Hoofdstuk 5

2.9K 185 3
                                    

-5-

Sasha p.o.v

Bang kijk ik ze aan. Ze zijn duidelijk weerwolven. Groot, gespierd en een dominante uitstraling.

'Hallo?' Vraagt de jongen die mij net ook vroeg wie ik was. Het is een jongen van rond 1.85 en dus een kop groter dan mij. 'Ik ben Sasha.' Zeg ik en loop wat achter uit. 'Wat kom je hier doen?' Vraagt dezelfde jongen terwijl hij naar me toe loopt. Als ik met me rug tegen de muur aan staat gaat hij vlak voor me staan. 'Ik woon hier nu... Ik ben Jayden's mate.' 'Grappig, we hebben vandaag nog een meisje gedood die beweerde dat we haar niet mochten doden omdat ze de mate van Jayden was!' Lacht hij spottend. 'Maar ik ben echt zijn mate!' Zeg ik bang.

Het klinkt nogal raar om dat nu echt te zeggen.

De jongen geeft een grom en loopt de woonkamer in. Alle jongens gaan op de bank zitten. 'Maar... Wat komen jullie hier doen?' 'Gaat je niks aan, we willen alleen weten waar Jayden is?' 'Hij is gaan rennen. Hij was nogal boos volgens mij...' 'Waarom was hij boos dan?' Grinnikt de jongen.

Eikel.

'Ik ga naar boven.' Zeg ik geïrriteerd. De jongen trekt me aan me arm terug. 'Beetje onbeleefd hé, om weg te gaan als je bezoek hebt!' Grijnst hij uitdagend. 'Het ook onbeleefd om mij bij me arm mee te trekken!' Zeg ik, met een uitdagende blik. 'Ik zal me maar niet uitdagen, dat loopt voor de meeste meisjes niet zo goed af, helemaal niet voor meiden zoals jij! 'Hoe bedoel je...?' Vraag ik geschrokken en ruk me los. De jongens achter hem grinniken, de jongen zelf ook. De jongen kijkt me aan, zijn ogen worden fel oranje, ze lijken op vuur. Op dat moment schiet er pijn door heel me lichaam, nog nooit heb ik zoveel pijn gehad! Ik schreeuw en val op de grond.

Ik begin te huilen en te schreeuwen. 'Hou op!' Huil ik. De jongen knippert met zijn ogen, dan heeft hij weer dezelfde bruine ogen als toen hij binnen kwam. De pijn is direct weg. 'W-wat deed je?' Vraag ik, nog steeds huilend. 'Een voorproefje voor als je bijdehand gaat doen!' Zegt hij en gaat zitten. Ik sta op en veeg me tranen weg.

'Misschien moet je maar even wat te drinken in schenken!'

The war ~Compleet~Where stories live. Discover now