34. Harry

179 6 2
                                    

Morgen is de Europese wedstrijd, dus we vertrekken vandaag met het vliegtuig naar Amsterdam, waar de wedstrijd plaats zal vinden. Het is vandaag donderdag en we hebben vandaag en morgen vrij van school.
Louis en ik hebben net al onze spullen ingepakt want we blijven het hele weekend in Nederland. Nu zijn we klaar om te gaan.
We hebben afscheid genomen van mam en Gemma en ik geef hem nu snel nog een kusje voordat we de deur openmaken en naar buiten lopen.
De directeur vangt ons weer op in zijn busje en we rijden verder. Iedereen mocht een iemand meenemen naar Nederland, ik koos voor Femke, Louis koos voor Saar, Niall natuurlijk voor Jaimy en Liam... Liam koos natuurlijk voor Zayn. Ook Ed is weer mee deze keer. Dus we zitten mijn zijn tienen in het busje naar het vliegveld.
'Hey Harry' zegt Louis blij.
'Sup?' Vraag ik aan hem.
'Je bent dit weekend jarig, zaterdag al omg' zegt hij blij.
'Klopt'
'Heb je er zin in?'
'Ja, dan ben ik eindelijk zestien en dat is minder verschil met jouw achttien'
Hij lacht en geeft me een kusje.
Het is pas tien uur 's ochtends en ja, natuurlijk zijn we moe, we zijn niet voor niets pubers, maar we kunnen gelukkig in het vliegtuig nog eventjes slapen.
De vlucht is denk ik maximaal een uurtje, maar zelfs dat helpt.

---

We zitten eindelijk in het vliegtuig en ik voel dat Louis het een beetje spannend vindt.
'Nooit gevlogen?' Vraag ik.
Hij schudt zijn hoofd.
'Je merkt er niks van' zeg ik.
Ik pak zijn hand vast en glimlach naar hem. Hij glimlacht terug.
'We gaan zo vertrekken, gelieve uw veiligheidsriemen vast te maken' horen we door de speakers.

We zorgen dat we veilig zitten en daarna voelen we dat het vliegtuig in beweging komt. Ik heb Louis' hand nog steeds vast en geef hem een licht kneepje van geruststelling. Als we opstijgen knijpt hij stevig in mijn hand maar daarna wordt zijn grip losser en als ik naar hem kijk, zie ik dat hij in slaap is gevallen.
Ik glimlach breed en maak een foto waarna ik zelf ook langzaam mijn ogen sluit.

---

Eenmaal geland, worden we met drie taxi's naar ons hotel gereden.
Louis en ik moeten een kamer delen, Liam mag er een delen met Zayn, Niall met Jaimy, Saar zit met Femke in een kamer en de directeur heeft een kamer met Ed. Ik plof blij op het bed.
'Yaaaay we zijn in Amsterdam!' Roept Louis blij terwijl hij naast me op het bed springt. We kleden ons om in een fatsoenlijke outfit en gaan daarna met ons achten shoppen, Ed en de Directeur achterlatend. De meiden en Zayn stonden erop om ons te helpen met de perfecte outfits voor morgen.
'Okay ik vind wel dat iedereen zwarte skinny jeans moet dragen want dat is gewoon... dat moet gewoon' zegt Jaimy.
Saar knikt instemmend. 'Ja, en iedereen zwarte laarsjes behalve Louis want laarsjes staan hem niet, hij kan beter gympen aandoen' zegt ze.
'Maar zwarte laarsjes staan Harry qeer niet, hij kan beter gekleurde laarsjes aandoen' zegt Femke.
'Ja oke dat klopt wel' zucht Saar. 'Harry, je bent moeilijk' lacht ze.
Iedereen lacht eem beetje.
'Shirts zien we anders zo wel' zegt Zayn. 'We lopen gewoon winkels in en zien wel'
We lopen een random winkel in, er staat in grote letters boven: New Yorker.
Dus we lopen deze New Yorker binnen en kijken rond.
Femke had de eer om de zwarte skinny jeans te vinden en we pakken allemaal dezelfde maar dan in onze eigen maat en we passen ze even. Iedereen vind hem prima dus die kopen we straks sowieso. We kijken wel nog even verder voor shirts. Louis vindt hier ook zwarte gympen voor niet al teveel geld en gaat ermee akkoord om die ook te kopen. Uiteindelijk vinden we voor niemand echt een geschikt shirt behalve voor Niall, een normaal zwart T-shirt met een blauwe blousse eroverheen. Iedereen betaalt voor zichzelf waarna we weer de winkel uitlopen. Na een tijdje zien we een schoenenwinkel, Van Haren, waar we uiteindelijk schoenen vinden voor Niall, Liam en mij, allemaal laarsjes, die van Niall zijn shiny zwart, die van Liam mat zwart, en die van mij zijn een beetje zandgelig.
Na het betalen lopen we opnieuw de winkelstraat in en vinden we na een tijdje een andere winkel, de H&M, daar slagen we uiteindelijk met een blauwe trui voor Louis, een zwarte blousse voor Liam en een vrolijk bloussje voor mij.
Uiteindelijk zijn we dus klaar met shoppen en eten we met zijn allen een ijsje op een terras.
'Lou, je hebt ijs op je neus zitten' grinnik ik.
'Ew, haal het weg' zegt hij.
Ik kijk om me heen en zie dat niemand behalve ons achten echt kijkt, dus ik geef hem een kusje op zijn neus.
'Hazz je bent geschift' zegt hij lachend.
'Boeit me niet'
Na het gezellige shoppen en ijsje eten, gaan we naar het hotel terug waar we met zijn tienen wat eten en nog wat spelletjes spelen waarna we gaan slapen, morgen moeten we goed uitgerust zijn.
'Welterusten Lou, ik heb zin in morgen'
'Ik ook Hazz, welterusten'
'Ik hou van je'
'Ik ook van jou' hij geeft me een kusje en doet dan het licht uit waarna we dicht tegen elkaar aan gaan liggen en in slaap vallen.

A/n: okay, volgend hoofdstuk is het zover, de Europese wedstrijd. Dit was een beetje voorbereidimg daarop. Sorry als het een beetje saai is, maar ik was echt enorm moe toen ik dit schreef.
Ly. X.

Famous Lovers UndercoverWhere stories live. Discover now