Kapitel 6

520 13 1
                                    

Jeg ved ikke hvorfor, men de næste par uger holder vi det hemmligt. Hver gang, vi er på gangene på samme tid, smutter vi lige ud i en toiletbås og kysser. Hun er mega, skøn. Jeg ville ønske at vi kunne vise os sammen. Jeg har aftalt med hende at komme hjem til mig i dag, så kan jeg hvert fald spøger hende om det. Om vi ikke kan være sammen uden at skjule os.



(Cat Synsvinkel)

Jeg rejser mig, og går over ved siden af Jonas, der sidder og læser deres noder. Jeg smiler til ham og han spøger mig " Hva så "

" ikke så meget " Jeg kigger skævt ned.

" Jo der er noget, skal vi ikke gå ud og snakke om det " Jonas lægger en hånd på mit lår. Jeg har lyst til at kalde på Stefan, fordi jeg tør ikke selv skubbe Jonas væk. Men man kan så sige, Jonas ved så hellere ikke noget om mig og Stefan. Jeg følger efter Jonas. Men hvad skal jeg sige. Skal jeg sige sandheden, om det der er galt eller.

Lige i det vi går ud, kommer Stefan ind af døren og Råber " Hva så Crapos " Jeg griner ved tanken, han er så dejlig, jeg smiler hurtigt til ham og jeg kan se på ham, at det gjorde alt endnu bedre, end hvad det var i forvejen.

" så nu vi her ude, hvad er det så der er galt ? " Jonas kigger på mig.

" Øhmm " Jeg prøver og finde en løgn. Men det der er galt er jo bare, at jeg vil vise mig sammen med Stfan foran alle andre. At vi ikke skal gemme os og alt det der. " Øhm jeg har bare være meget ned på det sidste " Siger jeg. Det jo ikke helt forkert.

Jonas kommer tættere på mig. " Ej er du okay, du må alså godt holde fri "

" Nej, det okay " Mit hovde tænker løs, jeg skal bare finde en løgn " øhm, det fordi jeg har fået en Kæreste " siger jeg. det jo hellere ikke forkert.

" hvordan kan du så være nede over det " Jonas kigger spøgernde.

" Han.... han.... " jeg hakker. Stefan kommer ud, af døren bag Jonas. " jeg må gå " jeg går hurtigt væk fra Jonas og ser Stefan som en redning. Jeg giver ham blikket Kom-Ud-På-Toilettet.

Ham - Stefan HjortWhere stories live. Discover now