6 - Stalker

97 4 1
                                    

Po mém dvoudenním regequitu jsem se konečně uklidnil. Na časomíře zbývalo už jen necelých pět dní. Rozhodoval jsem se, jestli budu hrát nějaké jiné módy, anebo jestli zahraju nějakou jinou hru. Jelikož jsem velký a nerozhodný noob, tak jsem o mém problému natočil vlog.

Chellou. Fokin Gayban mi nadělil BANán, a tak jsem chtěl něco vědět. Proč jsem ho dostal? Myslím ten BAN!!!! PROČ - JSEM HO - DOSTAL!!!??? CYKA BLYAT IDI NACHOI CHCI TO VĚDĚT!!! BĚDA TI DÁT DISLIKE!!!! Mimoto mi můžete napsat do komentářů co bych měl teď hrát. Don't worry, be ruski and drink vodka :)

Video jsem hned po dvouminutovém natočení uploadoval na youtube. Bez stříhání a bez editace. Na youtube mám necelých 200 odběratelů. Hned první komentář napsal jakýsi Vladimir Newell. Napsal:

,,Měl bys hrát csko. Jsi můj velký idol a rád se dívám na tvé proplaye. Zrovna nedávno jsem viděl, jak si zaútočil na bota Gabea a je mi celkem líto, že...

Přejel jsem níže:

...Rád bych se s tebou někdy sešel a pozval tě na láhev ,,vody". Myslím že bychom si dobře popovídali...

Popojel jsem ještě níže:

...DIMITRI, MILUJU TĚ...

Můj bože!!! O_o ON JE GAYLORD!

...Mimochodem si myslím, že ten BAN jsi dostal neprávem. Vím, že ti vypadl internet...

POČKAT! Jak do Putinova hajzlu může vědět, že mi vypadl internet? On mě snad sleduje.

...Ta čivava ti málem ukousla nohu, ale tys ji...

Ihned jsem přestal číst. Hnusilo se mi to. Stalker zasraná. Jakoby nestačilo, že za mnou furt dolézá Petrenko. Ale ten Vladimir... Musí být nekde blízko. Podíval jsem se z okna. Nikde jsem nic divného nezahlédl. Akorát pářící se kočku se psem.
Počkat!!! Pes a kočka... Páří se spolu... To znamená... KOČKOPES!!! Dva v jednom...
Najednou se zpoza rohu vynořila postava. Vypadala dementně. Už se schylovalo k večeru a západ slunce jí zřejmě vadilo. Když přešla do stínu, všiml jsem si, že je to Petrenko. Sešel jsem ze své pracovny k vchodovým dveřím. Někdo zazvonil. Petrenko zřejmě šel ke mě. Otevřel jsem dveře. Vyšel jsem ven. Nikde nikdo. ,,PETRENKO TY KIDO JEDNO JEBNUTÉ" zařval jsem. Vrátil jsem se zpět do svého domu a zavřel jsem dveře. Najednou jsem uviděl přímo u svého obličeje svojí RUSKOMA pánvičku.

BONK!!!

Dimitriho DobrodružstvíWhere stories live. Discover now