Fifteen

115 10 6
                                    

Treinreis:
Naar Jeremy

[Gail POV]

Ik stop mijn telefoon in mijn zak pak mijn tas en nog snel een vest, mijn oortjes en opladers, en mijn iPad, mijn iPad en opladers verdwijnen mijn tas in, mijn oortjes in mijn broekzak en mijn vest doe ik aan.
En omdat ik zo ongeveer 4 dagen weg ben ga ik lopen anders staat mijn fiets 4 dagen op het station.
Dus ik loop wat sneller als normaal, anders mis ik de trein.
Ik struikel bijna over een stoeptegel maar trek me er niks van aan ik loop gewoon door.
Even later na ik denk 15 min ben ik er, net op tijd dus stap snel de trein in.
Ik ga zitten en pak mijn mobiel en ik ga naar wat's app en open de chat van mij en Jer en zeg "zit nu in de trein, tot ongeveer anderhalf of twee uur❤️" en ik krijg vrijwel gelijk een reactie met "zie je dan, en goede reis ❤️ love u" en ik regeer nog met "love u tooo ❤️".
Ik doe mijn muziek aan en kijk naar buiten, maar het duurt niet lang of ik heb opeens inspiratie en ga schrijven in mijn boek "twitter Squad" op wattpad, dat gaat prima, als het klaar is zet ik het online en zet is de groeps app "Squad lovers 💦🐱👖👓" dat er een nieuw hoofdstuk op staat, en die lezen het gelijk, wat zijn het toch schatjes [love jullie Emma Kate Amy] ze reageren en stemmen ook heel vaak op mijn boek met altijd lieve comments.
Emma schrijft ook, Amy ook maar niet zoveel vanwege school maar dat maakt niet uit haar boeken zijn toch leuk, maar ik zie dat "die ene dag..." Van Emma een nieuw stuk heeft [lees Emma haar boek even die ene dag] ik begin meteen te lezen en het is geweldig als altijd.
Dus ik zet is de comments "geweldig als altijd Em😘".
En heb weer inspiratie dus ga maar weer schrijven he.
Na een paar regels is mijn inspiratie weer weg, dus ga maar wat andere Squad boeken lezen.
Als ik uitgelezen ben, ben ik er, en het eerste wat ik denk is "ik kan Jer eindelijk zien" gevolgd door dat ik de trein uit loop.
Ik doe mijn muziek uit oortjes in mijn tas en mijn mobiel in mijn broekzak.
Ik stap uit de trein en kijk om me heen, maar geen Jer.
Ik loop wat veder het perron op en hoor een lieve betrouwbare stem mijn naam roepen, ik draai me om en zie even verder op Jer staan.
Ik ren naar hem toe en hij trekt me gelijk in een knuffel.
We staan zo even, gewoon elkaar een knuffel te geven.
Als Jer me los laat kijk ik in zijn glinsterende ogen.
"Euh zullen we gaan" vraagt Jer.
Ik knik, en Jer pakt mijn hand.
Hij gaat als we bij zijn fiets zijn erop zitten en ik ga achterop zitten en sla mijn armen om hem heen.
Als we bij Jer zijn huis zijn draait hij de deur van het slot en lopen we naar zijn kamer, en praten nog even wat "Gail we hebben geen ander matras meer, vind je het erg om bij mij te slapen" vraagt Jer dan, ik schud mijn hoofd, en gaan dan naar bed.

[dit was de treinreis van Gail naar Jer, het volgende hoofdstuk word die van Amy naar Harm, en daarna de dagen die volgen, maar hopelijk vond je het leuk, vergeet niet te stemmen, en dan zeg ik nog maar 1 ding en dat is later later]

Twitter Squad. Where stories live. Discover now