6

2.8K 108 10
                                    

Perspectief soumia.

Hij kwam mij achterna gerend. Ik rende voor mijn leven weg. Ik probeerde hem afteschudden maar dat werkte niet. Uiteindelijk had hij me gepakt. En duwde me hard tegen een muur aan. Hahahah zijn gezicht is helemaal vies en Hij stinkt. "Wtf ben je kkr para", schreeuwde hij. Ik werd wel een beetje bang maar liet het hem natuurlijk niet merken."Ik zei toch dat ik je terug zou pakken", zei ik. "Als ik jou was zou ik nu heel hard op je hoeden zijn want hiermee laat ik jou niet mee wegkomen mijn terugpak zou harder dan deze zijn, wacht maar". "Als jij mijn foto nou gewoon had verwijderd was het niet gebeurd he , maar is niet erg volgens mij zijn mijn filmpjes en foto's toch net wat leuker". Zijn ogen werden groot en donker hij liep rood aan van woede. "WAT ZEI JE JE HEBT DAT HELEN INSIDENT VASTGELEGD!" schreeuwde hij. "Jup" antwoorden ik met een lach op mijn gezicht. Hij kwam nog dichter dan hij al was onze gezichten waren enkele milimeters van elkaar verwijderd. Hij maakte me een klein beetje bang met de woorden die hij uitsprak."jij gaat zo hard worden terug gepakt dat je zelf gaat smeken dat je dit nooit hebt gedaan". "Maar lieve ridouan ik ben nog niet klaar ik ga niet aleen van de video van jou genieten maar de helen school". "WAT! WAT BEDOEL JE OWEEE ALS JE OP INSTA OFZO ZET OF ZOIETS!" Zei hij hij werd nog bozer dan die al is maar mijn plan was nog niet helemaal uitgevoerd. "Niet nodig ze genieten er nu van in de kantine". In de kantine hebben we een grote monitor waar de meiden het aan iedereen van de school lieten zien. "HOEBEDOEL JE" Schreeuwde hij nog steeds."ga kijken dan." Zei ik. Hij trok me aan me arm mee naar de kantine."auw ridouan je doet me pijn." Hij kneep zo hard in me arm het deed echt pijn."HOU JE KKR BEK" Wejouw hij was echt boos iets te ver gegaan? We kwamen aan in de kantine waar de helen school zich al bijna heeft verzameld. Je zag het filmpje verschijnen op de monitor iedereen keek hem aan en lachte hem uit. Maar hij wierp iedereen een dodelijke blik toe. En eng genoeg stopte iedereen met lachen en waren ze stil. Oke ridouan was een van de gansters van de school ze waren wel echt bang voor hun groepje vooral voor ridouan, ayoub , mo en amir. Hun 4 waren echt gevaarlijk samen Hoe ze Door school gangen enso liepen en in de pauzes. Hij draaide zich naar mij om en gaf mij een ergeren blik dan die hij aan de mensen in de kantine gaf. Hij kwam naar me toe gelopen en fluisterden in mijn oor" bereid je maar voor op je terugpak". Wat gaat deze gast nou weer uithalen.

Eindelijk de dag was afgelopen. Ridouan is niet meer terug gekomen naar de les eigenlijk ook heel logisch was ik iets te hard voor hem met deze terug pak?

Ik zag de meiden al aan lopen. "Ewaaa" zeiden ze alle 3 blij. "Hey" zei ik terug. "Wat is er schat?" Vroeg souhaila. "Niks hzo?" Zei ik. "Niet liegen" zei marwa. "Oke oke was ik niet iets te hard voor ridouan hij is vandaag niet meer terug naar school gekomen". "Ja klopt" zei safae. Wij 2 zaten samen in de klas en souhaila en marwa in een anderen. "Tuurlijk komt hij niet terug naar school hij neemt zeker wahid 80 jaren douche kijk hoe vies we hem hadden gemaakt, hij staat zeker nu nog steeds te douchen" zei souhaila. "Maar ey ik ga niet voor jullie liegen man die film is hayek grappig, als je die op Internet zet verdien je miljoenen kijk een keer Hoe die valt". Zei ze lachend en liet ons het filmpje weer zien. Ik vind het nu best wel zielig. "We hebben hem hard voorschut gezet voor helen school",zei ik zielig. "Wacht wacht wacht sinds Waneer boeit jou hoe een jongen zich uberhoud voelt" zei marwa. Ze keken me met groten ogen aan "JE VIND HEM LEUK" schreeuwde ze." Nee helemaal niet" zei ik terug ze keken me sneaky aan en zeiden kom we gaan weer ff stad. Ik stemde in en we liepen gezamenlijk naar de stad. Onderweg naar de stad bedacht ik me weer wat hij zei. "Oja meiden uhmm hij gaat mij nog harder terug pakken dan wat ik vandaag de bij hem zei hij". "Betwijfel ik harder dan dit hij stond voorschut voor de helen school kan nooit net zo erg wezen joh". Zei marwa. "En als hij wat doet heb je ons nog" zei safae. "Ohh wat lief love jullie" zei ik ze "love you too" zeiden ze alle 3. Ey maar kom HFC dan ik heb honger" zei souhaila. We gingen eten halen en gingen lekker alles bij souhaila thuis opeten. Het werd maar weer eens tijd om naar huis te gaan ik vertrok richting huis. Thuis aangekomen liep ik meteen naar boven naar mijn kamer. Mijn twin kwam de kamer binnen.

(o ja trouwens zo ziet mijn familie er uit.)
Mama & papa alle bei nog hmdlh
Broer rida: 22 jaar
Tweeling broer ilias: 18 jaar
Ik: 18 jaar
Zusje Sarah: 16 jaar
Broertje soufian: 10 jaar

"Ewa dikke wat doe je" zei ilias. Niks ik heb honger zei ik. "Ewa kom je mee naar app ie eten halen". Ik keek hem met twinkelenden oogjes aan. "Jaaa wrm vraag je nog kom yalah". Jullie denken nu zeker wrm is deze zo blij nou kijk als ik met ilias naar de winkels ga koopt hij zoveel lekker eten en ik hou gwn van mijn tweeling broer. We reden naar appie op zijn vespa. Aangekomen bij appie ging ik alvast lopen. "Ewaaa zina mag ik je nummer wela". Ik wilden net iets zeggen maar ik voelden een arm om mijn schouder ik schrok dacht dat het een van die junkies van hem waren maar het was ilias. Hij leek ze dodelijk aan. "Jammer man sahbi ze is bezet" zei die jongen z'n vriend. "HOU JULLIE KKR BEKKEN DICHT GARE JUNKIES GA IETS VAN JULLIE LEVEN MAKEN EN NEE ZE IS NIET BEZET ZE IS MIJN ZUSJE DUS BETER LOOP JE DOOR VOOR IK JOU ALLE HOEKEN VAN AMSTERDAM LAAT ZIEN" schreeuwde ilias. De jongens waren over duidelijk bang want ze liep weg. Hahahah kapot zielig. Ilias is een lieve jongen hoor maar hij kan ook heel boos worden vooral als het draait om familie. We liepen de ah weer uit met 2 vollen zakken met lekker eten. "Ey kom we gaan thuis film kijken en dit op eten" zei ik. Hij keek me aan alsof ik gek was. "Kan jij dit met 2 personen op krijgen ik dacht heb vooraad voor jou gehaald voor shie maand ofso " zei ilias. "Bazz vrouwen deze tijd aleen maar eten eten eten, vroeger kreeg je gewoon 1x een mamita perdag deze rooft heel albert Hein bijna leeg voor paar uurtjes". "Stil stil je klinkt als mama". En we reden richting huis.

Daar aangekomen gingen we film kijken en ons eten op eten. Tijdens de film viel ik in slaap. Ik voelden nog Hoe hij mij optilde en op bed legde. Hij gaf me een kus op mijn wang en wenste mij welterusten.

Soumia's Life Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu