⚫️3️⃣2️⃣⚫️

2K 83 2
                                    


Mã trezesc la auzul frumoaselor si cântãtoarelor pãsãrele. Simt o cãldurã emanatã din spatele meu , ceea ce mã face sã zâmbesc. Usor îi ridic bratul si mã întorc cu fata spre el. Pãrul lui era rãvãsit, buzele putin întredeschise pentru a putea respira si expresia neutrã. Scot mâna de sub plapuma cãlduroasã si mã joc cu firele lui blonde rebele.

Îl sãrut pe frunte si mã ridic usor din pat. Merg spre sifonier si scot lejeria intimã. Intru în baie si dau tricoul care mi-a fost ca o pijama în seara precedentã. Scap rapid si de lenjerie si  intru in dus.

Dupa ce termin dusul revigorant, îmi spal dinti si pieptãm parul umed. Îmi i-au lenjeria si ies din baie fãrã vreun prosop. Odatã iesitã, îl vãd pe iubitul meu stând în fund frecându-si ochi pentru a se obisnui cu lumina. Cum aude cã intru în camerã isi ridicã privirea spre mine si face rânjetul lui pervers. Îi trimit un sãrut în aer i-ar el se preface cã îl pune la inimã. Merg spre dulap si-mi scot o pereche de blugi strâmti albi rupti în genunchi si un top cu modele florale. Merg spre mãsuta de machiaj si-mi usc parul. Îl pieptãn apoi aplic un strat de rimel si un ruj matte coral.

-Unde pleci asa aranjatã, iubito? mã întreabã Luke care îsi aseazã coatele pe pat si capul între palme.

-Nu unde plec, unde plecãm! Hai sus, mergem la mall. când aude asta se aruncã înapoi în pat si-si pune pãtura peste cap.

-Nu o sã-mi petrec 5 ore în iadul ala. mã anuntã el.

-Îti i-au produse de pãr. spun eu stiid cã isi iubeste pãrul, dar nu mai mult ca pe mine, nu?

-Nu o sã-ti meargã!

-Atunci, o sã-l chem pe Mike cu mine. Poate el mã intelege mai bine. vreau sã deschid usa camerei dar el sare din pat si mã prinde de mânã.

-Waa, sã nu ajungem acolo, sti si tu cum e Michael! chicotesc si-l împing sã se schimbe mai repede.

Decid în ultimul moment cum e fãrã tricou sã-l tachinez putin, ce rea sunt:

-Luke, se uitã la mine curios, Te-ai mai îngrãsat! spun si arãt spre abdomenul lui care tot perfect era.

-Unde!! tipã el si se verificã sã vadã dacã existã celulitã pe el.

Se întoarce pe toate pãrtile, fãcându-mã sã chicotesc. Se opreste si îsi dã seama cã l-am jucat pe degete. Îsi mijeste ochi, îsi i-a tricoul pe el si mã ridicã ca pe un sac de cartofi pe umãrul lui. Încep sã dau cu pumni în spatele lui dar fãrã rezultat. Din cauzã cã mã tot zbat pe umãrul lui primesc o palmã peste fund de toatã frumusetea. Cu trecem pe lângã bucãtãrie i-au telefonul si bani de pe pult si iesim din casã. Pe stradã mai erau vecini care se uitau ciudat la mine si încep sã mã rusinez teribil.

Mã pune pe scaunul pasagerului si îmi pune si centur. Doamne, mã face sã cred cã sunt invalidã. Supãratã privesc tot drumul pe geam. În tot timpul acesta el îsi tinea mâna pe piciorul meu, ceea ce nu mi-a displãcut deloc.

Odatã ajunsi, parcheazã masina si mergem spre primul magazin de costume bãrbãtesti. Primul pe care l-am gãsit era unul gri, cu o cravatã albã. A strâmbat din nas si si-a întors nasul în telefon. Expir deja obositã....O sã fie o zi lungã! Gândesc eu, în timp ce mai îi arãt un costum. De asemenea nu îi place nici acesta.

Dupã încã zece minute de cãutat, alege un costum negru, camasa fiind albã, iar papionul negru. Am mers împreunã la cabina de probã si l-am bãgat într-una liberã. Cât el este în cabinã, mã asez pe un scaun si intru pe internet. Dupã câteva minute iese , iar eu blochez ecranul telefonului. Când îmi ridic privirea rãmân cu gura deschisã. El vine spre mine si mi-o închide cu douã degete apoi mã sãrutã. Mã ridic si-l pun sã facã o piruetã. Îsi dã ochi peste cap si face întocmai cum i-am spus.

Fall In Love Where stories live. Discover now