29.Louis

186 14 21
                                    

'Gemma! Wil je me laten zien hoe ik mijn haar doe?' Vraag ik. 'Ja! Kom maar naar mijn kamer!' Ik laat Harry op de bank tv kijken en ren naar Gemma's kamer. Nadat ze me had geleerd hoe ik mijn haar moest behandelen hield ze me nog even op haar kamer. 'Okay Louis, ik weet dat je Harry nooit iets aan zal doen en dat je heel veel van hem houdt, maar beloof je dat je goed op mijn kleine broertje past?' Vraagt ze. 'Ja, Natuurlijk Gems, ik zou niet willen dat er iets met hem gebeurt' zeg ik. Ze begint te huilen en ik trek haar in een knuffel. 'Waarom huil je nou?' 'Hij wordt zo snel groot en ik wil niet dat er dinen gebeuren' snikt ze. 'Dat heeft iedereen wel eens, ik weet dan niet hoe het voelt omdat ik mijn zussen al lang niet meer heb gezien, maar ik begrijp het wel' stel ik haar gerust. Ze kijkt op. 'Maar dan moet je ze opzoeken!' Roept ze. 'Je moet ze weer terugzien' ik zucht. 'Misschien later eens, dat durf ik nu nog niet' zeg ik. 'Durven? Hoezo niet?' Vraagt ze verbaasd. 'Ze zijn nu vast bang dat ik net als pap ben enzo' zucht ik. 'Ze zullen bang zijn, maar als ze je zien zullen ze weten dat dat niet hoeft en ze zullen blij zijn dat ze hun leuke broer weer terughebben' zegt ze. Ik glimlach zwakjes naar haar en geef haar nog een knuffel. 'Ga maar snel naar Harry' zegt Gemma na een tijdje. Ik knik en wil weglopen. 'Wacht!' Roept ze als ik mijn hand op de klink leg. Ik kijk om. 'Hier, de haarspullen, mag je hebben' zegt ze. 'dankje' glimlach ik. 'Geen probleem, jij bedankt voor het beschermen van mijn kleine broertje' met een glimlach draai ik me weer om en loop de deur uit naar Harry. Ik leg eerst even de haarspullen van Gemma bij mijn spullen op Harry's kamer en ren daarna naar beneden war ik Harry nog steeds op de bank aantref. 'Hey Hazz' zeg ik. 'Boo!' Roept hij en hij komt op me afrennen met een lach op zijn gezicht. Hij springt in mijn armen en geeft me een knuffel. Ik grinnik. 'Waar had ik dat aan verdiend?' 'Je bent anderhalf uur weggeweest, hebben jullie de hele tijd lopen babbelen ofzo?' Zucht hij. 'Ja, je zus is heel aardig hoor' zeg ik. Ik zie een jaloerse blik in zijn ogen. 'Maar ik hou alleen van jou' ik geef hem een kusje op zijn mond en hij glimlacht weer. Hij trekt me weer mee naar de bank war hij op mijn schoot kont zitten. Ik sla mijn armen om hem heen. Net op dat moment gaat Harry's telefoon af. Hij neemt op.

H: Harry
S: School

H: met Harry Styles?
S: hallo Harry, met de directeur.
H: oh uh, hallo
S: ik bel omdat jullie de muziekwedstrijd op school hebben gewonnen, ik vroeg me af of jij aan je vrienden kon vertellen dat ik jullie om vier uur op school verwacht?
H: ja, prima, dat zal ik doen, waar precies?
S: in het muzieklokaal
H: ja, tot dan
S: tot dan

Ik kijk hem vragend aan. 'Wat?' Vraag ik. 'Directeur, vier uur, school' zucht hij terwijl hij weer dicht tegen me aan nestelt. 'Zal ik even de rest informeren?' Vraag ik. Hij knikt. 'Waar?' Vraag ik. 'Muzieklokaal' antwoordt hij. Ik pak mijn telefoon uit mijn zak en open de chat met ons vijven.

U: hey boys, de directeur wil ons om 4 uur in het muzieklokaal spreken
Nialler: hoezo?
U: we wonnen de muziekdinges, meer weet ik niet
Nialler: ok, ga eten, c u later
Zen: shit! Dan moet ik mn haar doen!
U: whahahah
Zen: moet snel gaan, tot zo
Leeyum: ben er zo!
U: gelukkig ben jij normaal Li
Leeyum: zal wel moeten met al die apen
U: haha tot zo
Leeyum: bye

Ik stop mijn telefoon in mijn broekzak en geef Harry een kusje op zijn wang. 'Niall moest eerst eten, Zayn moest eerst zijn haar doen, maar Liam was gelukkig normaal' zeg ik. 'Wij zijn ook normaal' zegt hij. Ik lach hard. 'Nee, dat zijn we zeker niet' grinnik ik.

Famous Lovers UndercoverWhere stories live. Discover now