WWEÖT'16 After Party

132 9 0
                                    

Geçtiğimiz haftalarda sizleri Witch Weekly Enleri Ödül Töreni'yle buluşturmuştuk!

After Party'de neler olduğunu merak edenleri buraya alalım!

Brendon

Ödülleri dağıttıktan ve müzik grubunu sahneden zorla indirdikten sonra Beyaz Kaş 'taki görevliler adeta mekanı boşaltın diye gözlerimizin içine bakmaya başladı. Lena, after party için Beyaz Kaş'ın sahibi Bay Greydeer' ı ikna etmek için çok uğraştı ama başaramadı. Burdan Bay Greydeer'e sesleniyorum. Yakasına taktığı geyik broşu hiç de yakışmamıştı. Çok kaba davrandınız bayım! Hıh. Olaylardan sonra Beyaz Kaş çalışanlarından hiçbirini after partiye çağırmadık. Her ne kadar salonu boşaltmış olsak da geriye ödül sahipleri, gelecek postasından Rita 'nın bayağı bir gazeteci arkadaşı, bazı seçkin büyücüler ve biz kalmıştık. Bunca insanı sıkış tepiş de olsa Kaymak Kafe' ye doldurduk.

(Lena ,Beyaz Kaş'tan çaldığımız tuhaf muggle aletiyle Kaymak Kafe'ye giderken

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

(Lena ,Beyaz Kaş'tan çaldığımız tuhaf muggle aletiyle Kaymak Kafe'ye giderken. Saat 00.44)

Lena

Pekala, o kadar kişi Kaymak Kafe'ye sığmaya çalışmak hiç iyi bir fikir değilmiş. Hem de hiç! Etrafta bir sürü şeyin kırılıp döküldüğünü gördükten sonra sinirden deliye dönmüştüm. Çaresini elime Ateş Viskisi tutuşturarak bulmuşlar. Rita'nın pörsümüş gazete arkadaşlarının bir çoğu ortamın yeterince "elit" olmadığından şikayet edip gittiler. Neyseki bu oldukça işimize gelmişti biz de boş kalan yerlere dağıldık.

Sonrasında olan şeyler fazla korkunç. Örnek vermek gerekirse, Brendon pek de hoş olmayan sesiyle Karaoke yapmaya kalktı.

Brendon

Bir anda kendimi kafedeki masalardan birinin üstünde buldum. Ayağımla masanın üzerindeki menüyü ve dekorasyon amaçlı Mimblusmimbulatonia'yı biraz yer açmak için yere savurdum. Ertesi gün Monoceros bitkiyi kırdığım için beni pataklamış olsa da o an olacakların farkında değildim. Tek istediğim son derece güzel geçse de bir o kadar yorulduğum bu günde şarkı söylemekti. Cebimden asamı çıkardım ve mikrofon -bir muggle aleti bla bla bu devirde sizinde bunlardan haberiniz vardır?- yaparak avazım çıktığı kadar şarkı söylemeye başladım:

Oh tatlım,

Süpürgenin haline bak!

Bununla kim uçacak?

Aşk kapıyı çalınca

Hogsmeade 'den daha yakında

Oh tatlım,

Bir daha havaya bak!

Aşk kapıyı çalınca

Kaymak kafenin yanındaaaaaaaaaa-

Şarkıyı tamamlayamadan yere kapaklandım çünkü içkiyi fazla kaçıran Lena masaya geçmek için beni devirmişti. Tüm bu şamatayı ise ertesi gün Belanda 'nın telefonuna kaydettiği videolar sayesinde izleyip durduk. Bilirsiniz işte Muggle işleri...

WITCH WEEKLY - AĞUSTOS 2016 (IV)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ