Thirty-eight

102 7 6
                                    



[Gail POV]

Ik kijk uit het raam en mijn gedachtes dwalen af. Het land, het appartement, waar ik al jaren heen ga, ga ik nu met vrienden heen, een droom die uitkomt kun je wel zeggen. "Waar denk je aan" vraagt Jer. Ik schrik uit mijn gedachtes. "Oh niks" zeg ik en Jer slaat zijn arm om me heen. En ik leun tegen Jer aan en sluit mijn ogen en valt in slaap, Jer legt zijn hoofd op die van mij en valt ook in slaap.

Time skip naar Spanje

Jer maakt me wakker, omdat we gaan landen. Ik wrijf de slaap uit mijn ogen en ga rechtop zitten. Als het vliegtuig op de grond staat stappen we uit. We halen onze koffers en gaan met de taxi naar het appartement.

Time skip naar het appartement

We stappen uit de taxi en lopen naar de deur waar een A bij staat, ik toets de code in en de deur gaat open, ik kijk nog even of er post is, maar nee. We lopen naar de lift, als hij open gaat stappen we er in en gaan naar de 5e verdieping. Als de lift weer open gaat draai ik de deur van het slot. We leggen onze spullen op onze kamers. En dan krijg ik een berichtje.

Oscar🚀✨🌚: hoe was je reis?

U: goed hoor.

Oscar🚀✨🌚: wat ga je nu doen?

U: boodschappen 😫

Oscar🚀✨🌚: Haha lekker voor je 😂

U: 😂

Ik doe mijn WhatsApp uit en doe mijn mobiel in mijn broekzak. "Gaan jullie mee om boodschappen" vraag ik dan. Iedereen knikt. We lopen de deur uit en gaan met de garage. We rijden naar de supermarkt.

Skip het boodschappen doen

We stoppen alle spullen in de auto en rijden terug naar het appartement.

Time skip naar het appartement

We lopen het appartement weer in en leggen alle spullen in de keukenkastjes. En ik krijg weer een berichtje.

Oscar🚀✨🌚: ben je weer terug van het boodschappen doen?

U: ja ik heb het overleefd XD

Oscar🚀✨🌚: ga anders gewoon zwemmen, het is vast heel warm

U: goed idee spreek je later 👋🏻

"Zullen we gaan zwemmen" vraag ik dan. Iedereen knikt weer. We doen onze zwemkleding aan en lopen naar het zwembad.

[Oscar POV]

"Caro schiet eens op, Gail gaat straks met iedereen naar het zwembad" zeg ik gestrest. "Doe rustig" zegt Caro. "Nee Caro ik doe niet rustig, we weten niet eens waar dat zwembad is" zeg ik snel. "Ik wel" zegt Caro. "Echt" zeg ik vragend. "Ja" zegt Caro als ze de slaapkamer uitloopt in haar zwemkleding. We lopen naar het zwembad, en Gail en de rest zijn er nog niet, maar ik zie ze wel aankomen. We leggen onze handdoek neer en we zien dat Gail en de rest steeds dichter bij het zwembad komen. Gail loopt het eerst door het hek en ze ziet ons, ze blijft met grote ogen naar ons kijken. "OMG" gild ze dan en vliegt me om de hals. En dan omhelst ze Caro ook. "Wat doen jullie hier" zegt ze blij. "Jou Amy Kate en Emma meeten" zeg ik. "OMG" roept Gail weer. "Alles goed" vraag ik. "Ik ben echt sprakeloos" zegt Gail. "Het is gewoon leuk om jullie weer te zien" zegt Gail weer. De rest loopt ook in onze richting. "Man o man, Gail maakt nu al vrienden" zegt Joost. "Joost hou eens op, Gail is al heel lang onze vriendin" zegt Caro dan. "Oh sorry hoor" zegt Joost. "Zullen we nu gaan zwemmen, wand het is heel warm" zegt Gail. We knikken allemaal en springen in het zwembad.

[Omdat Oscar en Caro eigenlijk alleen zitten in is dit mijn lot, dacht ik waarom laat ik ze Gail Amy Kate en Emma niet verassen. Laat even weten wat je vond, vergeet niet te stemmen en dan zeg ik nog maar 1 ding en dat is later later. Ps abonneer even op het kanaal van Oscar en Caro: CaOsGaming! En op het kanaal van Caro en Marit: ThisIsUsNL]

Twitter Squad. Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu