13 bölüm

6.3K 204 19
                                    

İyi okumalar :)))

Eslem'den
Rabbim beni seviyormuş ki Selim gibi bir adam çıkardı karşıma. Son 5 gün kaldı okulu bitirmemize. 11.sınıflar bir parti düzenlemişdik. Tam 2 aydır bu parti üzerinde çalışıyoduk. Durumun kötü tarafı Selim aldığım elbiseyi giymeme izin vermemişti. Bugün Selimle Selma teyzenin mağazasına gidecektik. Akşamda Selma teyzelere yemek için gidicektik.

Son bir ders kalmıştı. Ders Tarihti. Nefret ediyordum bu derstende hocadanda. Meymeletsiz bir şeydi kadın. Takıntısı var kadının bana hep beni ilk tahtaya çıkarıyodu. Ama beni çok seven matematik öğretmenim beni kurtardı.
-Kahramanım benim
-Kurtardım di mi seni?
-Evet sevgilimde. Bu proje neyin nesi? Okulların bitmesine 2 gün kaldı-dediğimde odaya geçmiştik. Pis pis sırıtınca proje felan olmadığını anladım.
-Özlemdim. Hasret giderelim dedim
-He iyi halt etdin
-Az önce kahramanım diyodun-dediğinde gözlerimi devirib yanına oturdum.

Kapı açıldığında Canla Su girdi odaya.
-Kız sen bugün okula neden gelmedin? Daha doğrusu neden son derste geldin?-sorduğumda ikiside salakca sırıtıyordu. Su sol elini gösterdi. Ohaa. O yüzük mü?
-Biz evleniyoruz-dedi Can
-Vay tebrik ederim kardeşim-deyib ayağa kalktı Selim ve Cana sarıldı. Ben hala şok içerisinde oturuyodum. Su yanıma gelib beni dürtdü ve gülerek
-Kızım evleniyorum diyorum-dediğinde sevincimden bir çığlık atdım. Ama bu çığlık uzun sürmedi. Su eliyle ağzımı kapatdı. Açdığında Suya sıkıca sarıldım.
-Tebrik ederim. Sen şimdi gelin mi gidiyosun?!
-Evet
-İlaydayla Ali nerde?-diye Can sorduğunda arkadan Aliyle İlaydanın sesi geldi.
-Burdayız
-İlayda
-Hıh?
-Ben evleniyorum-dediğinde Su İlaydada benim gibi çığlık atdı. Bu sefer ben İlaydanın ağzını kapatdım. Suyla İlaydada bir birine sarıldığında Canla Alide sarıldı.
-Can tebrik ederim abi
-Sağol kardeşim. Darısı seninle Selimin başına
-O zaman kutluyoruz bunu bugün-dediğimde Selim
-Bugün olmaz yarın
-Avv ben onu unutdum
-Neyi kanka?-dedi İlayda.
-Ya biz bugün bana elbise bakıcağız ordanda Selimin teyzesi yemeğe çağırdı. Onlara gidicez
-İyide senin elbisen vardı. Almışdık
-Hee almışdık-deyib Selime baktığımda her kes gülmeye başladı.
-Neyse o zaman yarın gidiyoruz. Cumarteside isteme var
-Bu iki hafta çok yorucu ve eğlenceli geçecek anlaşılan-dedi Ali.
-Aynen kardeşim-diye cevap verdi Can.

Hepimiz dağıldık. İlaydayla Su eve gitdiler. Canlada Ali birlikte kafeye gitdiler. Bende Selim odunuyla elbise bakmaya.

Arabaya bindiğimizden beri sessizce oturuyoduk. Sıkılmışdım o yüzden müziği açdım.

15 dakika sonra mağazanın önünde durduk. İçeriye girdiğimizde Selma teyzeyle selamlaşıb elbiselere bakmaya başladım. Selma teyze diğer işlerinizi halletmeye gitdi. Bir kaç elbise alıb kabine doğru gideceğim sırada Selimin sesiyle durdum.
-Aydınlığım al şu elbiseyide dene
-Tamam ver

Selimin verdiği elbise koyu mavi rengindeydi. Bir göğüsünün üstünde işlemeler vardı. Kısa elbiseydi ama üzerinde uzun tüller vardı. Çok güzeldi.

Kabine geçib elbiseleri denemeye başladım. Önce kırmızı belinde ve göğüs kısmında dekolte olan mini dar bir elbise giydim.

Kabinden çıktığım anda Selim yanıma gelib beni kabine doğru itdirdi. Kendide kabine girdiğine ben ona 'Ne yapmaya çalışıyosun?' bakışı atdığımda
-Kızım erkek vardı. Sence ben bu elbiseyle senin orada durmana izin verirmiyim?
-Hayır-deyib göz devirdim. Sıcak basmaya başladı.
-Selim zaten dandik bu kabin sende geldin iyice daraldım-dediğimde duvara yaslanmış ve ellerini birbirine bağlamıştı. Beni altdan yukarı pis pis sırıtarak inceledi.
-Selim sapık bakışlarını üzerimden çek ister..-lafımı bitirmeme izin vermeden beni duvarla arasına aldı. Kendini bana yaslayıb eliyle yüzüme düşmüş saçları arkaya atdı.
-Çok seksisin sevgilim-deyib boynumu öpüb sonra bana baktı. Benide iyce sıcak bastı. Terlemiştim bu laftan sonra. Yüzümün tomates rengi aldığına eminim.
-Ş-şey buralar sı-sıcak mı oldu?-deyib Selimi itirdiğimde gülmeye başladı.
-Gülme!
-Tamam gülmüyorum. Hadi üzerini giy ben çıkıyorum
-Bir zahmet çık artık

Selimin verdiği elbiseyi giyib çıktım. Selim Selma teyzeyle konuşuyodu. Selma teyze beni görünce bana doğru gelib sarıldı. Bende ona sarılıb gülümsedim.
-Canım benim çok güzel olmuşsun
-Teşekkür ederim

Selma teyze benden ayrıldığında Selim hayran olmuş şekilde bana bakıyordu. Selma teyzeye seslendiklerinde Selma teyze bizi yalnız bırakıb gitdi. Selim gelib önümde bir kaç saniye durdukdan sonra yüzümü ellerinin arasın alıb alnımdan öpdü. Gözlerimi kapatıb bu anın tadını çıkarmaya çalıştım. Ama Selma teyze izin verirse tabi.
-Çocuklar akşam geliyosunuz di mi?
-Evet teyzem
-Selim artık çıkalım mı? Bunu alıyoruz di mi?
-Peki çıkalım. Evet bunu alıyoruz. Teyze paketle zahmet değilse-Selimi Selma teyzeyle konuştuğunda sadece kibar olduğunu hiss etmiştim. Keşke o kibarlığı banada gösterse diye düşünmedim değil.

Selim onun evine gitmemizi istedi. Çünkü onun evinde hem benim hem onun kıyafetleri var.

Selma teyzelere vardığımızda arabadan inib kapıyı çaldık. Gerçekten çok büyük evleri vardı. Kapıyı Selma teyze açdı bize.
-Hoşgeldiniz çocuklar
-Hoşbulduk teyzem
-Hoşbulduk Selma teyze-deyib elimdeki pastayı Selma teyzeye verdim ve içeriye geçtik. Salonda bir erkek vardı. 23 yaşlarında felandı.
-Vay vay hoşgeldin kuzen-anlaşılan Selma teyzenin oğlu. Ama Selim onu görünce bir küfür savurdu. Kuzeniyse neden küfür etdi?
-Sen ne zaman döndün Amerikadan Aras?
-Bugün. Bu güzellik kim?

Matematik Öğretmenim ||Düzenleniyor||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin