Thirty-five

90 7 2
                                    



[Gail POV]

Ik kijk om me heen, en dan valt mijn oog op Kate, die super bleek ziet en kijkt stil voor zich uit. Ik tik haar aan, en ze schrikt en kijkt om zich heen, Link en Emma kijken haar zwijgend met grote ogen aan. Wat zouden ze gedaan hebben denk ik als ik een hap van mijn pizza neem. "Is het lekker" vraagt Link dan om de stilte te verbreken. We knikken allemaal maar we zeggen niks. Dit hebben we nog nooit meegemaakt, nog nooit, dat het zo akelig stil was. "Zullen we vanavond naar het trampoline park" vraagt Kate dan, er is zo'n trampoline park hier dicht in de buurt namelijk. "Ja leuk" zegt Jer. En hij word raar aangekeken door Harm en Joost. Dat is best grappig. We gaan gewoon door met eten, omdat we straks nog naar dat park willen. "Ik heb echt zin in de fansquakantie" zeg ik dan om de stilte te verbreken, en daar praten we dan ook over door, gelukkig.

Skip het eten

Als we klaar zijn met eten ruimen we alles op en lopen we de deur uit. Ik kijk veel om me heen. Misschien zijn Oscar en Caro er nog, dat zou leuk zijn, maar ik zie ze nergens, jammer! We lopen naar de auto's van Link en Jer en stappen in, en we rijden de straat uit.

Time skip naar het trampoline park

We stappen de auto uit en lopen het park in. Link betaalt, zo is hij wel. We lopen naar binnen, en ik ren gelijk naar de grootste trampoline van het park, Link rent achter me aan. Link en ik springen op de trampoline, Link en ik beginnen de raarste en gekste kunstjes ever te doen, ik maak een salto, en Link doet een handstand. De rest komt ook de trampoline op, en we doen allemaal gekke trucjes. We lachen ons helemaal dood. Ik fluister wat in Link zijn oor en hij vertelt het aan iedereen door behalve aan Jer, gelukkig maar. "Jer ga eens zitten" zegt Link dan. Jer gaat zitten. Wij beginnen allemaal te springen en we lanceren Jer. We beginnen allemaal heel hard te lachen en laten ons vallen op de trampoline, we komen allemaal niet meer bij. Ik heb buikpijn van het lachen, of omdat ik gelijk na het eten als een gek begon te springen, waarschijnlijk van allebei een beetje. Als we bijgekomen zijn lanceren we Link, maar dan vliegt Link zijn muts af, zo van de trampoline, hij staat op en springt van de trampoline en doet zijn muts op en komt weer naar ons toe. Na een tijdje hier doorgebracht te hebben gaan we naar het huis van Link, zo naar bed.

[in het volgende hoofdstuk de laatste dag bij Link, en ze gaan binnenkort al naar Spanje, heb jij zin in die hoofdstukken? Laat even weten wat je vond, vergeet niet te stemmen en dan zeg ik nog maar 1 ding en dat is later later ps. Ga nog even naar EmmaKorperhoek haar boek niemand en kijk nog even of je een rol wilt in dat boek alvast bedankt xxx Gail]

Twitter Squad. Where stories live. Discover now