⚫️1️⃣2️⃣⚫️

3.7K 158 2
                                    

Luke P.O.V.

Razele soarelui mã fac sã mã trezesc din lumea visurilor. Eu am mereu trase draperiile in asa fel încât dimineata mã trezesc când vreau, dar stai nu sunt la mine în camerã. Analizez camera si o vãd pe printesa mea, goalã lângã mine. Secvente din seara precedentã mi se deruleazã în minte fãcându-ma sa zâmbesc. Îi sarut pãrul apoi îi pun capul usor pe perna moale. Mã ridic din pat încercând sã nu o trezesc, îmi iau blugii. Mã îndrept spre bucãtarie propunându-mi sã îi pregãtesc lui Rose micul dejun la pat.

Intru în bucãtarie si o vãd pe mama lui Rose, baundu-si cafeaua. Acum regret cã nu mi-am luat si tricoul. Îmi dau o palmã mintalã si mã îndrept spre masã.

-Bunã dimineata, doamnã O'Brien! salut politicos asezându-mã pe scaunul din capãtul mesei

-Bunã, Luke! Ai dormit bine? Asearã cãnd am venit acasã, am auzit multã gãlãgie venind de la voi din camerã! îmi face cu ochiul apoi începe sã râdã iar eu rãmân socat si cu gura întredeschisã.

-Am o singurã conditie! continuã pe un ton mai aspru. Dacã o rãnesti o se te caut pânã si în gaura de sarpe si o sã regreti ca te-ai pus cu mama urs. tonul ei ma speriat umpic dar mi-am revenit si i-am spus:

-N-am sã o rãnesc! În tot timpul acesta petrecut cu ea, am simtit ceva ce nu am mai simtit pentru nimeni. Când mã uit la ea îmi dau seama ca ea este o razã de soare ce aduce cu ea numai bucurie, iar când trece pe lângã tine, în orice stare te-ai afla zâmbetul iti reapare.

-O iubesti? mã întreabã cu o voce scãzutã

-Da, chiar o fac! recunosc fixându-mi privirea spre degetele mele

-Si eu te iubesc! aud o voce venind din capul scarilor.

Mã întorc si o vãd pe Rose îmbrãcatã în tricoul meu, venind spre bucãtarie. Îmi sare în brate, iar eu o ridic de pe sol si fac o piruetã cu ea în bratele mele protectoate. Când ne despartim o sãrut pe frunte si ne întoarcem spre mama ei.

Rose P.O.V.

O vãd pe mama zâmbind, apoi luându-ne pe amândoi în brate.

-Copii, eu trebuie sã plec la muncã!

-Te iubesc mamã!

-La revedere, doamnã O'Brien!

-Te rog scumpule, spune-mi Allison!

Luke încuviinteazã din cap, iar mama se îndreaptã spre iesire. Odatã închisã usa Luke îsi îndreaptã atentia asupra mea .

-Ai dormit bine, îngeras?

-Da, pânã când nu mi-am mai simtit iubitul lângã mine azi dimineatã! spun si fac un botic iar lui îi apare un rânjet în coltul guri.

-Am vrut sã iti pregatesc ceva sã mananci, dar am vorbit cu mama ta si ma cam speriat umpic si nu am mai apucat sa pregatesc nimic.

-Si ce ti-a spus de te-a speriat asa? spun amuzatã de situatie.

-Pai, cã dacã te rãnesc o sã regret cã m-am pus cu mama urs sau ceva de genu. spune si izbucnim în râs.

Iau din dulap douã boluri si pun cerealele si laptele în ele. Le pun pe masã si începem sã mâncãm, pânã telefonul lui ne deranjeazã anuntându-l cã îl apeleazã cineva. Se ridicã de la masã si se îndreaptã spre geamul bucãtariei.

-Neata!

-.......................

-Pai, ar fi o idee genialã dar înainte sã vorbesc cu Rose si tu cu restul .

-....................

-Ok! Ne vedem mâine!

Se aseazã la masã si se uitã la mine. Îmi dau seama cã vrea sã vorbim asa cã pun lingura în bol si îl împing pânã ajunge în mijlocul mesei. Îi fac semn cã poate sã înceapã si el spune:

-Decii...am vorbit cu Ashton, iar el a propus sa mergem la munte. Ne-a întrebat dacã vrem, iar eu vreau sã stiu dacã esti de acord.

Îl ador atunci când vrea sã audã parerea celorlalti si se pune pe locul doi. E atât de dulce când face asta. 😍

-Cine, o sã mai vinã? nu mi-am putut stãpâni curiozitatea.

-Nu stiu, a spus cã ne vom întâlni cu toti sã discutãm "planul" . spune gesticulând la ultima parte. Am început sa râdem, iar Luke trebuia sã plece. I-am spus sã mã astepte sã îi dau tricoul. M-am îndreptat spre baie, am dat tricoul jos si mi-am luat un halat. M-am întors si i-am înmânat tricoul. Ma sãrutat pe obraz si mi-a zâmbit cãlduros.

Urcatã la mine în camerã mi-am ales un tricou si o pereche de pantaloni scurti la întâmplare, apoi am cãutat cu privirea geamantanul, l-am zãrit desupra dulapului, l-am luat si asezat pe pat. Am scos din dulap 4 hanorace groase, 2 tricouri deoarece în cabanã v-a fi cald, pantaloni scurti, egãri si multe altele. Într-o orã eram gata, am pus geamantanul lângã dulap si m-am asezat pe scaunul de la birou gândindu-ma. Încã nu stiam când vom pleca dar nu vroiam sã fac bagajul pe ultima sutã de metri. Mi-am verificat telefonul si am vãzut cã era 17:25. M-am decis sã o sun pe Vic sã îi povestesc tot ce mi sa întâmplat de asearã pânã acum. Dupã ce am apelat am asteptat, iar dupã douã bipãituri a rãspuns.

~convorbire telefonicã~
-Salut fatã, te-ai decis sã mã mai suni? întreabã Vic sarcasticã.

-Hei, pui, 1 am vorbit ieri si 2 am o groazã sã-ti povestesc! spun deja extenuatã

-Abea astept, sã aud tot!!

Am început sã îi povestesc tot, dar mi-a fost destul de greu deoarece la fiecare minut intervenea cu câte o întrebare. Dupã ce am terminat micul "discursul" de spus a urmat un moment de liniste, apoi am auzit-o tipând ca o descreieratã, instinctiv am îndepãrtat telefonul de la ureche. Ce plãmâni are asta? Nu stiu. 😂😂

-Doamne, câte ti s-au întâmplat într-o zi!

-Da, stiu! Bine Vic, mã duc sã fac un dus apoi mã pun la culcare. Te pup, noapte bunã!

-Noapte bunã, nebunatico!

~convorbire încheiatã~

Dupã ce am închis telefonul, am chicotitla ultima afirmatie fãcutã de ea.
Ceasul indicã ora 19:30, am vorbit 2 ore cu Vic, ciudat noi vorbim de obicei 3-4 ore. :))) Mã îndrept spre baie, înlãtur hainele si intru în dus. Las picuri rãcoritori sã-mi înveleascã corpul fierbinte. Dupã un dus lung, mã spãl pe dinti si îmi usc pãrul cu feonul. Ies din baie si imi îmbrac pijamalele continând un tricou si o pereche de pantaloni scurti. Intru în pat si mã învelesc cu pãtura pufoasã.

Încet, încet intru în lumea visurilor cu unicorni, curcubeie si cu Luke.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Heii, prãduitori mici ce sunteti!
Nu v-am mai cerut asta niciodatã, dar daca vreti sã mã faceti cea mai fericitã fetitã puteti apasa steluta aceea de mai jos, asta însemnând cã voi îmi apreciati munca iar eu sunt fericitã de acest lucru! 😭⬇️⬇️

Pwp 😍💋❤️💖👑👑

                                                          1152 cuvinte

Fall In Love Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum