Thirty-seven

73 7 3
                                    


Time skip naar donderdag

[Gail POV]

Ik doe de laatste spullen in mijn handbagage en pak dan mijn koffer. Ik loop de deur uit en loop naar het station en wacht op de rest, en die komen al snel. Ze stappen de trein uit de trein waar ze in zaten en we stappen dan de trein in die naar Brussel gaat.

time skip naar Brussel

We stappen de trein uit en lopen naar het vliegveld. We geven onze koffers af en gaan naar de douane. En we hebben echt de chilste gate, want we hebben een Starbucks en dat is gewoon bæ en we hebben een mac Donalds die is prettig vanwege de WiFi. We lopen naar de gate en gaan naar de Starbucks. We bestellen allemaal wat we willen. Even later is het klaar en de jongens halen het op. Als ze terug zijn pakt iedereen wat hij bestelt had. Link gaat naast Emma zitten, Harm naast Amy en Jer naast mij en Joost gaat tegenover ons zitten. Jer slaat een arm om me heen en ik leun tegen hem aan, Harm doet hetzelfde bij Amy. Maar Emma en Link niet, ze hebben toch al? of wil Emma toch haar plan in Spanje nog voortzetten. Ik weet het niet, ik weet haar plan wel, dat heeft ze me deze week vertelt. Het is een goed plan, nou ja, dat denk ik. Als we alles op hebben lopen we naar onze gate (en daar mee bedoel ik die stoelen, waar je zeg maar moet wachten tot je vliegtuig er is, sorry weet niet hoe ik het uit moet leggen). We gaan allemaal naast elkaar zitten, ik zit naast Jer en Kate. Ik ben nog moe, niet gek eigenlijk, dan moet ik gapen en een grote gaap ook, Jezus. Jer merkt het en slaat een arm om me heen. Ik leun tegen jer aan en val in slaap.

[Amy POV]

Gail is bij Jer is slaap gevallen. Nu denk je misschien, dan doe jij hetzelfde bij Harm, maar nee, dat doe ik niet. Ik sleur Kate mee en we gaan samen een musical.ly opnemen, maar Harm moet dat weer verpesten door vol in beeld te gaan staan, fuck you Harm, nee grapje hou van je. Ik duw Harm weer naar zijn stoel, en loop dan terug naar Kate en gaan verder met onze musical.ly. Als we klaar zijn lopen we terug, en dan komt ook ons vliegtuig, we stappen in en gaan zitten, ik zit in het midden, Kate zit naast me bij het raam en Harm zit aan de andere kant naast me, en naast Harm zit Joost, we hebben een vliegtuig met 4 stoelen naast elkaar. Voor ons zit Gail bij het raam daarnaast Jer en daarnaast Link en Emma.

[In het volgende hoofdstuk lees je de vliegreis, heb je al zin in de fansquakantie? Laat even weten wat je er van vond vergeet niet te stemmen en dan zeg ik nog maar 1 ding en dat is later later ps ik ga morgen (zaterdag) voor een week op kamp, dus een week geen update, i'm sorry, maar op kamp neem ik een Schriftje mee en daar zal ik gaan werken aan het nieuwe boek wat komt als not Normal girls of twitter Squad klaar is, dus hopelijk hebben jullie daar wel zin in, en bij deze fijne vakantie allemaal, love you all❤️]

Twitter Squad. Where stories live. Discover now