Dragoste

606 29 1
                                    

Știam că îl vreau. Nu conta că are show-ul în continuare, nu conta că trebuie să dea autografe, nu îmi mai pasa ce se v-a întâmpla în continuare. Îl doream la fel de mult cum îl adoram. Nu am stat pe gânduri, și i-am dat tricoul alb jos, inima în bubuia în piept când i-am văzut abdomentul, eram fierbinte..mai rău ca lava. Obraji îmi erau înflăcărați iar ochii îmi erau roșii. Respirația îmi scapă de sub control, pentru a mia oară. Încet îmi ridică rochia primită de la ei și o aruncă pe jos, mă trântește în pat. 

-Ești sigură?

-Da.

M-a întors pe spate, în așa fel ca el să stea pe mine. Mi-a dat sutienul jos, îmi era rușine. A zâmbit. Zâmbetul lui..era de milioane, nu știu, habar n-am ce sentiment aveam. Fluturi în stomac. Fericire. Grădina zoologică mai nou în stomac. Îi dau pantaloni jos, rămâne în boxeri. Boxeri imprimați cu WOLF, m-a întors pe partea opusă, m-a ridicat și s-a așezat el pe pat trăgându-mă pe el. Mâinile lui îmi atingeau pielea fierbinte, nu cred că o simțea pentru că el o avea mult mai fierbinte. Mă săruta cu pasiune..era așa bine. Așa e prima noapte de dragoste? Pentru că a doua zi în cameră hainele erau aruncate peste tot, fulgi ieșiți din pernă, cearcaful aproape pe jos. Când m-am trezit el era pe mine, mâna mea îi învelea spatele (multimedia poza care descrie mai bine). Îl dau încet jos de pe mine și mă duc să mă îmbrac. Eram puțin speriată..pentru că știam regulile, acum oare chiar este nevoit să își piardă puterile?

-Bună dimineața, sunshine.

-Ah, m-ai speriat. Eram prea concentrată să mă uit..ce e asta?

Pe umărul stâng, unde era mușchiul aveam o vânătaie.

-Baekhyun, tu mi-ai făcut vânătaia asta azi-noapte?

-Ăm..habar n-am, m-am simțit prea bine ca să știu. Dar tu?

Fața mi se înroșește.

-Nu mă întreba asta.. Nu știu ce să zic.

-Adică nu ți-a plăcut? Am făcut ceva greșit? *se ridică din pat venin spre mine cu tricoul lui alb aruncat pe jos

-Nu am zis asta..a fost perfect.

Baekhyun zâmbi pervers. Îmi puse tricoul lui și mi-a dat niște pantaloni scurți din șifonier găsiți de el. M-a întrebat dacă vreau să ne plimbăm.

-Dar tu ești în compania aceea..SMTOWN, trebuie să ai grijă ce faci..adică nu ai vrea să creezi scandaluri și meh.

-Cât timp tu ești cu mine, pot fi 1001 de scandaluri. Știi ”all i want it's you,sunshine”. * puse un botic și începu să danseze lângă mine

-Hai lasă-mă în pace, tu milky boy. *începem să râdem

Am ieșit din hotel și ne-am dus pe o aleea, cum era primăvară era Festivalul Florilor de Cireș. Am mers împreună și ne-am uitat cum cad florile, ne-am făcut poze, ne-am strâmbat..eram îndrăgostită. Cine își poate imagina o asemenea poveste nebună? Două creaturi auzite doar în basme..bine,nu erau doar în basme, dar noi eram un fel de vârcolaci, și mă gândesc că vârcolaci sunt în basme și filme. Era pentru mine un vis, mai mult ca unul. Capul meu dormea pe capul lui iar mână parcă îmi era cusută de a lui, nu vream să îi dau drumul. Urmăream împreună dansul florilor care cădeau în lacul din apropiere, era așa frumos.

-Baekhyun, ce ai făcut?! * din senin vocea lui Kris se aude

-Poți să pleci,Kriss. *Baekhyun

Kriss devine foarte nervos și se apropie de mine și mă ia de mână smulgându-mă de mâna lui Baekhyun..M-a tras în spatele lui și îi trage un pumn lui Baekhyun.

-Ce naiba faci Kriss? Dă-mi drumul! * nu puteam să mă dezplipesc de mâna lui, trebuia doar să stau și să privesc cum sângele pica din gura lui Baekhyun. 

În momentul acela nu pricepeam ce se întâmplă, nu puteam face nimic, nu puteam să mă transform pentru că eram într-un loc public..Nu peste mult timp apar D.O, Lay, Luhan și ceilalți. Îl iau pe Baekhyun în timp ce Kriss mă trage să vin cu el. Nu puteam să mă împotrivesc, mă simțeam slabită, era din cauză că mă depărtam de Baekhyun? .. Kriss mă aduce la o jumătate de pădure iar după se transformă în lup și mă pune să mă urc pe el, așa am făcut.. M-a dus departe, undeva mai pe nicăieri, eram înconjurați de copaci nimic mai mult. Soarele abea se zărea. Kriss revenise în forma normală.

-De ce ai făcut asta? De ce l-ai lovit?

-Pentru că merită.

-Nu merită, ce a făcut?

-Mi te-a furat.

-Nu sunt a ta, Kriss.

-Te-ai gândit măcar odată că te plac? Sau mai bine zis că sunt îndragostit de tine?! Am încercat să fac tot ce am putut..dar tu ți-ai pus ochii doar pe bădăranul ăla.

-Nu îl numi așa.

-Atunci ce să zic? Cum să îi zic? Felicitări, v-ați tras-o și sunt cel mai fericit băiat din lume.

Cuvintele lui Kriss mă dezgustă dar în același timp îmi fac inima să se strângă și să fie confuză. De unde știa? Mi-am pus mâna pe umărul stâng unde îmi era vânătaie și am scot un oftat.

-Uite îmi pare rău..nu am știut că mă placi, și nu regret nimic din ce am făcut.

-Atunci nu o să regreți nimic nici din ce faci acum. 

Kris îmi rupe tricoul alb luat de la Baekhyun. Pielea mi se face de găină. Nu știam unde vrea să ajungă. Mă săruta. Îngheț. Mă dau doi pași în spate.

-Ce vrei să faci? *zic cu jumate de gură

-Ce trebuia să fac de mult.

*ÎN PERSPECTIVA LUI D.O*

-Știai că o să o pierzi dacă o să faci asta, nu?

-Da. *Baekhyun

-Atunci de ce ai făcut-o? *izbindu-l de perete

-Pentru că așa am vrut.

-Pentru că ai vrut să fi un mare pămpălău, acum e cu Kriss și din vina ta o să trebuiască să se întâmple lucrul acela.

-CE?! Nu merită ea, faceți-mi mie. Ce naiba..până la urmă e vina mea, eu nu m-am putut controla.

-Baekhyun, e prea târziu.

-D.O, tu înțelegi..nu fă asta, te rog. Nu ea, doar nu ea..

-Scuze..Baekhyun. Chiar îmi pare rău.

Un început bun.Where stories live. Discover now