10

2.4K 111 3
                                    

Soumia's perspectief

07:00 (wekker gaat)
Tfoe weer school ik heb de laatste tijd echt geen zin meer in school, zou het komen omdat ridouan me negeert. Ik heb niks fouts gedaan waarom neemt hij opeens afstand. Normaal gesproken ben ik juist opgelucht als jongen afstand van me gaan nemen maar nu. Hoe moeilijk het is om te zeggen maar volgens mij krijg ik een beetje gevoelens voor hem. Maar dat wil ik helemaal niet ik wil geen gevoelens voor hem krijgen. Hij mag me niet eens. Tenminste zo gedraagt hij zich. Maar ik moet het hem niet laten merken.

Doordat ik zo lang heb nagedacht over ridouan heb ik nog maar 20 minuten over om me klaar te maken. Ik sta snel op en ga naar de badkamer en poets me tanden en was me gezicht ik heb geen tijd om te gaan douche. Ik ga naar m'n kamer en pak een zwarte broek en een rode kenzo t-shirt. Ik kam mijn stijlen haren door en spijt nog wat Chanel parfum op. Ik doe een goud horloge en een house ketting om en pak m'n tas en ren naar beneden. In m'n tas stop ik nog wat eten en een oreo milka reep. Op de eettafel zie ik Ilias Vespa sleutels. Zal ik de pakken? Ja ik heb geen tijd de bus haal ik toch niet. Ik pak z'n sleutels loop naar de gang trek mijn rode zanotti's aan en een zwart leren jasje ik kijk nog even in de reusachtige spiegel die in de gang staat Rn ik moet toegeven ik zie er goed uit vandaag. De poortwachters doen de deur open en ik vertrek.

Aangekomen op school
Ik zie dat het school plein leeg is. Tazz weer te laat. Ik kijk op mijn horloge en zie dat de bel 2 minuutjes geleden is gegaan ohw zo laat ben ik ook weer niet dus ik loop rustig aan naar mijn lokaal ik heb nu mentorles ik heb wel een chille mentor hij is zelf ook Marokkaan. Ik klop aan en loop naar binnen. "Sorry dat ik laat ben". "Maakt niet uit ga maar zitten ik was nog niet begonnen". Ik nam plaats naast safae. "Weer te laat" lachte ze. Ik glimlach naar haar en luister naar wat mijn mentor te zeggen heeft. "Oké iedereen een helen goeie morgen. Ik heb gemerkt dat wij niet echt een goede band met de klas hebben en daarmee bedoel ik niet dat we veel ruzies en zo maken en we elkaar niet mogen maar ik merk dat wij niet zo veel van elkaar weten daarom heb ik 3 tallen gemaakt en wil ik dat jullie met dat 3 tal aan een tafel gaan zitten en elkaar beter gaan leren kennen." Zei mijn mentor. "Oké de groepjes.
Safae, Robert en younes
Amber, issam en Ahmed
Gorge , Anne en Lisa
Samira, Luuk en Osman
Roosje, Bouchra en Sandrine
En als laatste 3 tal ridouan, Anouar en soumia".
Oké slechtste 3 tal ooit dacht ik
"Oké iedereen neem plaats met jullie drietallen".
ridouan en Anouar en ik namen helemaal achter in het lokaal plaats ridouan zat tegenover mij en Anouar naast mij. "Dus ik ben Anouar Bin Salah en ik zit op boxen en ik heb 3 zusjes en wat willen jullie nog meer weten. Ridouan keek hem alleen maar vies aan. Het was heel lang stil dus vroeg ik maar hoe heten je zusjes. Anouar glimlachte. "Ze heten aya, Asmae en soumia ".  Ik keek op en lachte. "Heb je een zusje die soumia heet omg wat leuk hoe oud is heb je een foto van haar mag ik hem zien" ratelde ik door. Anouar moest lache maar ridouan stond er maar stil bij en luisterde alleen maar. "Soumia is de oudste ze is 9 jaar en ja ik heb een foto van haar". Hij pakte ze telefoon en liet een foto zien. "Omg wat is ze schattig" zei ik. "Dankjewel" zei Anouar. "Anouar wil je voor mij even dit documentje gaan kopiëren" vroeg mijn mentor. "Ja hoor tuurlijk" en weg was Anouar. Ik was nu alleen nog over met ridouan.

Ridouan perspectief

Tfoe kijk hoe gezellig hun over dat zusje van Anouar praten omg wat schattig omg heet zij ook soumia omg omg omg. Ik heb ook een klein zusje van 9 hoor beter dan die van Anouar weet ik 100 % zeker. Hmmm hij doet aan boxen hè nou ik doe aan boxen eh mattie. Vandaar dat zijn klappen van vorige keer ook best wel pijnlijk waren. Maar als nog had ik hem erger toegetakeld. Bin Salah hè die naam komt me wel bekend voor. Hij moet wat gaan kopiëren van onze mentor oké mooi dit is mijn kans om met soumia te praten. "Soumia als ik je dingen ga vragen over jou beantwoord je ze dan zonder discussie en zonder leugens"?  "Tuurlijk, vraag maar raak".
"Oké heb je een relatie met een jongen die souffian heet". "Nee ik heb nog nooit een relatie gehad en ook niet met enen souffian" zei ze. Dus souffian loog wat ben ik opgelucht maar wat was dat met mijn vriend Ilias dan. Oké als ik nu door vraag is beetje raar ze heeft in ieder geval niks met souffian. "Hmm oké wat is je achternaam trouwens" vroeg ik. Mijn achternaam is Ibrahimi. Ik schrok van watchers zei Ibrahimi als in die rijke lui die met een groot eigen bedrijf die ibrahimi. Als in Ilias Ibrahimi dus Ilias is gewoon een neef ofso van haar. "Ibrahimi? Dus Ilias is jou familie". "Hij is mijn tweelingbroer". Mijn mond voel open dat verklaart alles.

Soumia's Life Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu