1. Bölüm

2.1K 110 11
                                    

Kız heyecanlıydı, oğlan ise daha heyecanlı... Okulun girişinde Sakura ağacının bittiği yerde birbirlerine bakıyorlardı. İkisinin de kalbi hızla çarpmaya başladı. Hafif bir meltem ile kızın ve erkeğin saçı uçuşmaya başladı. Kız, oğlanı daha yakından inceliyordu. Oğlanın siyah gözleri ve siyah ve lacivert arasında kalmış saçları vardı. Okul forması bile yakıştığını düşündü genç kız...
Oğlan da kızı inceliyordu. Kızın zümrüt gibi parıldayan yeşil gözleri adeta oğlanı büyülüyordu. Kızın saçları ise Sakura pembesi idi. Bu oğlanın ilgisini daha da çekti.
Kız düşündüğü şey ile utandı. Yanakları al al olmuştu. O sırada okulun zili çalmıştı. Ders başlıyordu.
İkisi de gitmek yerine biraz daha birbirlerine bakmak istiyorlardı ama bu imkansızdı.
Girişteki güvenlik görevlisi kapıyı çoktan kapatmaya başlamıştı. Kız bunu görmüştü ama oğlan görmemişti. Kız hemen koşmaya başladı. Oğlanı bileğinden yakalıdığı gibi koşuyordu.
Kapıya son anda yetiştiklerinde ikisi de nefes nefese kalmışlardı. Kız ilk dersin olduğunu hatırlayıp, oğlanı orada bırakıp, koşmaya başladı.
Oğlan ise kestirme yol biliyordu. Hemen sınıfa attı kendini...
Kız kendi sınıfının kapısını tıklatmadan önce son bir kez daha kendine baktı. Okulu ve şehiri değişmişti. Kimseyi tanımıyordu. Kendinden emin olduktan sonra kapıyı tıklattı.

Kötü AşkWhere stories live. Discover now