil jsem se, vylétl z řiditelny a utíkal k naší třídě.

Louis:

Bože co tam dělá tak dlouho? ptal jsem se sám sebe jelikož mi už chyběl. ,,Lou došel by si mi prosím pro vaše sešity? nechala jsem je v kanceláři" ,,J-jo jistě" odpověděl jsem,normálně bych řekl táhni ale tahle učitelka byla milá a navíc jsem se mohl ulejt z učení. Vyšel jsem ze třídy a kráčel si to rovnou do zborovny.

Nedával jsem ani tak pozor na cestu a srazil mě na zem sprintující kluk. ,,C-co děláš ty idiote neumíš čumět na ces..." nedořekl jsem větu ,,HARRY!!!!!!!" vykřikl jsem a skočil mu kolem krku ,,tak dlouho jsme se zase neviděli né?" ,,Pro mě je i minuta bez tebe dlouhá" pískl jsem a vlepil mu pusu na tvář. ,,Nenene" šeptl a přitiskl si mě na své rty. Líbali jsme se dokavaď nás nevyrušil otravný zvuk školního zvonku. ,,Do pič*!!" vykřikl jsem ,,Ty sešity!!" Hazza vykulil oči a začal se hrozně smát protože za mnou stála učitelka.

,,Lou ty máš ale slovník! a ty sešity nevadí dám vám je jindy" okřikla mě a odešla. Oba dva jsme se momenálně skoro smíchy váleli po zemi. ,,Miluji tě Harry" stopl jsem na chvíli můj smích a Hazz mi dal pusu ,,taky tě miluji Lou" hned jak to dopověděl na školních chodbách nastalo ticho a všechny pohledy směřovaly na nás dva. ,,Ha buzeranti" ozvalo se od kluka o dva ročníky mladšího než jsem byl já. Nehodlal jsem v sobě držet vztek pustil jsem Harryho a šel směrem ke klukovi....

----------------------------

:D vždy to napíšu až večer -.- jsem hrozná a je tam hodně vidět že všude píšu to JSEM?? o.O já nevim jak to mám nahradit! :DDDDD a učitelka na češtinu mi taky neporadila mimochodem sem jí o vás vyprávěla xDD před tim sem se vás chtěla zeptat jak se vám líbil 1DDay :3 ale zapoměla JSEM na to tak se vás ptám teď "jak se vám líbil 1DDay jak dlouho jste koukali?! :))))" ty Larry momenty při LT!!! :oooo Awww :D tak zatim papapa u dalšího dílu xD  ♥

ps: přestanu vám řikat kdy bude další protože se bojim že ho sem nestihnu dát :DDDD :* a debilnější název dílu si nemůžu vymyslet :DDDD 

I'm sorry... (Larry Stylinson)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن