Ten x

2.2K 96 36
                                    

P.O.V. Ariana
Mijn hart maakte een sprongetje toen hij dat zei. Hij wil voor mij veranderen. Ik weet dat het moeilijk gaat worden, voor ons allebei. Maar ik heb het er wel voor over, want ik denk dat ik hem echt leuk vind.

Het is Maandag en ik ben benieuwd wat Rein gaat doen. Ik doe mijn routine en keur mijn hele outfit goed. Ik moet ook eerlijk zeggen, ik sloof me een beetje uit voor Rein. Hij verandert wel voor mij, maar ik moet hem natuurlijk blijven verleiden, want anders is het na 2 weken ook een doei voor mij. Ik loop naar beneden en ontbijt. Vandaag krijgen we onze cijfers van alle tentamens... Ik ben benieuwd, niet dat ik bang ben ofzo, maar je wilt het toch wel weten. Ik hoor mijn mobiel afgaan, appje van Mila.

Mila👭 Sorry babe, ben ziek. Hopelijk zeg ik het nog optijd, zodat je optijd op school bent 😇 Succes met Rein, hopelijk verandert hij echt voor je, want ik gun het je zo 💜
Ari Thanks Babey 💘

Ik zucht, dan moet ik nu echt gaan. Ik pak mijn tas en loop naar buiten. Voordat ik de garage open kan doen, hoor ik getoeter. Ik draai me om en zie een bekende auto aankomen rijden. Ik loop er glimlachend heen en stap in. "Goodmorning Beautiful." Begroet Rein me. "Hey, hoezo ineens?" "Mag ik je geen lift geven?" Hij start de auto en rijdt rustig weg. "Nou, de vorige keer had je andere bedoelingen." Antwoord ik zacht. "Maar dat was toen, ik wil veranderen, weet je nog?" Ik glimlach. Hij wil nog steeds veranderen voor mij. "Het gaat moeilijk worden, maar ik heb het er voor over." "Je bent een schat." Ik druk een kus op z'n wang en zet mijn tas bij mijn voeten neer.

We komen aan en ik loop alleen naar binnen, richting mijn kluisje. Rein was richting zijn vrienden, meelopertjes, gelopen. Ik ben benieuwd hoe hij binnen doet. Daans kluisje is bij de mijne. De anderen zitten iets verder. Ik sta bij mijn kluisje en leg mijn jas erin, die ik uiteindelijk niet nodig had. Zou Rein me ook thuis brengen?

De gang wordt weer stil, daar zijn ze. Het is heel gek, ik kijk er heel anders tegen aan nu. Zouden Daan, Nils en Owen het al weten? Ik kijk op en zie Rein ineens voor me. "Wat doe je?" Vraag ik achterdochtig. Ik wil hem wel vertrouwen, maar de 100% is er nog niet en dat weet hij ook. "Mag ik niet bij je staan?" Vraagt hij lief. Hij kijkt me even raar aan.

 Hij kijkt me even raar aan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik glimlach. "Weten ze het al?" Rein schudt zijn hoofd. "Ik weet niet hoe ik het moet vertellen." Mompelt hij zachtjes. "Rein, het zijn je vrienden. Ze snappen het wel." Ik geef hem een schouderklopje en loop naar het lokaal toe.

Lekker Geschiedenis, samen met Rein en z'n meelopertjes. Normaal zat ik naast Mila, naast wie moet ik nu? Ik ga maar gewoon zitten en zet mijn voeten op de stoel naast me. Kijken wie er naast me durft haha. Ik hoor gelach van ver, de boys zijn onderweg. Ik richt me op mijn mobiel en zie in mijn ooghoeken Rein als eerste binnenkomen. Hij loopt op me af en vraagt of de stoel bezet is. "Je hoeft dit niet te doen." Zeg ik nog, maar hij zit al. "Rein! Dude!" Nils kijkt hem verbaasd aan. Ik richt me op mijn mobiel, wat zal hij nu zeggen?

"Leuke meiden gaan voor, sorry gast." Ik bloos lichtjes en geef hem een lichte trap. "Beter neuk je der snel, zodat ik niet meer alleen zit." Sorry!? "Ga zelf vrienden zoeken, in plaats van telkens z'n hielen te likken man." Reageer ik. Nils draait zich om en kijkt me verbaasd aan. Rein naast me gaat helemaal stuk. "Ja, ik kan ook praten." Ik ga weer goed zitten en richt me op mijn mobiel. "Je bent zo leuk." Mompelt Rein in zichzelf. "Leuk ding is het hoor." Grijnst Nils uiteindelijk. "Ik denk wel een blijvertje." Rein kijkt me blij aan. Dat is al een goed teken als Nils dat zegt.

Ik zit wat met me pen te spelen, de bladen met de cijfers worden uitgedeeld. "Relax, komt wel goed." Rein legt z'n hand op mijn knie, waardoor mijn been weer stil is. Ik krijg mijn blad en glunder. Van de 8 cijfers, 1 vijf, 3 zevens en voor de rest hoger dan een 8. Mooi. Ik glimlach en kijk naar Rein. "Wat zei ik?" Knipoogt hij.

1 last minder...

The cutest Badboy EVER {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu