Thirty-two x

1.7K 80 13
                                    

Dag 13, Parijs.
P.O.V. Ariana
Door het felle zonlicht word ik wakker. Meteen ben ik wakker, want vandaag gaan we naar de Eiffeltoren! Ik heb er zoveel zin! Ik stap uit bed en loop naar het tafeltje. Daar ligt de planning voor vandaag. We moeten voordat we naar de Eiffeltoren gaan al onze spullen ingepakt hebben. Ik vind het wel jammer dat we weer gaan. Het waren leuke dagen met iedereen, vooral omdat het gelukkig weer goed is met Rein. Het is beter dan ooit! Ik hoop wel dat hij me nog gaat vragen, anders heb ik nog geen zekerheid. Nou, nu niet aan denken. Ik kleed me aan en zie dat het niet heel warm wordt. Jammer... De zon schijnt in ieder geval wel, en geen regen dus dat scheelt. Ik pak alle spullen die ik niet meer nodig heb en probeer die in de koffer te proppen. Tot mijn grote verbazing gaat dat heel makkelijk. Mooi zo! Ik pak mijn mobiel en loop naar beneden. Mila was nog bezig in de badkamer en daar ga ik niet op wachten. Ik loop huppelend de trap af en loop met een glimlach naar de ontbijtzaal. Rein en Megan zitten er al. "Goedemorgen." Glimlach ik als ik naast Rein ga zitten. "Zo, jij bent vrolijk." Glimlacht Megan als ze me een bord geeft. "Waarom niet?" Knipoog ik. Ik geef Rein een kus op z'n wang en begin met eten. Ik voel dat Rein heel de tijd grijnzend naar me kijkt, maar ik negeer het.

Als iedereen zit, wordt er weer heel wat uitgelegd over vanmiddag. Iets wat niemand boeit. "Het enige wat jullie dus moeten weten, is dat jullie van 5 tot 7 even bij het restaurantje moeten zijn voor het gezamenlijke diner! Voor de rest is de tijd voor jullie zelf." Serieus? Als je nou alleen die ene zin zei scheelde dat een lange preek. We zuchten en staan dan op. Nog 3 uur voordat we weggaan, kan niet wachten!

P.O.V. Rein
Oké, heb ik alles? Over 5 minuten gaan we weg, maar ik kan echt niks vergeten! Heb ik de ring? Ja. Roos? Ja. Oké, meer niet toch? Oh ik word helemaal gek! "Daan, help me is even." Vraag ik gefrustreerd. "Wat?" Hij komt de badkamer uit. "Ik ben gestresst voor zometeen." "Heb je de ring en de roos?" Vraagt hij. Ik knik. "Nou, geen stress dan! Ze zegt zoiezo ja, dus er kan niks misgaan." Glimlacht hij. "Ja of Shelley komt." Mompel ik. "Daar zorgen wij wel voor weet je nog." Ik knik, fijn om zulke vrienden te hebben.

"Aah, heerlijk." Ik ga in het gras liggen naast Daan. We zijn met z'n achten apart gegaan en liggen nu in een parkje naast de Eiffeltoren. Ik kijk naar de meiden, die zijn een selfie aan het maken. Ariana lacht prachtig. Oh, ik kan niet wachten tot ik haar heb gevraagd en ze de mijne is! "Sla op." Zegt Ariana voordat ze naast me komt liggen. "Hey." Grinnikt ze. "Hey Beautiful." Ze glimlacht en drukt een kus op mijn wang. "Verkeerde plek." Fluister ik. Ze grinnikt en drukt haar lippen op die van mij.

"Niet weer." Kreunen de meiden als er slakken worden geserveerd. De docenten kijken grijnzend de hele groep rond. "Proef maar, is heel lekker." "Ja of niet!" Zegt Daan geïrriteerd. We grinniken, "jij wilde het proberen." Lach ik. Hij mompelt wat. Ik kijk naast me, Ariana is in gesprek met Owen, die tegenover haar zit. Ik leg mijn hand op haar bovenbeen en begin een gesprek met Nils. Ondertussen beweegt mijn duim langzaam heen en weer. De laatste dag ging iets te snel voorbij. Aan de ene kant handig voor zomenteen, maar zomenteen zegt ze nee? En dan? "Stress hem niet zo." Fluistert Daan. Ik kijk verbaasd op. "Hoe weet je dat?" "We zijn je beste vrienden, dude." Ik glimlach.

"Ga je mee?" Vraag ik aan Ariana. We zijn klaar met eten en het begint donker te worden. Perfect om de Eiffeltoren op te gaan, naar het uitzicht te kijken en het dan te vragen. "Waarheen?" Vraagt ze nieuwsgierig. "Kom nou maar." Ze pakt mijn hand en samen lopen we het restaurantje uit. De meiden en jongens kijken ons grijnzend na. Die weten natuurlijk allemaal wel wat ik nu wil doen.
Ik neem haar mee naar de Eiffeltoren. "Jaa, gaan we erop?" Vraagt ze stralend, als we zijn aangekomen. "Als jij wilt?" Meteen trekt ze me mee. Natuurlijk wil ze dat, dat roept ze elke dag. Ik voel in mijn zakken, ring en roos, check.

{Ik weet dat een roos niet in een broekzak ofzo gaat, maar nu even wel. Lol, fantasie. Ik maak het alleen maar spannender dus lees maar gauw door💘}

Eenmaal boven aangekomen, kijkt ze haar ogen uit. Het is echt lief. Ze pakt haar mobiel en maakt foto's van het uitzicht. Ik krijg een geweldig idee, ik wijs naar iets achter haar en dan draait ze zich om. Zo kan ik de roos en ring pakken en voor haar neerknielen. Geniaal. "Kijk daar, de Seine." Fluister ik.

P.O.V. Ariana
Ik draai me om en inderdaad, de Seine. Oh my god, wat mooi! Te bedenken dat we daar gister vaarde. Ik maak een paar foto's en zucht. Parijs is prachtig. Ik wil hier niet weg.

Ik draai me weer om naar Rein en sla mijn hand voor mijn mond. Daar staat hij, op 1 knie met een ring en een roos in z'n handen. Hij kijkt me lief aan. Gaat hij het echt vragen?

"Liefste Ariana, zou je mijn meisje willen worden?" Ik knik hevig, omdat er geen woorden uit mijn mond komen. Hij staat op en neemt me in z'n armen. Ik kan nog steeds niks zeggen. Ik trek hem dicht tegen me aan. Ik heb een vriendje... Ik laat hem langzaam los en krijg de ring. "Mag ik?" Glimlacht hij. "Graag." Wauw, het eerste woord is weer gezegd hoor. Hij schuift de ring om mijn vinger. Hij is zo mooi! Ik kijk omhoog en druk mijn lippen op de zijne. Mijn tong vraagt toestemming en die is er al snel. Zijn handen glijden naar beneden en blijven bij mijn kont. Ik grinnik tussen de zoen door. "Nu mag ik het." Grijnst hij tegen mijn lippen aan. Hij heeft gelijk, nu mag het, want ik ben z'n vriendinnetje. TIEHIEE! Hijgend stop ik de zoen, wow... Dit was de beste zoen ooit. Hij kijkt me grijnzend aan. "Buiten adem, Grande?" Oh my, dat kwam er echt heerlijk geil uit... "Het is van Duivenboden voor jou."

{Dit boek staat op #29 van de fanfictie! Dankjulliewel 💘}

The cutest Badboy EVER {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu