Akame ga Kill! (Spoiler'sız İnceleme)

517 27 7
                                    

Bu bölümde Akame ga Kill'i size spoilersız bir şekilde anlatmaya çalışacağım. Çoğu otaku bu animeyi bilir. Çünkü yeri doldurulamaz animelerden biridir. 25 bölümdür ve mangasından önce bitmiştir. Mangası da bitmek üzeredir. Kötü karakterin aslında iyi olduğu, iyi karakterin aslında kötü olduğu, baş karakterin her zaman bir şeylerin arasında kaldığı, baş karakterden çok kötü karakterin sevildiği nadir animelerdendir. Sizi ağlarken güldüren, gülerken ağlatan ve duygu karmaşasına boğan bir animedir. Bir günde bitirmiş olmam nedeniyle hala kendimden nefret ediyorum. Hakkında saatlerce konuşabilirim. Sizi bıktırana kadar anlatabilirim. Ama olmaz... Çünkü animede de karakterler her ne kadar haykırmak, boğazları patlayana kadar bağırmak istese de susmuşlardır. Biz de susalım ve sözü size bırakalım. İşlerinizi bir günlük olsun bırakın ve şu animeyi izleyin. Anlatılmaz, yaşanır.

*Yazar duygulandı.

Baş karakter Tatsumi gibi gözükse de Akame'dir. Yine de siz Tatsumi olarak düşünün. Konu anlatmakta berbat olduğum için Türkanime'den çaldım.

  Tatsumi, kırsal kesimde yaşayan genç ve güçlü bir savaşçıdır. O ve 2 arkadaşı fakir köyleri için para kazanma hayali ile imparatorluk başkentine doğru yola çıkarlar. Ancak, büyük umutlarla geldikleri başkent, hiç de düşündükleri gibi çıkmayacaktır. Başkentin acımasızlığı ile yüzleştikten sonra hiç de düşündüğü bir yer olmadığını anlayan Tatsumi'nin yolu, bir olay sırasında Akame ve Night Raid adlı suikast örgütü ile kesişir. Bu bozulmuş topluluk karşısındaki devrimcilerin suikast kolu olan Night Raid'e katılma kararı alan Tatsumi, artık Night Raid'in yanında başkente karşı savaşacaktır.

Night Raid, görevini kötüye kullanan, halka zorbalık yapan insanlara suikast düzenlemeye devam ederken, tüm bu her şeyin başında olan başbakan Night Raid'e karşı en iyi askerlerinden oluşan bir grup kurar: Jeagers (Avcılar). Night Raid ile Jaegars'ın kapışması hiç de kolay olmayacaktı.

Siz en iyisi izleyin...  BU ARADA UYARI!!!!! BU ANİMEYİ BİTİRMEDEN SAKIN ANİME İLE İLGİLİ YORUMLAR OKUMAYIN!!! AŞIRI BÜYÜK SPOİLERLAR ALABİLİRSİNİZ BENDEN SÖYLEMESİ...

Anime İle İlgili Her ŞeyWhere stories live. Discover now