11

2.6K 114 6
                                    

Perspectief Ridouan.

Allee is nu duidelijk Ilias is gewoon haar broer en souffian kraamt alleen maar onzin uit ze heeft helemaal niemand. Ohh wat ben ik opgelucht dus ik mal nog een kans. Of niet? Ik begon het gesprek maar weer gewoon op gang te brengen. (R= ridouan S= soumia)
R: dus een van mijn beste vrienden is ook jou broer.
S: blijkbaar.
R: hij had mij wel verteld over dat hij een tweeling zusje had maar wist niet dat jij het was.
S: ik ben niet zijn enigen hoor we bestaan uit een gezin van 7 personen waarvan 5 kinderen.
R:ja dat had hij ook verteld ik heb je kleine broertje trouwens ook gezien soufiane echt kopie van Ilias hij lijkt helemaal op naar hem.
S: hahaha ja klopt met hoeveel zijn jullie thuis dan?
R: wij zijn met 5 waarvan 2 ouders en en mijn broertje issam van 17 jaar en mijn kleine zusje Amira van 9.
S: awhh wat leuk ik wil ook graag een klein zusje hebben mijn zusje is inmiddels al 16 jaar.
R: hahah ik moet haar vanmiddag ophalen van school zin om mee te gaan.
S: ja is goed kunnen we daarna langs mijn broertje gaan.
R: oké isgoed.
Mijn mobiel lag op tafel er verscheen een berichtje van: trainer er stond je hebt een nieuwe weerstond over... De rest kon ik niet lezen ik was nieuwsgierig dus opende mijn telefoon en zag dat ik over 2 weken een wedstrijd heb.
S: trainer?
R: ja hahah ik ben thaiboxer.
S: thaibox eh mattie thaibox, sow sow dus jij doet ook aan boxe.
R: ja inderdaad kom je kijken.
S: uhmm ik zie wel ik kom niet alleen als ik kom he ik neem safae ofso mee.
R: mij betreft neem je alle 3 mee als jij er maar bent.
Ze moest blozen miskiena, ze is zo schattig als ze bloost.
Ik wilden net weer verder praten tot onze grote vriend het weer verpesten.
A: ben weer terug heb je me gemist.
R: niemand heeft je gemist niet hoog doen.
A: heb ik jou wat gevraagd. Ik wilde net antwoorden maar de bel ging iedereen maakte aanstalten om weg te gaan maar onze mentor hield ons tegen hij had nog een mededeling voor ons. "Wacht even klas ik heb nog iets te melden we gaan namelijk met onze klas volgende week op kamp voor 3 dagen we gaan naar Parijs er is een mail verstuurd naar jullie ouders en ook een met specialen informatie naar jullie, kordaat was het schuif jullie stoelen aan en dan kunnen jullie vertrekken."
We hebben wel echt een chille mentor misschien ook omdat hij Marokkaan is ik en een paar jongens gingen nog ff naar hem toe. "Ik heb nog even een mededeling voor jullie klas" deed Mo hem na. "Waarom praat je zo netjes broer je moet gewoon praten als echte man net als hoe jou vader tegen jou sprak als hij jou iets wou zeggen." Oja laat eens zien hoe zou jij het doen," zei onze mentor. "Ik zou zeggen ey woeshoems wie heeft gezegd jullie mogen gaan eh kiment weha (blijf gewoon zitten) ik heb iets te vertellen volgende week gaan we lekker triple naar Parijs oké dat was het yallah kowed van hier." "Als ik dat doe krijg ik allemaal boze Nederlandse ouders aan mijn telefoon wat denk jij eh erjour." Zie je daarom is hij zo leuk hij speelt gewoon mee. "Hahahah safi isgoed broer wij gaan." We gaven hem een box en verlieten het lokaal en gingen buiten staan sommigen van ons rookte dus staken ze een sigaret op en rookte hem op. Ik en Mo en Amir en ayoub gingen iets verder staan want wij rookte niet. "Maar ey ridouan hoe was je gesprek tussen jou en je aanstaande" zei Mo.
"Hay hay aanstaande wat heb ik gemist," zei Amir. "Onze baas is helemaal in de wolken van soumia als jullie moesten hem zien shinen toen we gesprekken moesten voeren in de klas om elkaar beter te leren kennen, deze gozer moest met soumia gaan praten " zei Mo. "Broer wat zeg jij was gewoon normaal gesprek." "Ze heeft nog nooit zoveel tegen een jongen gepraat als jou broer," zei Mo. "Hahahahah verliefde ridouan hier alles" zei ayoub. " ayoub stil moeten we jou naar safae gaan brengen," zei Amir. Hij werd een beetje rood. "Moet jij niet marwa eindelijk aanspreken" zei ayoub dit keer tegen Amir. Nu werd hij een beetje rood. "Wow rustig rustig. Marwa probeer niks bij mijn zusje vriend." Broer deze man wollah hij praat onzin, " zei Amir snel. "Is niet erg Mootje we hebben Souhaila nog voor jou." Ey ridouan jij bent goed met soumia zorg dat we een keer met zijn allen gaan chillen hun 4 en wij 4 aangezien jullie op sommigen verliefd zijn. "Of zodat jij gewoon met safae kunt zijn," zei Amir. Wel lachten hem uit Miskien. "Was een voorstel voor jullie wat zeg jij nou," verdedigd Mo zichzelf. "Ik vraag het haar vanmiddag wel", zei ik. Ze keken me allemaal heel snickey aan. "We gaan alleen onze broertjes en zusje ophalen van school."
"Owh jullie gaan de schoonzusje en schoonbroertje alvast aan elkaar voorstellen" zei Amir.
"Amir" zei ik op een dreigende toon.
Ik weet het al broer ik ken die dingen maar kijk ik laat je zien jij pakt Amira vast en zegt dit is soumia je toekomstige schoonzus en dat is haar broertje hij..
Ik liet hem niet uitpraten want ik rende al achter hem aan. Wollah Amir jij ging te ver kom ik laat je paar hoeken van de school zien kom." "Hahahahah broer wollah sorry was grap was grap" hij viel viel precies voor de tafel van soumia en haar vriendinnen en marwa zat er ook tussen. Ze konden het niet inhouden en ik blijkbaar ook niet. Marwa stond op en hielp hem overeind ze zijn Allebei helemaal rood geworden. Amir omdat hij zich nu schaamt tegenover marwa en marwa van het lachen maar iets zegt mij ook voor wat anders.
M: gaat het Amir.
A: ja gaat doet geen pijn hoor.
Ik kon door hem zien dat het hem wel pijn deed. Hahah zehma stoer doen voor zijn vrouwtje toch. Hij had een schaafwond bij zijn boven arm en elleboog omdat hij een t-shirt aan had en het niet bedekt was.
M: Amir je hebt bloed wacht ff.
Ze pakte een zakdoekje en een flesje water ze depte het doekje nr en maakte zijn schaafwonden schoon.
Ik zag gewoon dat Amir er van genoot hahaha Miskien hij is aan het blozen.
Ik keek op en zag soumia en haar vriendinnen marwa lachend aankijken. Dit gezicht was ook wel grappig dit deed me denken toen met mij en soumia in de toiletten toen zij mijn wond ook verzorgde. Ik was helemaal in gedachten tot Amir mij er uit haalde "ey broer droom je wella " zei Amir. "Ja ja kom," zei ik. Ik hoorde soumia en haar vriendinnen nog marwa uitlachen "yek beetje doktertje uithangen voor je mannetje toch." Dat was sws soumia die dat zij. Ik tikte Amir aan van hoorde je dat en hij knikte hij vind het leuk dat zag je aan zijn lach. Hahah wejouw deze man is smoorverliefd geworden.

Sorry als er wat spel foutjes in zitten mensen.😳💕

Soumia's Life Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu