14

2.2K 93 6
                                    

Ik verveel me dus hier nog ff snel een klein deeltje.

Soumia perspectief

Ik werd wakker door de zon die door mijn ramen scheen. Ik pakte mijn telefoon en keek hoe laat het is. Het is 13:14 sow ik heb door geslapen ik ging naar beneden en zag dat mijn ontbijt klaar lag. Vandaag zijn er geen bediendes dus mijn lieve moeder heeft het gemaakt. We hebben niet altijd bediendes in het huis daar houd mijn moeder niet zoveel van ze wil alles liever zelf doen aangezien we de helft van ons huis amper gebruiken omdat het zo groot is. Is het enigen wat opgeruimd moet worden de standaard plekken slaapkamers en woonkamer ect. Ik zag een briefje op tafel.
Soumia we zijn wat eerder naar tante khadija gegaan Ilias is toch mee gekomen. Ontbijt staat al klaar en wanneer je dit leest souf is buiten stuur hem terug naar binnen genoeg geweest dat kind is te veel bijten. Er ligt geld op de koelkast als je wat nodig hebt we zijn morge avond terug. Personeel zou er rond 15:00 zijn
Kusje mama

Hahah gekke mamie. Ik at mijn ontbijt op en ging naar boven om me om te kleden omdat in souf naar huis moet brengen en ik wil nog ff langs appie gaan. Boven aan gekomen stap ik mijn inloopkast in en heb ik het grootste meiden probleem ooit zoals altijd. WAT MOET IK AAN? Ik kan het simpel houden of juist niet. Boeie voor wie moet ik mooi zijn alsof ik bekende ga tegen komen. Maar wacht ik bedacht me. Want altijd als ik dit zeg kom ik ze juist tegen. Oke dus ik kleed me gewoon netjes aan vandaag. Ik trok een witte broek aan met scheurtjes en een gruis oversized t-shirtje het is ook best koud buiten dus trok ik een Bordeaux leer jasje er op. Deed ook wat mat Bordeaux lippenstift op en een beetje mascara mijn style goudbruine haren liet ik los hangen. In spoot wat Ariana grande parfum op en pakte mijn Vespa sleutels trok mijn Bordeaux rode Puma er bij aan zodat het een beetje matcht met mijn kleding. En eerlijk ik zie er vandaag weer onfleek uit. Ik deed de deur achter me dicht. Maar mijn tas lag nog binnen alweer ik vergeet nooit iets behalve mijn tas hoe kan je die vergeten. Ik opende de deur weer en pakte een zwart Chanel schouder tasje waar ik geld, kauwgom, telefoon, spiegeltje en mijn sleutels in stopte. Oke nu ben ik klaar ik opende de deur voor de 2x en stapte op mijn mat zwarte Vespa en reed richting een pleintje vlak bij zijn school waar hij standaard is ik wilde afstappen en naar hem toe gaan maar zag letterlijk 30 man Marokkaanse jongens daar staan dus belde ik hem maar. Ik zag hoe hij zijn veelste grootte iPhone 6s pakte en opnam. "Ewa zus." Hey souf van mama is het weer genoeg geweest voor vandaag kom naar me toe ik sta iets verderop met mijn Vespa. "Waar ik zie je niet." De jongens hoorde hem dat hij iemand zocht dus zochte ze mee met hun blik. Stuk of 20 ogen kijken nu mijn kant op. Ik hoorde ze allemaal dingen roepen en zag ze alleen maar staren ik draaide me met een rug naar hun om wat niet slim was want ik hoorde alleen nog maar. Wajouw haar kont of check die ass broer. Tfoe jeh kleuters gedraag je man. Dus ik ging maar op mijn Vespa ZITTEN. Ik hoorde souf nog een paar uitschelden en zeggen stil is mijn zus. Hij kwam mij kant op. Souf is echt een kleien hartendief hij is echt een knap jongentje met smaak hij draagt nu een grijze DG broek en een wit basic shirtje met een zwart Adidas petje en zijn kleine Gucci tas en Gucci schoentjes. Hij stapte achterop en we reden richting Ah. Souf ging naar de snoep afdeling en ik naar de chips enso en daar zag in iets wat mijn hart brak.

Wat zou soumia nu hebben gezien klein deeltje mensen sorry morgen inshallah het vervolg hier van.
Dikke 💋 @noord-Marokaanse

Soumia's Life Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu