⚫️1️⃣4️⃣⚫️

3K 119 9
                                    

Luke P.O.V.
-Pssstt....iubire trezirea! aud o soaptã si o respiratie caldã peste urechea mea.

-Mmmmm.....

Nu mai zice nimic,iar greutatea care era înainte pe pat sa diminuat anuntându-mã cã acel cineva s-a ridicat. Într-o fractiune de secundã cuneva mã trage cu putere si îsi izbeste buzele de ale mele. Când ne despãrtim din sãrut o vãd pe Rose cu un rânjet jucãus.

-Nici nu m-am spãlat pe dinti! spun eu cu vocea încã rãgusitã.

-Nu-mi pasã! spune si îmi mai dã un sãrut scurt pe buze si se ridicã.

Îmi arcuiesc o sprânceanã pentru a-si da seama cã o întreb de ce m-a trezit .

-Te-am trezit pentru cã tu, domnule nici bagajele nu le ai fãcute, iar noi peste 2 ore plecãm. spune punându-si mâinile în sân.

-Bine, ok am înteles! Doar daca mã ajuti! spun si scot din dulap un tricou alb putin transparent si blugii mei negru.

Scot geamantanul din dulap si îl asez pe pat, pun hainele alese de printesa mea în el si într-o orã suntem gata. Iau bagajele si le cobor la masinã. Ne luãm la revedere de la pãrinti si mergem la, locul stabilit de ceilalti unde ne vom întâlni.

....

Ajunsi la benzinãria din-afara orasului, fac plinul masinii iar Rose merge sã cumpere niste gustari care sã ne ajungã tot drumul.

Victoria P.O.V.
Sunt în masinã cu Ashton si ne îndreptãm spre locul de întâlnire. Nu pot sã cred cã baietii din One Direction vor veni cu noi, nu cã nu mi-ar plãcea dar sa stai în casã cu 8 animale timp de 3 sãptãmâni nu mai sunã atat de bine pentru mine si Rose. Sunt trezitã din gândurile mele de o mânã caldã asezatã pe coapsa mea. Îmi întorc privirea spre Ash si îl vâd zâmbind privirea lui tot la drum era îndreptatã.

-La ce te gândesti, pisicuto? mã întreabã uitându-se pentru o secundã la mine eu pierzându-ma în ochii lui superbi.

-La cum o sã stau eu si Rose in aceeasi casã cu 8 retardati. el începe sã râdã. Nu cred cã o sã mai râzi atunci când vreunul se va da la noi. se opreste din râs si privirea i se face mai durã . 😂😂

-Nimeni nu se va atinge de pisicuta mea!

-Cum spui tu!

-Oo, o spun te pun sã tii un semn , mai bine ti-l lipesc de spate si o sã scriu "Doar Ashton Irwin o poate atinge!!" ! încep sã râd iar el mâ priveste cu dispret si apoi observ cã vorbeste serios. 😅

În douã minute ajungem la benzinãria unde am programat întâlnirea. Când cobor din masinã îi observ pe restul stând la cafenea. Mã îndrept spre ei si îi salut:

-Hei, guys, ce face-ti?

-Vã asteptam, întârziatilor! rãspunde Rose

-Ok, putem pleca acum!

Toti se ridica de la masã si ne îndreptãm spre masini. Iesim din parcare si ne aliniem pe douã benzi. Noi barã la barã cu Rose si Luke, Calum si Mike cu Liam si Louis iar ultimii Harry cu Niall.

..........

Rose P.O.V.
Dupã un dru, lung de aproximativ 3 ore în care am cântat, m-am zbântuit si am dormit, am ajuns la destinatie. Având în vedere cã soarele începea sã apunã culorile se combinau formând un contrast plãcut privirilor noastre. Admirând culorile rãmân cu gura întredeschisã, Luke observã si chicoteste.

-Nu trebuie sã te mai întreb dacã iti place, nu?!!

-Wowww, este superb!

Coborâm toti din masini si ne luãm bagajele, ne îndreptãm spre cabanã mai bine zis cabanã luxoasã. Intrati înauntru prima si prima datã zãresc un jacuzzi imens chiar în mijlocul casei.

-Bunn, facem asa eu si Vic avem o camerã, apoi Mike cu Calum, Rose cu Luke , Louis cu Liam si Niall cu Harry. spune Ashton arãtând fiecãruia câte o camerã.

Intru în camera arãtatã de Ash, urmatã de Luke. Culorile predominante ale camerei erau violetul si negrul. Peretii erau învãluiti de un violet închis iar mobila care înconjura toatã camera era neagrã. Iau geamantanele si le asez pe pat, scot hainele mele si ale lui Luke si le pun frumos în dulapul chiar foarte imens care se afla într-un colt al camerei. Termin de asezat toate hainele si mã trântesc obisitã în pat.

Sãruturi umede îmi traverseazã gâtul iar douã maini mari si reci îmi ridicã tricoul permitându-i sã îmi plaseze sãruturi si pe spate. Îmi dã tricoul jos si rãmân în sutien, mã întorc cu fata la el si continuã ce a început. Îmi strecor degetele mititele printre pletele lui blonde si încep sã mã joc cu el. Urcã cu sãruturi pânã la buzele mele pe care le ocoleste si mã sãrutã doar pe obraz, frunte, nas si coltul gurii. Se ridicã si mã fixeazã cu privirea , îl trag de tricou si îmi lipesc buzele de ale lui. El zâmbeste în sãrut la gestul fãcut de mine. Când ne despãrtim ne facem mai comozi în pat iar el mã trage mai aproape de el si mã sãrutã pe frunte. Mâine va fi o zi extraordinarã doar dacã ceva rãu s-ar putea întâmpla......

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Hei, hei ce fac prãduitorii mei frumosi?
A trecut si sãptãmâna aceasta dar mai am si examene asa ca urati-mi noroc si voi încerca sã postez în weekend-uri.
Uita-ti o pozã cu, cabana în care vor sta cei 10 prunci! 😍😍

Uita-ti o pozã cu, cabana în care vor sta cei 10 prunci! 😍😍

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vã pup de nu vã vedeti!!!! 💙💛💜💚💖💋😍❤️

                                                                    905 cuvinte

Fall In Love Where stories live. Discover now