ii

1K 74 3
                                    

'' Ține capul sus si păstrează-ți inima puternică''

>>>>>>>

[ Angel's POV]

Masina s-a oprit brusc și am auzit ușa cum se deschise. Niste pasi grei puteau fi auziti miscandu-se impotriva pietrisului. Stateam intr-un colt ascunzandu-mi fata cu parul meu lung si saten. Din nefericire porbagajul s-a deschis venind odata cu lumina si vocea lui.

'' Trezirea frumoasa adormita''. A spus Ethan cu vocea lui '' dulce''. El se bucura de asta. Nenorocitul . Mi-am intors capul sa ma uit la el si acesta a zambit draceste inainte de a ajunge la mine. Mainile lui dure mi-au apucat gleznele tragandu-ma spre el. Am tipat putin surprinsa incepand sa-i urasc pieptul puternic cand incerca sa ma aduca mai aproape de el.

''Te vei opri? Incerc sa fiu dragut, dar tu nu ajuti deloc.'' a spus el oftand si dupa ridicandu-ma de pe pamant punandu-ma pe umarul lui. A inchis usa masinii cu cealalta mana si facandu-i semn un barbat, Steve era numele lui, sa-l urmeze.

Am stat tacuta fara sa spun un cuvant. Am realizat ca era prea tarziu. Ne aflam in afara cladirii Dollhouse si nu mai era nimic de facut. Eram invinsa.

Ethan a ciocanit de tre ori la usa mare de lemn si pana la urma s-a deschis, lasandu-ne sa intram inauntru unde tot timpul aveam cosmaruri. Totul era la fel cum imi aminteam si acolo in varful scarilor se afla Alexander .

Am fost aruncata brutal pe podea , mi-am sustin corpul cu mainile ridicandu-mi capul la Alexander care cobora scarile incet si cu gratie. Parul lui negru perfect aranjat statea departe de fata lui , purta unul din obisnuitele lui costume albastru inchis cu pantofii lui lustruiti. Ochii lui albastri se uitau intens la mine si cu un ranjet sinistru formandu-se in coltul gurii vazand cat te speriata eram. S-a apropiat de noi fixandu-si cravata, zambind la mine.

'' Uite pe cine avem noi aici. Ce placere, Angelina.'' a spus el si eu mi-am rotit ochii la el. Si-a mutat privirea in spatele la Ethan scuturandu-si capul dezaprobator la el.

'' Dar Ethan, ce ti-am spus eu tie? Noi niciodata nu tratam rau o domnisora.'' Ia spus lui ajutandu-ma sa ma ridic dar secunde mai tarziu palma lui facand contact cu obrazul meu trantindu-ma din nou pe podea.

'' Doar daca o merita, bineinteles.'' a terminat el, facandu-I pe cei doi barbate sa rada. Mainile imi tremurau dar nu din cauza ca eram speriata. Eram nervoasa.

'' Te urasc.'' I-am spus.

'' Stii Angelina, m-ar fi ranit vorbele tale doar daca as fi dat doi bani pe ce pe simti tu.'' A spus el dur jucandu-se cu inelul din argint de pe degetul lui care odata apartinea tatalui meu. M-a observant si a zambit.

'' Nu este frumos?'' n-am raspuns la intrebare

'' A apartinut cuiva care nu-l merita. Acest inel era pentru cineva curajos si puternic si nu pentru cineva slab si las ca Maxwell. Acum este unde trebuie.'' a spus el , facandu-ma mai nervoasa. Nu-mi placea modul in care vorbea despre tatal meu, chiar deloc. Tatal meu a fost un barbat decent, puternic si inteligent singura lui greleasa a fost ca a avut incredere in cine nu trebuie.

'' De ce faci asta?'' am intrebat.

'' Pentru ca nu sunt un om bun Angelina. De fapt sunt departe de asta.'' a spus el cu o expresie dura uitandu-se deasupra mea la Ethan.

''Ce-ar trebui sa facem cu ea acum?'' Ethan l-a intrebat in timp ce el ma ridica din nou in picioare.

'' Trimite-o la Gizele, stie ea ce sa faca. Cand e gata trimiteti-o la mine.'' A ordonat Alexander spre cei doi barbati si imediat am fost impinsa afara din camera ai am inceput sa mergem pe un coridor lung pana am ajuns la o usa pe care sria '' Dolls''.

Nude » h.s (tradusa)Where stories live. Discover now