Fluturi în stomac.

786 42 5
                                    

 Ne-am apropiat așa repede într-un timp așa scrut. În fiecare zi era la fel, ne întâlneam acolo, făcând nimic, era mereu la fel..îmi uitam jacheta la școală ca să vină..chiar în halul ăsta am ajuns? ”

Știam că nu trebuie să mă atașez de el..dar într-o zi nu a mai venit în acel loc..la fel s-a întâmplat și a doua zi..nici la școală nu era prezent,la fel și Kriss și Tao și D.O și Luhan.. nu erau nici ei.

-Doamnă Missis, pot să merg până la baie? *nu aveam clar niciun chef de oră pentru că mă gândeam încontinuu la Baek-hyun, ce?! Tocmai am zis că mă gândeam încontinuu la el..

-Este o urgență,domnișoară Diana?

-Da,e perioada fericită.

-Ohh,nu vorbi așa la ore,dute repede la baie! *ce ușor mai e să îți minți profesori. geez.

Am ieșit pe geam și am plecat.

-Super, am ajuns să mă gândesc continuu la el. 

-Cine este acest el? *dintr-o dată simt că îmi îngheață sângele în vene când simt mâna caldă a lui Baek-hyun că îmi înfășoară silueta ca o plapumă.

-C-ce faci?! Cine te crezi să vii dintr-o dată și să mă iei în brațe ca și cum ți-a fost dor de mine, crezi că mă atragi făcând asta? *mă rostesc eu la el, totuși cu un bâlbâit în glas.

 -Di-diana..tu..

Deodată Baek-hyun căzu pe jos..nu-nuștiam dacă se preface..dar devenise foarte alb..și avea ceva tatuat pe mână, ceva ce nu mai văzusem înainte la el, și acum să nu ziceți că wowowow ce atentă eram la detalii..mi s-a părut foarte ciudat. Am vrut să îi ating mirificul tatuaj și cu cât mă apropiam chestiuța aceea lumina tot mai tare. Când am pus mâna pe el am simțit că o iau razna..Eram într-o cameră și erau tot felul de imagini cu mine și Baek-hyun..eram tineri așa.. tineri. Dintr-o dată mă simțeam tot mai slăbită..Nu am putut să mă țin pe picioare și am căzut lângă el.

- Diana..nu închide ochii..stai cu mine, nu te duce în locul pe care l-ai vazut..te rog..te rog.. ”o voce tot mă ruga să mă trezesc, dar n-am reușit..vedeam din ce în ce în ceață și am închis ochii.

 Deodată mă trezesc într-o încăpere chiar foarte elegantă, era o cabană stil munte..era așa cald acolo, nu vream să mă trezesc dar trebuie. M-am ridicat puțin ca să mă întind și când zăresc niște ochii foarte asemănători..mai degraba creionați.. Era Baek-hyun. Pentru un moment mă sperii și cad de pe canapea. Baek-hyun se ridică și mă pune ușor pe canapea. ”

-În primul rând unde-mi sunt afurisitele de haine? Nu cumva...s-a întâmplat să se întâmple acel ceva..de-deoarece..eu- *ei bine,eram în maieu și niște boxeri și stăteam cu un băiat lângă mine. ce putea să îmi vine în minte prima dată decât sex.

-Nu..nu s-a întâmplat nimic. *îmi zice pe o voce așa lină..parcă îl durea ceva

-Ce s-a întâmplat? *zic eu dură, urcându-mă în poala lui.

-De ce te-ai urcat pe mine? Chiar vrei să se întâmple ceea ce ai crezut că s-a întâmplat? *mă tachineaza el.*

-Să știi că nu mă sperii, acum îmi poți zice de ce am leșinat? Ce e cu tatuajul de pe mâna ta? Ce caut eu aici? *aveam nevoie de niște raspunsuri

-Ei bine, ai căzut și te-ai lovit la cap. *ce minciună bună ! auzi la el am căzut și m-am lovit la cap..PF. ceva nu era în regula..stătea cu capul în jos iar eu pe poala lui, bine nu sunt multe lucruri în regulă..dar nici eu nu îmi amintesc multe..doar imaginile acelea cu mine si cu el și acel tatuaj..

-Acum vrei să îmi spui ce...*nici nu îmi continui bine propoziția că mă trezesc cu buzele lui pe ale mele..pentru un moment nu realizez ce se întâmpla, iar după ce realizez îmi este prea greu să mă întorc..nu puteam să mă dezlipesc de buzele lui..erau așa moi în contradicție cu ale mele..care desigur erau uscate. Sărutul ăsta mic s-a transformat în sărut franțuzesc..deja ne împărțeam salivă..nu puteam să mă opresc..nu reușeam..mă întinse pe canapea și îmi atingea coapsele băgând mâna pe sub maieu..mâinile lui erau așa perfecte..așa catifelate..nu am putut rezista și mi-am băgat mâinile sub cămașa necălcată a lui, zgâriindu-l pe spate..a scos un mic sunet, de plăcere și a început să mă sărute pe gât..până când....

Un început bun.Where stories live. Discover now