16 bölüm

4.4K 167 11
                                    

İyi okumalar :)))

Gökhan Kırdar-Yerine Sevemem (dediğim yerdr açarsanız süper olur ;))

Eslem'den
Deliye dönmüştüm 4 gündür. Evet 4 gündür ayrıydık. 4 gün ölü gibi gezdim ortalıkta. Selimi yalnızca okulda görüyordum. 4 gün içerisinde ya okula gelmemişti ya da derse sarhoş giriyordu. Can ve Aliyide tersliyordu bir şey söylediklerinde. Hepsi benim yüzümden olmuştu. Onu-sevdiğim adamı ben bu hale getirmiştim. Gözlerimin şişini makyajla örtmeye çalışıyordum ama çok başarılı olmuyordum.

Bu gün mezuniyet balosu vardı. Ama ben hiç gitmek istemiyordum. İlayda Seliminde geliceyini söyleyince gitmek kararı aldım. Belki bugün barışırdık. Belki bir şansımız olurdu. Bunu düşünerek hazırlanmaya başladım.

Artık üçümüzde hazırdık. İlayda Aliyle eşleşmişti. Su Canla eşleşmemişti çünkü o öğretmendi. Su Batuyla bende Erdemle eşleşmiştim. Gelib bizi aldıktan sonra balonun olucağı mekana gitdik.

Erdemin koluna girib içeriye girdim. Kapıdan girdiğim anda gözlerim Selimi aradı. Bir masanın arkasında Canla durmuşlardı. Oda beni farkedince heyecanlandım. Çok beğenmişti anlaşılan. Gözlerinden ve yüzünden anlıyordum. Yanımda Erdemi görünce hele koluna girdiğimi görünce yüzü birden değişti. Kendi yerimize geçib durduk. Batuyla Erdem arkadaşlarının yanına gitdiler. Can ve Selimde bizim masaya geldiler. Selimle aramızda çok az bir mesafe vardı. Onun yanındaydım ama ona ne dokuna nede onumla konuşa biliyordum. Bu gözlerimin dolmasına sebep oldu. Kendimi tutmaya çalışıyordum. Deli gibi içiyordu ve ben ne bir şey söyleye nede bir şey yapa biliyordum.

Birden çok eskiden olan bir şarkını seslendirdiler. Bu kimin aklına gelmişti acaba?

Gökhan Kırdar-Yerine Sevemem
(Burdan aça bilirsiniz)

Her kes dans etmeye başlamıştı. Erdem gelib beni dansa kaldırmak istedi.
-Hadi ama Eslem dans etmiycekmiyiz bugün?
-Tamam

Erdemle dans etdiğim sırada gözlerim Selimin üzerindeydi. Defne gelib Selime dans edelim diyince oda kabul etdi. Erdem Defneden hoşlanıyordu. O yüzden sinirlendi.

Tam yanımızdalardı. Birden anlamadım eşleri değiştirdik. Bu Erdemin işiydi. Bir süre bir birimize bakıb durduk. Sonra yakınlaşıb belime koydu ellerini. Ellerini belime koyunca ürperdim. Bende ellerimi omzuna koydum. Yavaş yavaş beni kendine çekiyordu. Sarhoştu ama çok değil. Belimi sıkıca tutuyordu. Göz yaşlarımı tutamadım. Ama çok sessiz ağlıyordum. Çok özlemişim onu. Burnunu saçlarıma sürtdü. Nefesini hiss ediyordum.
-Eslem neden böyle olduk? Ben seni çok özledim. Deli oluyorum kızım sen olmayınca. Günlerdir deli gibiyim... Ne yaptın sen bana?... Şarkının sözlerini iyice dinliyor musun? Hepsi bize ait... Delirtiyorsun beni. Erdemle dans etmekde ne demek. Kızım hiç kimse benim dokunduğum gibi dokunamaz sana. Dokunsa bile sen benim sana dokunduğumdakı gibi hiss etmezsin... Benden ayrılmıycaksın bir daha. Buna izin vermem. Anladın mı?... Eğer başkasının olursan senide kendimide gebertirim. Hiç kimsenin olamazsın sen. Ben dokunamıyorsam sana başka biride dokunamaz. Dokunursa yakarım çırasını... Biz evlenicez. Kızımız olucak. Kızımız aynı senin gibi olucak. Deli dolu... Saçları sarı benim gibi olucak. İkimizin karışımı çok tatlı olucak. Ben seni dünyanın en mutlu kadını yapıcağım. Bizi ölümden başkası ayıramıycak... Duydun mu? Hiç kimse bunu başaramaz... Eslem kendini bensiz düşüne biliyor musun? Ben sensiz kendimi düşünemiyorum. Her yerde sen varsın... Kurduğum tüm hayallerde sen varsın ve o hayelleri birlikde gerçekleştiricez. Benden başkası hayatında olmadı olmuycakta. İzin vermiycem... Yapamıyorum lan ben sensiz. Ne yapsanda seviyorum seni. Ölsemde sevicem seni... Geberiyorum aşkından Eslem... Beni seviyor musun?... Cevap bekliyorum...

O konuşuyordu ben ağlıyordum. Bende onsuz yapamıyordum. Belimi sıkmaya başlamıştı.
-Selim yapma canım acıyor
-Benimde acıyor. Bak tam şurası-deyib elimi göğsünün üzerine koydu-Soruma cevap ver Eslem!
-Evet Allahın cezası. Seni bu boş kafanın anlamıycağı kadar çok ama çok seviyorum. Seni çok özledim. Yapamıyorum bende sensiz. Ölüyorum her saniye sensiz ben

Ben konuştukdan sonra dudaklarıma yapıştı. Müzik hala çalıyordu ve her kes artık durmuş bizi izliyordu. Bunu alkış seslerinden ve söylenen sözlerden anlıyordum.
-Helal be
-Yürüyün hocam
-Böyle devam hocam

Beni öptüğü sırada gözünden bir damla yaş aktı. O yaşta benim elim üzerine düştü.

Ona sımsıkı sarıldım.
-Özür dilerim sevgilim
-Şşş.. Bitdi artık. Geçmişi bir daha hatırlamıyoruz Aydınlığım
-Tamam

Haraketli bir müzik çalmaya başlamışlardı. Biz yerimize geçtik. Bizimkiler sevincden havalara uçmuşlardı.
-Sonunda barıştınız
-Evet abi barıştık ve bir daha asla ayrılmıycağız-deyib alnımdan öptü.

Artık bizi her kes biliyordu. Kafama takmadım çünkü okulu bitirdik. Selimde işden çıkıcaktı.
Bende içmeye başlamıştım. Selim kendine çoktan gelmişti.

Kaç bardak içdiğimi hatırlamıyordum. Şu an Selimin evdeydik ve ben saçmalıyordum. Selim ne yaptıysa bir türlü ayılmamıştım. Gerçekten kendimde değildim ve ne yaptığımı bilmiyordum.

Selim elimden tutub banyoya götürdü. Evinde bir jakuzi vardı ve şu an içi suyla doluydu.
-Eslem şimdi kafanı suya sokuyorsun belki kendine gelirsin
-Nasıl yapıcam acaba birtanem?
-Şöyle-deyib Selim birazcık kafasını eğdi suya doğru ama kafasını sokmadı suya. Peki ben sokarım o zaman sorun yok-Anladın mı?
-Hayır bir daha gösterir misin?
-Tamam Eslem tamam

Kafasını suya doğru eğdiyinde arkasına geçib hemen suyun içerisine itdim Selimi. Suyun yarısı benim üzerimede gelmişti.
-Eslem ne yaptın sen? Böyle mi oldu? Gel bakıyım sen şuraya-deyib beni elimden kendine çekti ve bende jakuziye girdim.
-Selim napıyon sen?
-Sen ne yaptıysan onu

Bir süre öyle durduktan sonra gülmeye başladık. Ama hala benim kafam güzeldi.

Üzerimizi değiştirib yatağa oturdum.
-Selim bana kahve yap
-Tamam
-Ya dur yapma sen bana su getir.
-Peki
-Yok ya getirme. Ya da getir. Ya da getirme

Selimi resmen bıktırmıştım. Ya sabr der gibi haraket yaptı.
-Sana hiç bir şey getirmiyorum kendim içicem. Hemde içki. Senin gibi olmak daha iyi

Odasındakı dolaptan içki şişesini alıb kafasına dikti ve bir süre sonra onunda kafası benim gibi güzel oldu.
-Selim o hıck Defne hıck cadısıyla neden hıck dans ediyordun?
-Sen niye Erdemle dans ediyordun?
-Soruma hıck soruyla cevap hıck verme!
-Güzel kız ama Defne
-Nee??-diye çığlık atdım ve elimin altındakı yastıkları kafasına fırlatmaya başladım.
-Tamam şaka yaptım ya
-Erdemde çok yakışıklı- deyib kahkaha atdım. Zaten kaç saatdir salak gibi gülüyorduk.
-Eslem ne diyorsun kızım sen?

Elindeki yastıkları oda bana atmaya başladı. Yatağın üzerinden indim. Gülmekten karnım ağrıyordu. Yorulmuştum. Çok oynadık yastık savaşı.
-Ayy tamam yeter yoruldum
-Peki Aydınlığım

İkimizde kendimizi yatağa atdık.
-Selim bir şey söyliycem-dedim ve Selime baktığımda Selim çoktan uyumuştu. Ne çabuk uyudu bu? Bende ona sarıldım ve uyudum.

Matematik Öğretmenim ||Düzenleniyor||Where stories live. Discover now