Zile și nopți împreună.

841 34 5
                                    

” Diana, e timpul să te trezești, ți-am pregătit ouă..ști cum îți plac ție. Nu fi puturoasă! ”

Brusc mă trezesc. Ce vis ciudat..O femeie foarte elegantă să îmi gătească mie ouă? Mișto..Oricum, e timpul să mă trezesc. Mă simt ciudat în dimineața asta..s-a făcut așa cald în casă, posibil am febră. 

Când mă ridic din pat observ că nu eram în aceași cameră ca aseară. Un fior îmi trece și îmi ajunge până în vârful firelor de păr, după mă calmez, îmi dau jos hainele și mă duc să fac un duș. *încăperea având baie* 

-Super, hainele mele sunt în baie. Și nimeni nu știa de asta? Ce pămpălăi. *m-am îmbrăcat super rapid și am ieșit în living. Acolo m-am întâlnit cu niște băieții pe care nu îi mai văzusem..acum ce? eram într-o altă casă? Nu peste mult timp îl zăresc pe Baekhyun, și îi fac cu mâna..dar el continuă să meargă.

-Heeeeei,hei,hei,hei,heei. Tu cumva ești Diana? D.O ne-a povestit atâtea despre tine ! *îmi spune unul dintr-e băieți care părea așa încântat să mă vadă.

-Prostule *îi trage una în umăr*, știi că nu trebuie să vorbim despre asta!

-Despre ce să nu vorbiți? *ridic eu tonul la ei.

-Păi..păi.. *se bâlbâiau ei doi.

-Haideți la masă, am pregătit ce vă place vouă. *îl auzeam pe D.O din cealaltă cameră strigând.

-Nu scăpați voi de mine. *mă uit urât la ei.

Când am intrat în bucătarie am văzut 9 băieții stând la masă.Și Kriss era acolo, și Tao,Luhan,D.O..ce căutau ei..eu numai înțeleg nimic.. Bucătăria era o cameră gigantă pentru aproximativ 2 familii cu 3 copii. Cei 2 bâlbâiți s-au așezat și ei la masă cu ei 2 făceau în total 11 și cu Baekhyun .. 12.

-Îmi puteți explica ce se întâmplă? Sunt prinsă într-o casă, cu 12 băieții care gătesc, care sunt ciudați, care poate și ei au tatuaje ascunse. *eram deja într-o stare de amorțeală, nuștiam ce caut acolo, ce mă aduce pe mine acolo..în plus nimeni nu dorea să îmi explice ceva..

-Diana..uite, promit că am să îți explic totul doar dacă promiți ceva. *începe să vorbească D.O.

-Ce să promit? *înghit sec.

-Că vei rămâne cu noi în pădure..pentru cât timp e nevoie. *un oftat iese din el..unul neobișnuit.

-Pădure? Ce? Dar părinții mei..nu, nu! Trebuie să merg acasă..îmi pare rău. *mă ridic ușor panicată de la masă auzindui pe băieții oftând. 

Când dau să ies pe ușă intră Baekhyun.

-Unde pleci? 

-Unde îmi este locul. *eram speriată..ochii lui deveneau roșii iar eu habar n-aveam ce trebuie să fac.* Te rog, lasă-mă să plec..eu nu trebuie să fiu aici, nu trebuia să ne întâlnim..

Mă ia de siluetă și mă trândește de perete, scot un mic sunet de durere în timp ce, ceilalți se ridică de la masă să-l oprească. 

-Uite cum stă treaba Diana..nu poți să pleci! Și dacă pleci..eu vin cu tine.

-Baekhyun dă-mi drumul..M-am lovit la spate și mă doare. *simțeam ceva ud pe spate și nu mă gândeam decât la sânge.

-BAEKHYUN,dăi drumul imediat. *il aud pe Kriss țipând.

Durerea de spate devenea din ce în ce mai tare iar când Baekhyun observă sângele de pe podea devenea neliniștit. Îmi dăduse încet drumul, eu coborându-mă spre podea rămânând pe genunchi. Nu stăteam mult timp iar unul dintr-e băieți veni la mine și mă rugase să mă relaxez, iar în a doua secundă nu mă mai durea nimic..Ce magie mai era și asta? L-am luat în brațe, și mi-a șoptit că numele lui era Lay. Îmbrățișarea devenea din ce în ce mai strânsă, mă simțeam bine..chiar aveam nevoie de o îmbrățișare.

Un început bun.Where stories live. Discover now