vii

794 50 4
                                    


''Vei raci de la frigul din interiorul tau.''

[ Angel's POV ]

Cuvintele nu puteau explica felul in care m-am simtit in acel moment. Inima-mi batea atat de tare incat credeam ca-mi va iesi din piept. Barbatul din fata mea, Harry, era foarte intimidant si inca nu m-am dezmeticit de la ce s-a intamplat mai devreme. Inca-i simteam atingerea fierbinte pe pielea mea. Urasc ce efect are asupra mea. Incet, mi-am ridicat privirea pentru a vedea ca-si prepara niste lucruri si atunci mi-am muscat buza coborandu-mi privirea la hainele pe care le purtam. A spus sa le dau jos.

''Haide, grabeste-te. N-am toata dupa-amiaza la dispozitie, am alte lucruri de facut.'' a spus detasat fara sa se uite la mine iar eu am dat din cap chiar daca stiam ca nu ma vedea. Am inceput cu colanti, coborandu-mi pe picioare, lansandu-mi picioarele expuse. Am inchitit nodul din gat si mi-am deschis fermoarul rochiei.

Dintr-o data, Harry s-a uitat peste umar la mine cu o expresie pe care nu o puteam citi, facandu-ma sa ma opresc din ce faceam. Ochii lui imi scanau picioarele dupa au urcat la fata mea imbujorata iar apoi s-a intors. Am lasat afara un oftat adanc dupa care am dat jos ultima piesa pe care o purtam, ramanand doar in lenjeria mea neagra si sutien.

Mi-am pus mainile pe trunchi incercand sa ma acopar cat de mult am putut, incepand sa merg spre Harry. Stiam ca inca mai aveam pe corp vanataile pe care oamenii lui Alexander mi le-au facut, nu voiam ca Harry sa le vada. M-am oprit in fata lui si am auzit cum isi drege vocea care instant m-a facut sa ma uit la fata lui. Ranjea la mine si apoi isi scutura capul.

''Stii ... ma tem ca trebuie sa-ti dai jos si alea.'' a spus el aratand spre lenjeria si sutienul meu, ochii mei s-au marit in soc.

Ce? Nu fac asta. Nu, absolut nu.

Expresia lui era la fel de serioasa ceea ce inseamna ca vorbea serios cand a spus asta. Era al naibi de serios.

''Nici nu ma gandesc sa fac asta. Nu.'' am protestat, volumul vocii mele ridicandu-se. Si-a ridicat sprancenele incepand sa mearga spre mine, atingandu-si barbia cu degetul aratator.

''Avem o intelegere pe care din pacate n-o poti rupe, asa ca iti sugerez sa faci ce-ti spun.'' mi-a spus el, intr-un final oprinde-se in fata mea. Avea o incruntatura pe fata iar ochii lui ma priveau intens. A vazut vanataile de pe corpul meu dar n-a spus nimic.

''Nu mi-ai spus despre asta.'' am zis calma.

'' Am crezut ca am fost clar cand am spus ca vreau un model.''

''Da dar n-ai spus ca voi face asta fara haine pe mine.'' aproape ii tipasem in fata.

''Pe bune?'' ranji el, enervandu-ma mai tare. Eram nervoasa si sunt sigura ca el vede asta dar dintr-un motiv ciudat, pe el il amuza. Puteam vedea in privirea lui, ii straluceau ochii.

''Nemernicule. Esti nebun. Perversule.'' am tipat din toti plamanii ridicandu-mi pana pentru al plesni dar inainte ca palma mea sa faca contanct cu fata lui, mana lui mare mi-a prins incheietura. M-a tras mai aproape unde fata mea era la cativa centimetri de a lui, usor si dureros incepea sa aplice presiune pe incheietura mea, lasandu-mi mana in jos. Am scancit de durere.

''Nu mai incerca asta vreodata. Acum.Da-le.Jos.'' a spus el, aratand spre sutienul meu. Mi-am frecat incheietura incercand sa calmez durerea si m-am uitat la el printre gene cu ura. In ciuda a ceea ce am facut nu ma puteam ridica impotriva lui, nu cand avem o intelegere.

Inca nu-mi venea sa cred ca a facut asta, e scrantit de tot, trebuia sa o ascult pe Agnes cand mi-a spus sa am grija. Acum sunt aici. M-am intors si mi-am descheiat sutienul, lasandu-l sa cada dar imediat mi-am dus mainile la bust pentru a-l acoperi. Tremuram si puteam simti sudoarea scurgandu-mi-se pe frunte.

Nude » h.s (tradusa)Where stories live. Discover now