⚫️3️⃣3️⃣⚫️

1.8K 83 0
                                    

-Vã mulțumesc mult cã ați ajuns atât de devreme. Lãsați ornamentele lângã scenã. spun si arãt spre scena care urma sa fie locurile mirilor si a nașilor.

-Ok. Vom descãrcat absolut tot din masina dar am nevoie de semnatura dumneavoastrã. spune si-mi întinde o foaie pe care scria numele a mai multor oameni, semnez dupã ce îmi gasesc numele.

De azi dimineațã ne aflãm la locația stabilitã. Toatã lumea, inclusiv Luke care în ultimul timp mereu îmi spunea cã este ocupat. Încercam sã nu bag de seamã lucrul acesta fiindcã mai mult mã întristãm.

-Victoria, Vivien luați ornamentele si așezati-le pe mese.

-Da, sã trãiți! spun amândouã la unison.

-Calum, Michael mergeți si vedeți dacã au terminat altarul. primesc același salut si de la ei, ceea ce mã face sã chicotesc.

-Iar voi..spun si arãt spre Luke si Ashton. Mergeți și sunați domnisoarele de onoare. fețele lor parcã se lumineazã. Nu uitați dragilor cã sunteți aproape cãsãtoriți. le spun în timp ce privesc lista cu întrebuintãrile pe care m-ai trebuia sã le facem.

Trec amândoi pe lãngã mine, dar îl prind pe Luke de braț și-l sãrut. Mã prinde de talie și mã apropie m-ai mult de el. În clipa în care auzim un dregãt de voce ne depãrtãm. Îmi face cu ochiul si se întoarce la Ash care îsi dã ochii peste cap. Din asta constat cã el a fost intrusul.

Merg spre sala unde avea sã fie petrecerea de dupã. Acolo le vãd pe scumpele mele prietene aranjând mesele si ornamentele care învãluiau toatã sala într-o aurã magicã.

Simt în buzunar un vibrat, așa cã i-au telefonul si rãspund:

-Alo.

-Scumpo, vino acasã cât de repede poti..

-Mamã ce s-a întâmplat?!

-Îți spun când ajungi!

-Ok.

Închid repede si-mi bag înapoi în pantaloni telefonul. I-au geanta care era asezatã pe umãrul unui scaun si merg pânã la fete.

-Fetelor trebuie sa plec. m-a chemat mama urgent. Lista e pe masa, va ocupati voi de restul va rog! Ne vedem maine. Pa! spun si mai mult alerg pana la masina

Pornesc in tromba si ma indrept cat de repede pot spre casa. in mai putun de 20 de minute ajung in fata casei. Ies in fuga din masina si nici macar nu imi dau seama dar am parcat intre casa mea si a lui Luke, reusesc sa blochez masina inainte sa ajung in casa.

In sufragerie o zaresc pe mama plimbandu-se dintr-o parte in alta. Ma apropii de ea si o prind de umeri.

-Mama, ce s-a intamplat?

-Vine tatal tau cu Max astazi. ma uit la ea confuza fiindca nu-i inteleg comportamentul.

-Bine si pentru asta te ingrijorezi? Inteleg ca nu l-am mai vazut de 5 ani dar.....stai...

-Nu, iubito, nu, nu, nu! spune si gesticuleaza in mod negativ.

-Crezi ca daca-l vezi, sentimentele v-or reaparea?

-Poate...nu stiu...spune si se aseaza pe canapea cu capul intre palme.

-De unde sti ca el nu mai are sentimente pentru tine? incerc sa-i ridic moralul.

-Nu imi fac sperante..si in secunda urmatoare soneria suna.

-Ma duc sa deschid. o anunt eu.

Fall In Love Where stories live. Discover now