8 - Překvapení

75 3 0
                                    

Poté, co jsem odešel z Vladimirovi pasti a Petrenko pravděpodobně skapal, jsem šel domů. Zjistil jsem, že jsem hned u jednoho z vyhlášených ruských bordelů.
,,Tak, když už tu jsem..." řekl jsem si a šel jsem dovnitř. Hned jsem zase vyběhl ven, protože zde pracuje moje bejvalka. Hned na mě vytáhla svoje AK-47 a začala po mě střílet. Asi mi závidí můj počet odběrů na You-Tube těhule jedna bláznivá!
Tak jsem šel domů. Bydlím hned ve vedlejší ulici takže jsem si mohl dovolit se po cestě ožrat jak doga. Samozřejmě jsem utekl bez placení. Ještě že ten hospodský nezná číslo na policii.
Došel jsem domů. Dveře byli otevřené. Slyšel jsem něčí kroky.
,,Petrenko?" zvolal jsem.
Osoba seběhla dolů. Byl to on.
Ne Voldemort ty tupče! Petrenko!
,,Co tu děláš ty homokládo?" pronesl jsem chraplavým opileckým hlasem.
,,Ta past byla fejk." řekl Petrenko ,,Vladimir se domluvil s mým strýcem. Chtěli ti připravit vodka party."
,,Prestaň si ze mě dělat prdel a jdi domů." zareagoval jsem.
,,Ale Dimitri..."
,,SEBER SE A VYPADNI!" řekl jsem už naštvaně.
Petrenko odešel. Já ještě pln alkoholu ulehl na svůj PC stůl a usnul jsem.

,,Ma' body is brok'... " ozvalo se. Pomalu jsem otevřel své oči. Stál přede mnou jakýsi muž tmavé pleti. Spíše se opiral o zeď.
,,Scrampyy!" pronesl muž a padl ústy k zemi. Posléze začal drmolit nějaké nesmysly. To už jsem nerozuměl. Najednou mě někdo do hlavy flákl pánví.
BONK!!!

Probudil jsem se. Hlava mě třeštila jak kdyby mě do ní někdo praštil pánví. Bylo už ráno a Petrenko čekal za dveřmi od domu, jako to ten úchyl dělá každé ráno. Došel jsem otevřít.

Dimitriho DobrodružstvíWhere stories live. Discover now