Thirty-four

94 7 8
                                    



[Link POV]

"Zullen we om pizza gaan" vraag ik dan. Er word naar me geknikt. "Schrijf dan even op wat jullie voor pizza willen" zeg ik als ik Harm een briefje met een pen geef die samen rond gaan. Even later krijg ik het briefje weer. "Emma ga je met me mee" vraag ik dan en Emma begint te blozen. Ze knikt naar me en loopt me achterna naar mijn auto, ik start de auto en dan rijden we weg, maar ik heb een plan, of het gaat lukken weet ik niet maar dat zien we dan wel.

[Emma POV]

Ik heb een plan, om te zorgen dat LiMa real word,  maar dat zet ik pas voort in Spanje, en wat mijn plan is kom je later te weten. En dan stopt Link de auto, we zijn bij de pizzaria  en we stappen uit, wachten op de pizza's en gaan dan weer naar de auto. Even later stopt Link de auto, bij een grasveldje en een meer, Link stapt uit, ik doe hetzelfde. We lopen naar het meer en we draaien naar elkaar toe. Onze gezichten komen dichter bij elkaar, ik weet wat Link wil doen, hij wil me zoenen, maar ik trek me terug en ren naar Link zijn huis, ik weet de weg. Als ik binnen kom word ik door iedereen raar aangekeken, nou ja, door Joost en Kate, Harm en Amy zijn aan het zoenen en Gail en Jer zoenen ook, ieuw. Ik ren naar boven, naar mijn kamer en doe de deur dicht. Na een paar minuten komt er iemand mijn kamer in, Link. Hij gaat voor me staan en zegt "het spijt.." En verder komt hij niet omdat ik mijn vinger op zijn lippen leg, omdat hij stil moet zijn. Dan draai ik me om, maar dan word ik bij mijn middel gepakt, omgedraaid en opgetild, en voel dan wat op mijn lippen, het zijn die van Link. Ik sla mijn armen en benen om hem heen, en dan laat Link ons op bed vallen. Ik kijk even op en dan laat Link zich naar achter vallen, en dan druk ik mijn lippen weer op die van hem. En even later gaat Link rechtop zitten en doet zijn shirt uit, ik wil hetzelfde doen maar dan vliegt de deur open, het is Kate, die naar ons kijkt alsof we spoken zijn, niet gek eigenlijk. En dan rent ze naar beneden. "Komen de tortelduifjes eten" hoor ik Jer roepen. Ik ga van Link af en hij doet zijn shirt weer aan. We lopen naar beneden en worden door iedereen aangekeken, en het is stil, akelig stil, alsof iedereen een spook gezien heeft. Ik en Link gaan op een stoel zitten, nou ja, Link op een stoel en ik bij hem op schoot, en we beginnen te eten, gevolgd door iedereen.

[zou dit het begin zijn van LiMa of gaat Emma haar plan nog voortzetten, laat even weten wat je denkt, vergeet niet te stemmen laat even weten wat je er van vond en dan zeg ik nog maar 1 ding en dat is later later, en sorry dat ik weinig post met dit boek ben heel veel bezig met not normal girls, lees die ook zou leuk zijn]

Twitter Squad. Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu