T W A A L F

2.5K 116 4
                                    

De hele avond keken we disneyfilms met popcorn, chips en cola, waardoor ik nu superdruk ben en de hele kamer door vlieg. De meiden lachen om me, waardoor ik het alleen maar leuker vind, en nog drukker word. Buiten zie ik een auto de parkeerplaats oprijden en verschrikt kijken de zusjes elkaar aan. "Ze had allang op bed moeten liggen!" roept Lottie, terwijl ik over de stoel heen klim. De voordeur gaat open en al snel lopen de jongens de woonkamer binnen. Niall merkt me als eerste op en ik glimlach breed. Ik ren naar hem toe en spring bovenop hem. De andere jongens zien me ook en kijken van mij naar de zusjes. "Waarom ligt ze nog niet op bed?" vraagt Louis. "Uhm... nou... misschien waren we films aan het kijken met cola, waardoor ze nu heel misschien heel druk is?" zegt Phoebe. Louis gromt en kijkt naar mij. Ik glimlach breed, waardoor hij dat ook doet. Ik ren naar de keuken en pak de fles cola, waarmee ik weer terug ren naar de woonkamer. "Geen cola meer voor jou kleine!" lacht Harry die de fles af pakt. Ik trek een pruillipje, maar hij doet guasi verwaand met zijn neus in de lucht en schud z'n hoofd. Ik schiet in de lach. Er schiet een plannetje in mijn hoofd en ik loop naar Lottie. "Mag ik nog wat cola?'' fluister ik in haar oor. Ze glimlacht en knikt. Ze pakt de fles van Harry af en schenkt wat in mijn glas. Ik drink het op en Harry kijkt me verbaasd aan. "Hoe kom je daar nou weer aan?!" vraagt hij. Ik lach en wijs naar Lottie. "Van Lottie gekregen!" Hij kijkt met een dodelijke blik naar Lottie, die onschuldig haar handen omhoog gooit. Ik lach en ga naar Liam, die me lachend aan kijkt. 

Na nog een lange, drukke avond lig ik vermoeid in bed. Wanneer ik net lig te slapen hoor ik weer een bonk. "Man, ik moet echt eens oefenen op landen," hoor ik Aaron zeggen. Ik grom. "Ga weg, Aaron," zeg ik chagrijnig. "Wil je slapen?" vraagt hij zacht. "Ja..." mompel ik. Ik voel hem naast me komen zitten en al snel voel ik zijn warme arm om me heen. Ik glimlach een beetje en val in een diepe slaap. 

Als ik wakker word is Aaron al weg, natuurlijk. Ergens ben ik daar wel teleurgesteld in, maar ik snap het. Ik stap uit bed en loop naar beneden, waar ik Zayn hoor schreeuwen tegen zijn telefoon. "Nee! Hou je mond verdomme! Ik dacht dat je van me hield, maar het was allemaal een grap! Fuck you!" schreeuwt hij. Hij gooit boos iets op de grond en ik loop de woonkamer in. In plaats van te vragen wat er is gooi ik mijn armen om zijn heupen, verder kom ik niet. Hij hurkt en legt ook zijn armen om me heen. "Het komt allemaal goed papa," fluister ik en ik hoor hem snikken. Als hij na een tijdje bij is gekomen laten we elkaar weer los en kijk ik in zijn bruine ogen. Ik glimlach, gemeend dit keer en hij drukt zijn lippen op mijn voorhoofd, waar hij ze even houd. "Bij Zayn heb ik geen woorden nodig. We snappen elkaar zonder te praten. We verstaan elkaar terwijl we stil zijn. Dan staat hij op, wrijft nog even over mijn hoofd en loopt dan naar boven. 

Adopted By One Direction Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu