Fourty

86 9 5
                                    


[hoofdtuk 40 die word speciaal] uiteindelijk is het niet zo speciaal geworden maar ja. Geniet er van.

[Emma POV]

Lief dagboek.
Het plan heeft gewerkt, ik en Link hebben nu een relatie. Het was zo'n mooi moment. Eerst kijken in zijn mooie ogen. En zijn gezelschap op die mooie avond. En het hoogtepunt. Zijn lippen op die van mij. Het was zo fijn om die eindelijk te voelen. Deze vakantie kan al niet meer stuk. En het is nog maar de 2e vakantie dag. Het is zo leuk hier. Vandaag gaan we naar het strand. Dat word leuk. Oscar en Caro gaan ook mee. Hopelijk word het leuk :).
Doei dagboek.

Ik leg mijn dagboek weer weg ik doe mijn bikini aan. Als ik die aan heb komt Link onze kamer binnen. In zijn knal groene zwembroek. "Kom je mee" vraagt hij als hij zijn hand naar me uitsteekt. Ik neem hem aan en loop met hem mee. We lopen de kamer uit, iedereen staat al op ons te wachten. We lopen naar iedereen toe en gaan naar de garage, waar Oscar en Caro op ons wachten. Gail en Jer gaan met Caro en Oscar mee. Omdat Jer auto kan rijden. En Gail omdat ze bij Jer Oscar en Caro in de auto wilde zitten. We stoppen alles in de kofferbak en gaan in de auto zitten en rijden naar het strand.

***

Als we bij het strand zijn huren we 10 bedjes. Want met een handdoek in het zand liggen, doe dat maar niet. Ik denk dat dat heel erg zeer doet. Denken. Het is waar. Het doet pijn. "Link ga je mee zwemmen" gil ik melig. "Wat dacht jij dan" roept Link. We worden door veel mensen raar aangekeken. Maar het interesseert ons helemaal geen drol. We rennen over het hete zand naar het water toe. Link loopt met moeite het koude water in. "Pak me dan" gil ik melig als ik water over hem heen gooi en met gemak het water in ren. "Aah dat is niet eerlijk" roept Link als hij het water in rent. "Voor mij wel" gil ik naar Link. "Hoezo" roept Link verbaast. "Omdat ik alles mag" roep ik als ik mijn tong naar Link uitsteek.

Een uur later...

"Pak me dan" gil ik melig. Link probeert zo snel mogelijk door het water te rennen. Niet dat het hem lukt. Ik ren weg. Nou ja dat probeer ik. Ik ren een stukje. Ik voel een rots bij mijn voet. Ik rende nog. Ik voel mijn voet knakken. Bijna zak ik in, van schrik en van de pijn. "Link" gil ik. Link rent naar me toe. Hij legt zijn handen onder mijn rug en knieholtes en tilt me op. Ik sla mijn armen om zijn hals en leg mijn hoofd tegen zijn borst. "Wat is er gebeurt" vraagt Link bezorgd. "Ik knalde met mijn voet tegen een rots en toen knakte hij" huil ik van de pijn.

[Link POV]

Ik loop met Emma in mijn armen snel het water uit. Ik loop naar de bedjes en leg uit wat er gebeurt is. Dan loop ik door naar het EHBO ding. Ik loop naar binnen en de vrouw die er staat seint dat ik Emma op een soort bed mag neerleggen. Ik leg Emma neer. De vrouw begint gelijk super snel Spaans tegen me te praten. "Okay even Engels on point hoor" zeg ik. Emma moet lachen. "English please" zeg ik met mijn meest verlepte Engels ooit. Emma schiet meteen in de lach. (De Engelse dingen schrijf ik even in het Nederlands want mijn Engels is niet echt on point). "Wat is er gebeurt" vraagt de vrouw. Dus ik leg uit wat er gebeurt is. De vrouw bekijkt de voet van Emma en voelt er aan. "Auw" gilt Emma. De vrouw laat Emma haar voet los en zegt "haar voet is licht gekneusd, maar de knak die het maakte kon veel pijn doen, als ze dit de komende week aan heeft zal ze er geen last van hebben" zegt de vrouw en geeft een soort steun kousje aan mij. Ik doe hem bij Emma om en loop voorzichtig met haar naar onze bedjes. We leggen uit wat er een de hand is en gaan op ons bedje zitten. Emma heeft mijn mobiel (met onbeperkt 3G) gejat en gaat YouTube kijken. En ik heb Emma haar mobiel gestolen en ga muziek luisteren. Goed stel zijn wij he. Gewoon elkaars mobiel jatten. Geweldig!

[dit was weer een hoofdstuk. Geen cliffhanger ofzo dit keer. Want Emma haat dat. En dit ging om Emma dusja. Laat even weten wat je er van vond vergeet niet te stemmen en dan zeg ik nog maar 1 ding en dat is later later]   

Twitter Squad. Where stories live. Discover now