19.BÖLÜM

5.4K 303 30
                                    

             Arkadaşlar çok sağolun oy vermeye başladınız yuppiii..😂😁😁😙😙🎉🎊. Emojilerde bi harika djjshdje. Her neyse. Çok teşekkür ederim oylar için fakat kimse yorum yada mesaj atmamış sanırım kimse hikayede bulunmak istemiyor hdkdhe. Bu bölümden sonrada gelmesse hikayeye devam edicem belki kendi kafamdan kişiler katarım.

     Çok uzattım..😝

     İyi okumalar..😇

Medya; Öykü'nün giydikleri.

■■■

"Sanırım olmuyor?"

             Adamın sözüyle irkildik. Yani ben ortamı unutmuş dalmış gitmiştim. He yok. Okuyamadım. Yani denedimde olmuyor.

"Okuyabildiğiniz mi?"

"Hayır."

"Evet."

              Bıkkınca nefes verip umutsuzca adama tekrar döndüm. Ona öyle bakark..

"Ne?!"

             Az önce o zihnimi okuyabildiğinimi söylemişti? Ne! Yok artık daha neler! Sinirle karışık gülerek arkama yaslandım. "Yok artık saçmalama.." sinsice güldüğünde korktum.

"Bozmak istemedim çünkü benim hakkımda düşündüklerin hoşuma gitti. Gözlerime baktığın an her şeyi unutman,gözlerimde kaybolduğunu,bi insanın nasıl bu kadar güzel ve derinden bakabildiğini,yüzümün her karesine hayran olduğunu,gülüşümün ne kad.."

"Yeter!"

             Güldüğünde ağzım açık şaşkın şaşkın duruyodum. İnsan azcık belli ederdide o kadar düşünmezdim bare. Of ya! Bu çok kötü oldu. Şimdi bunun yanında rahatça düşünemicekmiyim ben?! Off..!

"Bravo Emre. Demek ki çalışmanıza gerek kalmamış. Bu konuda doğuştan yeteneklisiniz."

"Sağolun. O zaman biz çıkalım başka hocalara bakalım. Yardımınız için çok teşekkür ederim."

             Elimden tutup benide peşinden sürüklüyordu fakat olayın şokundan çıkamamıştım. Kendime gelip dişlerimi sıktım. "Her şeyi unutuyosun ve benim yanımdayken o gücünü kullanmıyosun. Anlaştık?" Güldü. "Söz veremem. Neden bi gücümü kullanmıyım ki? Benden sakladığın bişeyler mi var?"

"Kes sesini senden ne saklayabilirim her saniye beraberiz."

"Şikayetçisin yani."

             Bunu söyledikten sonra elimi bırakmıştı. Sinirlenip omzundan duvara ittim. Düşüncelerimi okuyacağı aklıma geldiğinden sesli söylemeyip düşündüm. Hadi okusun..

     'Şikayetçi olsaydım bu durumda olmazdık. Bu aksine hoşuma gidiyor seni gerizekalı. He bu arada merak etme zaten senin yanında senden başka birini düşünme olasılığım pek kalmıyor. O yüzden artık korkmuyorum..'

             Yaptığım işi o tamamladı. Demek ki okumuştu. Sinsice gülüp beni duvarla arasına alıp dudaklarıma yaklaştı. Aynı şekilde gülümseyip ittirdim ve arasından çekildim. "Üzgünüm,ama bende özel gücümü bulmak istiyorum."

¤¤¤¤¤¤¤

"Burasıda..4 elementmiş."

"Şimdi 4 elementinde 4'ü oluyor mu?"

"Bilmem. Öğrenelim hadi."

              İçeri girdiğimizde Bay Fruk'la karşılaştık. Küçük bi sohbetten sonra bizi ilk önce hava testine sokucağını söyledi.

-MELEZ KIZ-Where stories live. Discover now