Thirty-one x

1.9K 84 13
                                    

Dag 12, Parijs.
P.O.V. Ariana
"Wat voor weer wordt het vandaag?" Vraag ik aan Mila als ik voor mijn kast sta. "Het wordt zonnig met 20 graden. 's Avonds koelt het af, zo rond de 10 tot 15 graden. Het wordt minimaal 10 vandaag." Leest ze voor. Ik knik, oké ehm, dat wordt een topje met broek en 's avonds een trui. Ik pak mijn outfit en kleed me om. Daarna app ik Rein.

Ari Schatjee, wil je een trui voor me meenemen voor 's avonds? ☺️
Rein💘 Tuurlijk babey, mijn truien staan jou toch goed. 😘 Welke dan?
Ari Die licht grijze! 💘 Dankjeee💘
Rein💘 😘😘😘😘

Ik pak mijn zwarte tas en doe daar mijn spullen in. "Hallo, vergeet je geen trui?" Vraagt Mila als ik hem dicht doe. "Rein neemt een trui mee." Grijns ik. "Goals, ik wou dat ik zo was met Nils." Zucht ze. "WOW! Nils!" Gil ik blij. Ik spring op het bed en kijk haar afwachtend aan. "Ja, Nils is leuk ja." Mompelt ze. "Ik ga jullie koppelen!" Gil ik nog blijer. Ze schudt lachend haar hoofd, "leef je uit meid!". "Dames!" Er wordt op de deur geklopt. "Binnen!" Een docent komt binnen gelopen. "We vertrekken wat eerder, namelijk 2 uur. Komen jullie zo?" Ik kijk naar de tijd en knik. Hij loopt weer naar de volgende. "Dus nog een kwartier, even mijn make-up doen!" Zeg ik. Ik sta op en doe mijn ding.

"Kom Mil! Anders zijn we te laat!" Zeg ik chagrijnig. Altijd wachten op Mila... "Ik ben klaar hoor!" Zegt ze als ze voor me staat. "Kom." We lopen onze kamer uit en op dat moment komt Rein ook z'n kamer uit. Hij schenkt me een lieve glimlach en geeft me z'n trui. Ik doe hem glimlachend in mijn tas. Samen lopen we naar beneden, Mila was al weg.

P.O.V. Rein
We lopen langs de Seine naar het haventje waar onze bootjes liggen.

{Seine}

{Seine}

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Ik zal ondertussen even uitleggen wat de bedoeling is zometeen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Ik zal ondertussen even uitleggen wat de bedoeling is zometeen." De docent komt een beetje bij ons lopen. "Jullie krijgen per groepje het bootje. In het bootje staan 4 verschillende dozen, die mogen jullie niet direct opmaken! Wij geven steeds een teken wanneer welke dozen opengemaakt mogen worden. Voor de rest kunnen jullie muziek opzetten, kletsen, foto's maken en lekker genieten!" We knikken, klinkt niet slecht.

The cutest Badboy EVER {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu