35. Louis

98 7 9
                                    

'Okay, so I repeat, the first ten can go to LA to represent Europe to the rest of the world. Shall I start calling the names?'

Er klinkt nerveus gejuich door de hele ruimte. We pakken allemaal elkaars hand vast en Harry knijpt me helemaal fijn.

'Tenth place goes to: Heinrich and Rosa' er wordt geklapt. 'Ninth place: Pierre and Océane. Eighth place: Fifth harmony. Seventh place: Shawn Mendes. Sixth place: Charlie and Skye. Fifth place: Little mix. Fourth place: Alessia Cara. Third place: 5 seconds of summer. Second place: Troye Sivan, who has a special story: he is an australian but we let him join our contest because Australia refused to join this. And now, the winner, the best singer or singers from Europe, the first place goes to...' ik voel tranen achter mijn ogen prikken en doe mee met het tromgeroffel. 'One Direction!' Schreeuwde de man.

Ik voel mij hart stilstaan. Niet waar. Dit is niet waar. We hebben gewonnen! Ik kijk geschokt de hele ruimte door naar alle mensen die hadden kunnen winnen, maar nee, wij zijn de gelukkigen, wij hebben gewonnen. Harry springt blij tegen me aan en knuffelt me, ik hou het stevig vast en knuffel terug, ook de andere jongens en de meiden verdienen een knuffel waarna we heel erg blij het podium weer oplopen waar ook Troye en 5sos staan.

'Okay guys, so I know you won't be able to say anything right now, but I want to congratulate you because of your succes. I wish you luck with the worldwide contest.' We schudden een aantal handen en worden gefeliciteerd waarna we worden verteld om allemaal, alle tien de winnaars, hier te blijven voor meer uitleg, maar ook kennismaking. Nu is het natuurlijk een geluk dat we 5sos al kennen van de landelijke wedstrijd. We lopen weer het podium af en vieren met alle deelnemers een feestje.

'Hey Harry, wil jij ook wat drinken?' Vraag ik.

'Ja, doe maar iets. Maar geen alcohol please.'

'Ah toe? Een flesje kan toch wel?' Ik heb zelf al twee flesjes bier gedronken en Harry alleen nog maar cola. Ik ben een beetje aangeschoten aangezien ik niet zo goed tegen alcohol kan en daardoor kan ik niet meer nadenken over het feit dat ik Harry in gevaar kan brengen door hem alcohol te geven.

Harry bijt op zijn lip en lijkt toe te tegen. 'Goed dan, een flesje kan wel' zegt hij onzeker.

Ik loop naar de bar en bestel twee flesjes bier waarna ik weer terug loop. 'Hier Haz, proef maar, het is heerlijk'

Harry neemt onzeker een klein slokje en kijkt verbaasd op. 'Het is niet eens zo slecht eigenlijk' zegt hij waarna hij met grote, snelle slokken het flesje leegdrinkt. 'Harry, dat was niet heel slim' zeg ik geschokt. Hij kijkt een beetje vaag rond en besluit om dan nog een flesje te halen, maar ik ben te aangeschoten om hem tegen te houden.

Ik neem zelf kleine slokjes van mijn drinken en zie dan Harry weer aanlopen met twee flesjes. 'Kom op Lou, het is gaaf om het in een keer achterover te gooien' glimlacht hij.

Ik knik en doe Harry na, ik neem grote, snelle slokken van de vloeistof. Ik word een beetje lichtjes in mijn hoofd en neem nog een flesje aan van Harry. We gooien tegelijkertijd de flesjes achterover.

Niall en Liam zijn rustig aan het praten met anderen aan de andere kant van de ruimte.

Ik voel me een beetje vaagjes en ik kan helemaal niet meer logisch nadenken. Ik merk dat Harry nog erger is dan ik, maar mijn hoofd kan gewoon niet meer schakelen.

Harry zet een stap naar voren en komt dicht tegen me aan staan, hij drukt zijn lippen kort op de mijne en ik giechel waarna ik hem terug zoen, lang en romantisch, maar dronken.

Iedereen om ons heen kijkt vreemd naar ons of maakt filmpjes, terwijl Liam en Niall elkaar bang aan kijken en naar ons toe rennen. 'Jongens, kappen' fluistert Liam als hij binnen gehoorbereik is.

Ik laat Harry los. 'Waarom?' Vraag ik.

'Er zijn hier zoveel mensen die het filmen dus de hele wereld zal zo weten dat Louis en Harry uit One Direction hebben gezoend en hoogstwaarschijnlijk samen zijn' legt Niall uit.

'Hoe kunnen jullie je dit bedenken, zijn jullie dronken ofzo?' Grapt Liam.

Ik giechel hard en dan trekt Liam een serieus en bezorgd gezicht. 'Harold?' Harry moet ook giechelen om zijn naam en Liam en Niall trekken ons meteen weg uit de menigte, naar buiten. 'We gaan nu terug naar het hotel, jongens.'

'Louis, hoe haal je het in je hoofd om Harry alcohol te geven? Hij is vijftien verdomme!' Roept Niall.

Harry kijkt op zijn horloge. 'Eigenlijk ben ik nu 16 want het is al zaterdag'

Ik glimlach naar hem en geef hem weer een lange zoen. 'Gefeliciteerd, baby'

Liam kijkt ons streng aan. 'Jongens, jullie gaan zo slapen en ik wil dat jullie morgen om elf uur op mijn kamer zijn, oke? Wij moeten nodig praten.'

Famous Lovers UndercoverWhere stories live. Discover now