39.BÖLÜM

2.8K 145 14
                                    

İyi okumalar..

■■■

Sabah tabikide harika telefonumun sesiyle uyandım. Emre'nin kollarından kurtulup zafer bakışlarımla telefona yönelirken teyzemin aradığını görmemle endişeyle yerimde doğruldum.

Ne olabilir ki? Acaba bişey mi oldu? Daha geçen gün ordaydık biz hemen özlemiş olamaz ki!?

Kendimle tartışmayı bırakıp telefon kapanmadan açmayı başardım. "Efendim." Sesimin endişeli çıkmasını önleyememekle beraber dudağımı kemiriyordum. Emre kalktığımı fark etmiş olucak ki oda yatakta doğrulmuş bana bakıyodu.

"Öykü, napıyosun canım."

Teyzemin neşeli sesiyle derin bi nefes verirken Emre'yide tebessüm ederek rahatlattım.

"İyiyim teyzecimde hayırdır sabah sabah korkuttun?"

"Korkma kötü bişey değil. Bugün kuzeniniz geldi yanıma sizi görmeye gelmiş."

"Hangi kuzen?"

"Meryem varya hani. Vampir olan tek akrabanız."

"Aaa! Ciddi misiin? Selam söyle napıyomuş çok değişmiş mi en son 2-3 yıl önce gördük."

Emre bana tuhaf bakışlar atarken ben yerimde resmen zıplıyodum. Meryem. Meryem İlhan. Çok sevdiğimiz ve vampir olan tek akrabamız. Daha çok kuzenimiz.

"İşte bende ona sizin yanınıza gelmesini söyledim. Güzel eğlenirsiniz diye düşünmüştüm."

"Ben senin o düşünen beynini öperim teyzecim çok iyi düşünmüşsün yolla gelsin."

"Kız yolu bilmiyor nasıl gelsin?"

"Ya adresi veririm konum falan atarım atlar bişeye gelir işte teyze yorma bizi oraya kadar zaten okulu yeterince ektik gidelim artık!"

İsyanıma karşı teyzem "Tamam hallederim" diyerek çözüm bulmuştu. Neşeyle telefonu kapatıp arkamda hala beni izleyen Emre'ye döndüm. "Kuzenim geliyo." Kaşlarını çattığında onu sırtından devirip çıplak göğsüne başımı yasladım. Saçlarımla oynarken sorularınıda sıralıyordu. "Kuzenin mi vardı senin? Ayrıca kim bu kuzen?"

Meryem'i en küçük detayına kadar neşeyle anlattığımda heyecanımı görüp gülümsedi ve alnımı öptü. "Bu kadar sevindiğine göre eğlenicez demek." Başımı hızla salladığımda ondan ayrılıp saate baktım. 6'ydı. Hızla yataktan kalkıp merdivenlere yöneldim. Mutfakta kan içen Masal'a sırıttığımda tek gözünü kırpıp 'hayırdır' bakışlarını sergiledi.

"Masağağağağll!! Sana bi süpriziim vaaar!!"

Bunu duyunca iyice bana dönüp kaşlarını çattı. "Ne süprizi be? Bak yüzüme krem şanti falan yersem ikiz falan dinlemem kirpiklerini yolarım." Sadistliğine gözlerimi büyütürken Meryem aklıma geldi ve yine heyecanla yerimde zıpladım.

"Seni sadist ikiz. Kızıım Meryem geliyomuş laan! Teyzem söyledii!"

"Hangi Meryem be?"

Gözlerimi devirip tüm hevesimi kaçıran sadiste baygın bakışlarımı yönelttim. "Kuzenimiz olan gerizekalı." Ağzında kan pipeti varken gözlerini pörtletip sırıtmasıyla üstüme atlaması bir oldu. Kafam yere çarparken acıyla inledim. "Öküz! Hayvan it köpek! Davarsın sen! Kızım kaç kilosun lan sen! Kalk iç organlarım ağzımdan çıkıcak şimdi. Bak hala duruyo. Lan kalk!!"

Son cırlamamdan sonra üstümden üst düzey ittirmeyle atıp ağrıyan karnıma acıyla baktım. Sevinçle "Ee Meryem nerde şimdi" dediğinde yüzümü buruşturdum. "Ebenin şeyinde Masal. Kız teyzemde gelicek işte ya. Hipopotansın yemin ederim ya. Git kilo ver diyet yap!" Ağzından kanı alıp içerek yukarı çıktım. Bittiğinde merdivenlerden aşağıya atıp Emre'nin odasına daldım.

-MELEZ KIZ-Where stories live. Discover now