Thirty-nine

75 5 2
                                    


[Gail POV]

Ik kom met mijn hoofd boven, nog steeds ben ik sprakeloos. Oscar en Caro zijn gewoon naar Spanje gekomen, speciaal voor Amy Kate Emma en mij. Hoe geweldig is dat? Ik ben echt blij. "Ben je blij" vraagt Jer aan mij. Ik knik. Ik en Emma stappen het bad uit en rennen melig een rondje om het zwembad heen. "Bommetje" roept Emma dan en we springen het water in. "Was dat echt nodig" vraagt Oscar sarcastisch. "Jaaaz" roept Emma melig. Link zwemt naar Emma en gaat achter haar zwemmen. Hij pakt haar bij haar middel en gooit gaat in de lucht. "Aaaaaaaaah" gild Emma melig. "Jer zullen we dat ene doen" vraag ik. Jer knikt en laat mij op zijn schouders zitten. Emma gaat op Link zijn schouders zitten Amy bij Harm Kate bij Joost en Caro bij Oscar. En we beginnen te worstelen.

[Emma POV]

"Gail mag ik mijn plan starten" vraag ik fluisterend aan Gail. Gail knikt. "Link kom je mee" vraag ik. Link knik naar me. We lopen door het hek heen en dan door de deur die naar de straat leid. Dan lopen we de berg af. (Als je het je misschien afvraagt, het vakantie huis waar dit zich afspeelt bestaat echt, daar ga ik elk jaar heel, meer uitleg komt later wel, maar waar ze aflopen is echt een berg, geen heuvel, maar een BERG). We lopen zo ver de heuvel af dat we bij de zee komen. Helemaal beneden dus. Het was al best laat half elf. Het is dus al wat schemerig. We lopen richting de zee trekken onze schoenen uit en gaat met onze voeten in het water staan. "Link, ik wil je wat vertellen" zeg ik. Link knikt. "Geen gedicht of iets maar gewoon iets wat ik al lang wil zeggen" leg ik uit. Link knikt weer. Ik pak Link zijn handen en begin te vertellen. "Lieve Link, ik vind je al heel lang leuk. Niet gewoon leuk. Ik hou van je. Ik zou ook graag zeggen dat je mijn vriendje bent, maar het kwam er niet van. Al bijna een half jaar ken ik je in real. Daarvoor kende ik je van YouTube. Maar je kende mij niet. Dat deed me pijn. En leuk vond ik je al voor dat we op twitter begonnen te praten. Al sinds ik fan ben. Daardoor werd ik uitgelachen, en werd gezegd dat ik de hoop moest opgeven dat jij ook van mij houd. Maar dat heb ik nooit gedaan. Altijd ben ik van je blijven houden. Wat anderen ook zeiden. Jij bent speciaal. Misschien niet voor anderen.... maar wel voor mij" zeg ik zo lief mogelijk. "Dat is heel lief van je" zegt Link. Ik kijk Link in zijn mooie groene ogen. Maar voor ik het door heb tilt Link me op. Hij licht zijn handen onder mijn billen en drukt me zacht tegen zich aan. Ik sla mijn benen en armen om hem heen.

[Link POV]

Ik en Emma kijken in elkaars ogen. Haar mooie ogen. Waar ik al een half jaar verliefd op ben. Ik ben al langer verliefd op Emma, maar dan zag ik haar ogen niet. Want we zagen elkaar nooit in real. Dan sluit ik mijn ogen en plaats mijn lippen op die van Emma en zoen haar. Ze zoent me terug. We laten elkaars tong bij elkaar naar binnen glijden en genieten even van dit mooie moment. Dat alleen van ons is en geen van ons 2 hoopt dat het ooit zou eindigen. Maar het eindigt wel. Emma trekt zich terug en kijkt me blozend aan. Ik zet haar weer neer. We lopen het strand af en nemen een taxi naar boven. Als we weer boven aan de heuvel zijn gaan we naar de deur waar een A bij staat en ik type de code in en de deur gaat open. We lopen naar binnen. We stappen de lift in en Emma klikt op 5. Ik stuur Gail een berichtje of ze de deur open wild doen. Want we hebben een rot bel. Gail doet de deur open. "Gelukt" fluistert Gail naar Emma. Emma knikt blij. Gail steekt haar duim op. We lopen het appartement in en maken ons klaar om te gaan slapen.

[zoals ik al zei het appartement in Spanje in dit verhaal bestaat echt en ik ga daar elk jaar heen. Dus ik weet hoe het eruit ziet. Dus dat vond ik makkelijker om te schrijven. Maar dan weten jullie dat ook weer. En LiMa is real jeeej. Maar laat even weten wat je er van vond. Vergeet niet te stemmen en dan zeg ik nog maar 1 ding en dat is later later]

Twitter Squad. Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu