5

2.7K 115 13
                                    

Perspectief soumia.

Mijn Izan wekker ging weer af. Tfoe haat school. Maar ik stond al snel weer op toen ik mij herindere dat ik vandaag ridouan zou terug pakken. Wejouww deze boy gaat leiden vandaag. Ik rende snel naar de badkamer en nam een snelle douche. Ik föhn m'n haar nog droog trok een witte broek aan en een grijs lang T-shirt met spleten aan de zijkant. Deed nog een beetje mascara en dat was het. Ik pakten mijn tas en liep naar beneden waar ik mijn schoenen aan trok en snel een broodje pakten en liep naar buiten het was 07:30 ik heb vroeg op school afgesproken met de meiden zodat we alles konden regelen.

Aangekomen op school wachte ik op mn vrindinnen zo lief dat ze mij willen helpen wij 4 zijn onafscheidelijk. Ik zag ze al aan lopen. "Heyy", Zeiden ze in koor. "Ewa" antwoorden ik blij terug.

Yalah zied we moeten nog een boel klaar leggen. Het was ondertussen 8 uur ridouan en mo moesten zich eerder melden op school omdat ze gisteren troep hadden gemaakt in de kantine het was zijn eerste dag en hij zet al rwna. Mohim we zijn klaar en safae stond ergens achter de kantine om alles vast te leggen. (Mijn anderen vrindinnen heten trouwens marwa en souhaila) marwa moest mo en ridouan hier heen lokken. Aangezien mo haar broer is kon dat makkelijk. Ze moest iets bedenken dat ze met spoed hier heen kwamen."ey man waarom moet ik hun hier heen lokken" zei marwa."eh erjour is toch jou broer", Zei souhaila. "Maar hoe krijg ik ze in godsnaam helemaal hier naartoe". "Zeg dat ik ben flauwgevallen" zei ik. "En dat ze overal bloed enso heeft gwn overdrijf beetje man kan jij wel jij bent hier onze dramaqueen", zei souhaila er nog achteraan. "Ey ey ik zie ze Door het raam ze komen zo de school binnen" , zei safae. Yalah iedereen op z'n plek.
"Het is pay back time rodouan".

Perspectief ridouan.

Ik en mo moesten ons eerder melden omdat we beetje rwna hadden gezet gisteren. Aangekomen op school kwam er een meisje als shit bezetenen op mo afrennen. "Ewa zusje" zei mo. Ohh is zijn zusje. "Mo mo mo soumia is flauwgevallen in kantine kom snel ze is op haar hoofd gevallen en heeft overal bloed" zei ze in een adem. "Ik wachten niet op mo zijn reactie en reden de kantine in ik opende de deur en glee over iets glad uit het was olie ik gleed als wahid pinguïn op mijn buik waardoor ik een tafel omstoten en er viel een berg afval op mij zelf op mn gezicht ik was bedekt met afval. Ik hoorde heel veel een paar meisjes lachen maar een lach kwam mij bekend voor. Ik stond op en zag soumia en haar vriendinnen stuk gaan om wat er net gebeurde. Ik wilden naar haar rennen maar dat ging niet omdat ik helemaal nat werd gemaakt. Het was geen water als je dat dacht het was een emmer bedorven weet ik veel, melk volgens mij het stonk zo erg. Ik draaide me om en zag ze allemaal nog erger lachen ze hadden tranen in hun ogen. Net toen ik dacht dat ik klaar was kreeg ik nog een zak vol met zand over me heen. Hoe kunnen ze dit terwijl ze daar staan. Ik zag een touwtje in soumia's hand ohh zo. Ik was kapot boos ik stond op het punt te ontploffen. Wat denkt deze meid wel niet ik haat haar gwn nu met heel mijn hart. Alsof mijn leven er van afhing rende ik achter haar aan ze was wel snel man. Maar uiteindelijk had ik haar ze vond het blijkbaar nogsteeds grappig. Maar ik daarintegen stond te koken van woede."wtf bezielt jou ben je kkr para".

Soumia's Life Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu