Thirty-six

93 8 6
                                    


[Kate POV]

Ik open me ogen en kijk om me heen, iedereen slaapt nog, behalve Joost. Hij ligt in ieder geval niet meer op zijn matras. Ik sta op en loop de keuken in en zie Joost. "Hoi Joost" zeg ik dan. Hij draait zich om. "Hoi Kate, goeiemorgen" zegt Joost. "Goeiemorgen" zeg ik terug. Ik ga naast hem staan en doe het kastje met de glazen open, maar kan niet bij een glas, Joost helpt me en pakt een glas voor me, ik neem het glas van Joost over en doe er water in. Ik neem een slok van mijn water en dan loopt Harm de keuken in. "Moguh" zegt hij met een gaap. "Goeiemorgen" zeggen Joost en ik tegelijk. "Weer zo'n twin actie" zegt Joost lachend. Ik moet zacht lachen, maar dan pakt Harm mijn glas af en drinkt het leeg en legt het weer terug in mijn hand. "En bedankt Harm, nu krijg ik aids" zeg ik dan. En Joost moet keihard lachen en Harm kijkt me boos aan. "Doe eens stil" roept Gail als ze een kussen de keuken in gooit. "Nee" roept Harm dan. "Heey" roept Jer dan. Gail komt de keuken in met ik denk Jer zijn kussen. "Stom kind" roept Gail dan als ze Harm met het kussen slaat. "Heey doe eens normaal" roept Hem dan. "Doe eens stil" zegt Jer als hij gapend de keuken in loopt. "Jer ga naar bed" zegt Gail met een kraak in haar stem. Jer zucht en loopt terug de woonkamer in. "Stom kind" roept Gail dan weer en slaat Harm dan weer met het kussen. Harm steekt zijn middelvinger naar haar op. "Ik vind jou ook aardig hoor Harm" zegt Gail met een glimlach. Na dat ze dat gezegd heeft loopt ze weer terug de woonkamer in. "Wie is er een stom kind" hoor ik Link zeggen. "Harm" zegt Gail lachend. "Dat wisten we al" zegt Link. "Fucking Link mwoan" roept Harm en loopt de woonkamer in. "Gaan ze vechten" vraag ik dan aan Joost. "Jep" zegt Joost als hij naar de woonkamer loopt. Ik volg hem. "Jongens dit is de laatste dag, beter houden jullie elkaar nog even heel" zegt Amy als ze haar gezicht in haar kussen laat vallen. Harm laat Link los en gaat op het matras naast die van Amy zitten. "We moeten straks al weer naar huis" zegt Gail dan. "Ja dat klopt, maar vrijdag zien we elkaar weer" zegt Link. "Ja echt om 12 uur s'nachts" zegt Gail dan. "Hoezo" vraagt Link. "We vliegen om 7 uur en je moet er 2 uur van tevoren zijn en we moeten nog rijden" zegt Gail dan. "Oh ja" zegt Link. Link loopt de keuken in en pakt het ontbijt en legt het op tafel en we gaan eten.

Skip het eten

We ruimen alles op, en we moeten nu afscheid nemen. We geven elkaar allemaal een knuffel en lopen dan naar het station. We stappen de trein in en ik val tegen Gail aan in slaap, Gail valt ook in slaap, Amy en Harm vallen ook in slaap. Maar na een tijdje word Gail wakker, en ik van haar, ze moet er uit. Ze neemt afscheid van ons en ze gaat weg. Na een tijdje moeten ik en Amy er ook uit, en moeten we Harm achter laten. Amy geeft Harm een kus en dan lopen we het perron op en zien Harm in de trein zitten, en we zwaaien hem uit.

[weekend bij Link is klaar, het volgende hoofdstuk bevat een time skip, laat even weten wat je vond, vergeet niet te stemmen en dan zeg ik nog maar 1 ding en dat is later later]

Twitter Squad. Where stories live. Discover now