Totul e posibil...

572 36 0
                                    

         Au trecut doua saptamani de cand eram shoties . Vazand ce posteaza fetele pe acolo m-am gandit sa incep sa fac niste desene cu baietii. Am facut unul cu toata trupa si spre surprinderea mea a fost foarte apreciat , asta ma motivat sa continui...In scurt timp am aflat ca baietii incarcau cate un continut pe youtube in fiecare miercuri si ca un miracol astazi era miercuri.
   Ora 20:15 baietii postase...Am inceput sa ma uit si dupa un minut Sorin ii arata lui Urs un desen de pe grupul cu shoties . Uitandu-ma mai bine mi-am dat seama ca acel desen era facut de mine ... In momentul acela am inceput sa tip ,eram asa emotionata  ! Am luat telefonul in mana si i-am trimis mesaj Elenei . Si ea a incepu sa tipe ...Nu puteai sa te controlezi! Dupa acea experienta au urmat si alte desene , baietii imi apreciau munca si asta ma facut sa ii iubesc si mai mult ! Nu erau genul de baietii arogantii si increzuti .
    Au trecut 4 saptamanii de cand am luat vacanta . Plictiseala a incepu sa ne invaluie pe mine si Elena . Ne-am gandit sa mergem in Vama  , dar era o problema ... parintii nu ne erau aproape si nici bani nu aveam . Situatia  ne-a facut sa ne angajam. Dupa 3 saptamani de lucru am strans destui bani incat sa ne ajunga . Ne-am facut bagajul si am plecat. Ajunse in Vama ne-am montat cortul si am inceput sa vorbim ... subiectul principal erau baietii de la shot,era cel mai bun subiect de discutat!!Ne doream foarte mult sa ii intalnim pe baieti, dar norocul nu era de partea noastra .
   Lasandu-se intunericul am adorimt pentru cateva ore bune . Pe la ora 23:00 aud niste tipete venind de pe plaja . M-am trezit sa vad ce face Elena , dar ea nu era in cort. Am iesit sa o caut ,dar nu era pe nicaieri . Am strigat-o .... nimic . Am inceput sa merg , dupa aproape un km o vad ascunsa dupa o umbrela rasturnata . M-am dus langa ea fara sa isi de-a seama.
  -Elena ce faci aici? 
A tresarit...
- Shh... E cineva acolo nu par a fi oameni !
- Ai dreptate Elena ... Sunt extraterestrii!
-Haha, uite-te si convinge-te !
  M-am uitat si oarecum  erau niste baieti. Aveau ochii rosii si colti cum era posibil asa ceva ?!
-Elena?
- Ce naiba vrei ?
-Nu ti se par cunoscuti baietii?
-Sa sti ca da...
-OMG! Sunt baietii de la Shot!
Era un individ cu ei care il obliga pe Căle sa muste de gat un om, dar el se impotrivea incepand sa planga si spunand ca asta nu e viata pe care si-o doreste si ca s-a saturat de toate . Vrea sa fie doar un simplu baiat care face parte dintr-o trupa de succes, nu un sugator de sange  .Individul a inceput sa tipe la el .
"-Acum sunteti nemuritori, apartineti creaturilor noptii nimic din toate astea nu se vor schimba! Trebuie sa consumati sange uman altfel ve-ti murii pe rand!"
-Elena cred ca baietii joaca intr-un film sau ceva nimic din toate asta nu pot fi adevarate!Nu e posibil !
Pana sa apuce sa zica ceva Elena , Căle isi infinge coltii in gatul omului. Am tipat atat de tare incat ne-au auzit . Am alergat pana la cort si ne-am ascuns in el . Asa ceva nu are cum sa fie adevarat ! Aveam frica pana in gat....
(Capitolul 3 v-a aparea diseara sau maine . Multumim ca ati citit primul capitol, sper sa va placa si acesta ! Cum am spus in primul capitol , am fost ajutata de Elena Mira )

Ce secret intunecat ascund baietii de la shot ? Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin