12

2.6K 102 6
                                    

Soumia's perspectief

"Sow sow marwa moet jij ons wat vertellen." "Uhmm nee wat zou ik moeten vertellen" zei ze blozend.
"Je bent smoor op Amir" zeiden we alle 3 tegelijk". "Wat nee echt niet."
"Daarom hielp je hem zo snel en bloosde je hem dood net," zei Souhaila. "Souhaila stil eens man wollah jij praat poep," zei marwa. We keken haar alle 3 heel serieus aan. "Oké oké ik heb een klein beetje gevoelens voor Amir , maar  jullie kunnen mij ook niks wijs maken hoor." "Wat bedoel je" vroeg Safae. "Nou iedereen van ons weet dat Souhaila mijn broer leuk vind en safae ayoub en over ridouan en jou hoef ik niet eens te beginnen." "Ja soum hoe zit dat met ridouan ik weet nog toen jullie elkaar gewoon levend konden vermoorden en nu kan hij niet stoppen met naar je te kijken." Kijken hoe bedoeld ze kijken zo hij echt zo vaak naar mij kijken nee vast niet. " wat zeg jij nou weer dan." "Je gelooft me niet 1 zag je hem net niet hij zat dik in een trans en 2 hij kijkt weer," zei safae. Ik keek achterom en inderdaad hij keek maar toen hij mij zag kijken keek hij weg. Ik voelde mijn wangen blozen en mijn vriendinnen zagen dat. "Weet je waarom houden we het verborgen we 4 zijn onafscheidelijk ik tel tot 3 en we geven alle 4 toe". Ze telde af en ja hoor we gaven alle 4 toe ik vind ridouan leuk, Souhaila vond Mo leuk, safae vind ayoub leuk en marwa Amir. "Waren vallen wij op dat soort mensen precies"zij ze terwijl ze naar hun richting wees. We keken om en zagen ze letterlijk alle 4 op elkaar liggen stoeien. Ik heb geen idee waarom we op ze vallen maar het is echt lachwekkend hoe ze er bij liggen." "hahahahah kijk Amir krijgt geen lucht door ridouan." Van 4 tegen 4 gingen ze naar 2 tegen 2. "Hahah kom gewoon schijt hebben iedereen gaat ze mannetje een handje helpen," zei safae. We voelen ons net kindjes we sprongen alle 4 er bij in en deden mee ridouan was aan het stoeien met Mo dus daar stonden ik en souhaila bij. Amir en ayoub waren een afstandje verder en daar stonden safae en marwa. " Hahaha ey blijf eens van ridouan af jij." "Wat wil je doen dwerg aan de kant hij liep langs me heen en ging weer stoeien met ridouan. Ik sprong op zijn rug en zei" hahah wat zei je net dwerg ik kom goed van pas hoor en deed mijn handen voor zijn ogen. Ik werd omver geduwd door Souhaila " beter ga je van hem af eh bolle." Ik stond op het punt te vallen maar voelden 2 armen me oppakken. "2e keer dat ik je red van een val 3e keer trakteren". Het was ridouan die mij opving. "Hallo ik heb jou ook gered hoor Mo ging jou bijna eten." "Wat wat zeg jij nou denk jij dat Kleine Mo het tegen mij ridouan de sterkste kickbokser van de wereld kan." Ik wilde net wat zeggen maar de bel ging het is weer tijd om naar de les te gaan.

Na de lessen:

Ridouans perspectief:
Ik liep door de gangen op zoek naar soumia omdat we hadden afgesproken haar broertje en mijn zusje te gaan halen van school, maar ik kon haar niet vinden. Ik kwam Amir en Ayoub tegen. "Ey heb je Mo gezien," vroeg Amir. "Nee heeft een van jullie soumia gezien." "Oja je afspraakje ja gast ze wacht buiten op het plein." "Oké thanx broers." "Succes he." "Ik zie jullie vanavond wel in lounge" riep ik ze nog.

Toen ik buiten kwam zag ik soumia inderdaad wachten ze was aan de telefoon met iemand ze zag me nog niet ik hoorde een stukje van haar gesprek. "Hoezo hij is gevaarlijk."
......
"Nee ik heb niks met hem."
......
"Zeg dan wat hij doet hoezo moet ik uit zijn buurt blijven."
......
"Oké het zal wel ik ga souf ophalen van school spreek je thuis wel."
Het was dus iemand uit haar gezin. Maar wie? En bij wie moet ze uit de buurt blijven? Ze draaide zich om en glimlachte "hey ridouan, sta je hier al lang." "Nee net pas, maar gaan we."
"Ja kom op welke school zit je broertje. "Op het ****school." "Oké mooi mijn zusje zit daar vlak bij ook op school." Onderweg hadden we het nog over van alles en nog wat we leerde elkaar beter kennen en ze was echt een grappige meid. Ze vind mij ook grappig want ze kwam niet bij van het lachen als ik een grap maakte. Wejouw haar lach 😍. Ze krijgt een schattig kuiltje in haar rechterwang. Ik krijg hem in mijn linkerwang. We zijn aangekomen op mijn zusjes school we gingen eerst langs haar en dan langs soumia's broertje. Ik zag mijn kleine prinsesje al aan komen rennen. "Ridouannn" en ze sprong letterlijk op mij. "Mijn kleine prinses, alles goed" zei ik terwijl ik haar een kusje op haar wang gaf. "Goed ridouan, is die meisje jou vriendinnetje ?" Tfoe waarom waarom uit alles wat je kan zeggen zeg je dat. "Nee ze is een goede vriendin van me." "Hoi ik ben soumia jij bent vast Amira toch?" "Ja maar kom eens met je oor." Wollah mijn zusje heeft vandaag gewoon shitan acties als ze maar niks raars in haar oor zegt over mij. "Soumia je mag niks zeggen he tegen hem is ons geheim." Zei ze terwijl ze mijn kant op wees. "Ja is goed schatje is ons geheim" en ze tilde Amira op. Een kindje staat haar wel goed man. Op een dag met mij In Sha Allah. "Ja soumia lieff ridouan gaat ze met ons mee naar huis." Ze kunnen nu al goed met elkaar over weg. "We gaan eerst langs haar broertje we moeten hem ook ophalen van school." Ze knikte en pakte soumia's hand en ze liepen voor me. Aangekomen op een haar broertjes school zagen we hem al wachten op een bankje.

Sorry vandaag een iets kleiner deel misschien komt er later deze middag nog wel wat op. En alvast sorry voor als er spel fouten
ofso in zitten. 💋

Soumia's Life Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu