18.BÖLÜM

5.9K 264 32
                                    

             İyi okumalar..

Medya; Öykü'nün giydikleri..

■■■

             "Bu atın adı artık Elmas. Ve artık benim çiftliğimde. Belgeleri falan getir imzalıyım herşey var."

¤¤¤¤¤¤

             Atı bizim çiftliğe götürdüklerinde bizde eve döndük. Hatta Sedef'ide bıraktık. Artık oda evine gitmişti. Yorgunlukla kendimi yatağa bıraktım. Ah , lanet olsun! Yarın okul var..

¤¤¤¤¤¤

             Yanağımda ki sıcaklıkla gözlerimi araladım. Başımı döndürdüğümde karşımda tebessüm eden bir adet Emre görünce aynı şekilde tebessüm ettim.

"Uyan hadi."

"Neden ki. Biraz daha uyusam?"

"Olmaz bebeğim. Okula gidicez."

"Off.."

             Oflayarak yatakta dikildim. Ayaklarımı sallandırdıktan sonra duşa girdim. Ee uyanmam lazımdı. Buz gibi suyu açtığımda gülümseyip altına girdim. Ne? Nası olsa üşümüyorduk. Çok güzel serinletiyordu..

             Duştan çıktıktan sonra saçıma dağınık topuz yapıp giyindim.(Medyadakiler..) Güneş gözlüklerimide taktığımda tamamdım. Emre'de lacivert ve siyah giydiğinde gülümsedim. Aşağıya indiğimizde hazırlanmış Mert ve Masal'ı gördük.

¤¤¤¤¤¤¤

             Okula girdiğimizde köşede konuşan cadı ve kurt okullarının ve tabi bizim müdürü konuşurken gördüm. Amaçları neydi acaba?

             En son takıcağım şeyin bu olduğunu düşünerek omuz silkip devam ettim.

             Derse girdiğimizde sınıfa yine aynı kadro geldiler. "Hocam müsade ederseniz bi duyuru yapmam gerekiyor." Hoca tabikide diyerek izin verdiğinde yürüyerek ortaya geldi. "Merhaba gençler. Sizin vampir tarihini öğrenmeniz kadar savaşmayıda öğrenmelisiniz. Ve bizde bunu gerçek düşmanlarınızla deneyerek yapmanızı daha uygun ve eğitici gördük. Yani bu dersten sonra herkes spor salonunda toplansın. Kurt ve cadı okullarımızdanda arkadaşlarınız gelicek. Lütfen kavga çıkarmamaya çalışın. İyi dersler.."

             Aramızda bakıştığımızda sırıttım. Zevkli olabilirdi. Sonuçta meleziz..

¤¤¤¤¤¤

             Spor salonunda duvara çökmüş Masal'la müzik dinliyorduk. Tabi bizim Emre'de kendine bi kum torbası bulmuş onu yumrukluyor. Hava atıcak ya. Zaten onu gören bütün kızların ağızlarının suyu akıyo!

             Bi bana bi Emre'ye bakan kızı dikkatle süzdüm. Yanındaki kızın kulağına bişeyler söylediğinde kaşlarım iyice çatılmıştı. Bunun kurt okulundan olduğunu zaten kokularından anlıyordum. Salonu ful it kokusu sarmıştı resmen! Kızdan gözlerimi ayırmayarak yüzümü buruşturdum ve bağırındım.

   "Ya bildiğiniz it kokuttunuz burayı! Deodorantlar neden bulundu sizce? Yada ağız spreyleri! Abi resmen her yer köpek ve köpek salyası kokuyo! Mukayet olun şu kokunuza!"

             Kız yüzünü buruşturarak üstüme geldiğinde istifimi bozmadım. Tabi herkes buraya dönmüştü. "Bizim kokumuzu eleştiriceğine kendi kokuna bak sen!" Alayla güldüm. "Noldu kana susamışın kokusundan korktun mu yoksa?"

   "Hayır , rahatsız oldum."

   "Gelde rahatsızlığı gider o zaman he? Yer mi?"

             Kurt haline dönüşüp üstüme yürüdüğünde hala istifimi bozmamıştım. Emre yanıma gelip gayet rahat bi şekilde oturup su içmeye başladı. Kız bi ona bi bana bakarken ağzını silip konuştu. "Berkecan! Al şu itini şurdan yoksa kemikleri kırılıcak." Arkadaki arkadaşı olduğunu belli eden kız özgüvenle kalktı.

-MELEZ KIZ-Where stories live. Discover now