5 - Únik

111 5 0
                                    

...předstírat, že jsem pracovník internetové společnosti RPC (Russian Professioanal Corporation) a že jsem přišel vyřešit jeho ,,problém s internetem". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Soused se mezitím vyškrábal do jeho schodů, pracovna se nacházela v druhém patře. Klika se začla pohybovat (asi tak jako v hororech). Dveře se pomalu začaly otevírat. Bohužel jsem strašný posera a zpanikařil. Začal jsem řvát jak na celou Moskvu.
,,Aaaaaaaa!!!". Soused se tak vyděsil, až z toho spadl ze schodů. Mezitím jsem vzal ,,čáru" oknem. Po pádu z okna z výšky 3 metrů jsem slyšel souseda, jak řve ,,Blyat!!! Moje nohaaaaa!"
Ale ještě jsem nebyl v bezpečí. Na dvorku byl pes. ,,On má psa???!" podivil jsem se. Nikdy jsem ho na jeho zahradě plné hoven neviděl.

Zaslechl jsem vrčení. Z mého něžného anusu se začaly linout nehorázně odporné zvuky a nepředstavitelný puch. Nebo ten puch byl z těch exkrementů, které byly všude kolem? Vrčení sílilo. Začal jsem ze strachu brečet. Už jsem viděl i psa. Pes zaútočil. Začal mě kousat do nohy. ,,CYKA!! MOJE NOHA!!" Vší silou jsem psa nakopl do jeho chlupatého těla. Pes zaskučel a zůstal ležet na zemi mezi hovny. Rychle jsem běžel domů.

Zabouchl jsem za sebou dveře. Oddechl jsem si. Moje stelth mise byla úspěšná. Usedl jsem opět ke svému iPUTINu. Vše zase fungovalo. Zapl jsem steam. Petrenko už nebyl online. Spustil jsem tedy CS:GO. Ale co to! V horní části se mi ukázala jakási žlutá tabulka. Bylo na ní napsáno COMPETITIVE COOLDOWN. Vedle toho ubýval čas. ,,WAAAAS??!!" zavrčel jsem. Na časomíře byl čas:


06d: 22h: 58min

,,SHET! SHET!!! SHEEET!!!!! CYKA BLYAT!!! KILL M3!!! MADAFAKA!! FKIN GAYBAN!!!" zaklel jsem.

Dimitriho DobrodružstvíKde žijí příběhy. Začni objevovat