KOMŞU ÇOCUK

69.5K 811 66
                                    

O günün diğer günlerden tek bir farkı vardı ertesi gün okullar açılıyordu.

***

Bu yaz şimdiye kadar geçirdiğim en güzel yazdı diyebilirim. Yazın her akşam dışarı çıkar arkadaşlarla dolaşır, bisiklet sürer ve basketbol oynardık. Basketbolun K'sından anlamayan hayatında basketbol maçı bile izlememiş olan ben turnike yapmayı bile öğrenmiştim. :D

***

Akşam Sera'yla buluşup son kez parka gittik. (Okullar açılacağı için artık istesekte gidemezdik.) Furkan ve İlker'de ordaydı. Furkan benimle yaşıt İlker'de bir yaş küçüktü. (Siz şimdi hikayenin adı Komşu Çocuk diye komşu çocuğu Furkan zannettiniz dimi? O değil :D )

Saat 22:30 a yaklaşıyordu. İlker gitmiş parkta Sera, ben ve Furkan kalmıştık.

'Furkan telefononu versene oyun oyniyim.' dedim

'Olmaz, hem aynı telefondan sende de var. Kendi telefonunla oynasana.' dedi.UYUZ.

'Benimkinin şarjı bitti kapandı hadi yaa...'

'Kanka zaten senin telefonunun şarjı ne zaman dolu ki? hiçbir zaman %100 olmadı o şarj hayır anlamıyorum sevgilinde yok nasıl bitiyor bu şarj?' dedi Sera.

Gülerek karşılık verecekken Furkan'ın bana olan bakışlarında anlayamadığım bir şey farkettim. Bu beni korkutmuştu o yüzden cevap vermemeyi tercih ettim.

Saat ilerledikçe ilerliyordu Furkan'ın canı sıkıldı ve 'Kaan'ı cağırıcam itirazı olan?' Dedi daha cevap vermeden 'Alo Kaan' dediğini duydum. UYUZ.

Kaan sitenin futbolcu yakışıklı sarışınıydı. Kaan bütün yaz dil okulu için Amerika'daydı bu yüzden tatilin son üç günü tanışabilmiştik ama bu üç günde ona karşı bir şeyler hissetmeme engel olmadı. Bi kere adam sarışın olduğu için benim gözümde 5383568KAAN463923647 adım önde... Neyse ben bu düşüncelerden kurtulduğumda Furkan'ın Kaan'a 'pişman olmiycaksın' dediğini duydum. Sonra zaten telefonu kapattı. 'Gelicekmiş' dedi.

Ve yaklaşık 20 dakka sonra karanlıkta bir çift mavi göz bize doğru yaklaşıyordu.

'Sürünerek gelsen daha kısa sürerdi .' diye takıldım o beni takmadan Furkan'ın yanına oturdu.UYUZ. 2 erkek yanyana gelince ne konuşur

-KIZLAR

-FUTBOL

Onlar futbolu tercih etti. Bir ara Furkan Kaan'ın kulağına bir şeyler söyleyecekti ama ona baktığımı görünce vazgeçti sonra söylerim diye geçiştirdi. İyice canım sıkıldığı ve geç olduğu için 'Ben gidiyorum' dedim. Meğer herkes beni bekliyormuş herkes bir anda ayaklandı. Furkan Kaan'ı çekiştirerek önden gitti ve köşede durdu. Yanlarından geçerken bir tek Furkan'ın Kaan'a 'Sevgilisi yok.' dediğini duydum.

KOMŞU ÇOCUKWhere stories live. Discover now